Serophone ile hamile kalanlar

zehraburak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2016
65
49
88
31
2 senelik evliyim ilk sene erken olduğu için istemedik ikinci sene olsun artik dedk pko hastasıyım eşimdede bende de sikinti yokmus ama yumurtalarimn büyümesi için ben serophone ile hamile kaldim 3 aylıkken bebegimn olum haberini aldim kalp atisi durdugu icin kurtaj oldum üzerinden 5 ay gecti ben tekrardan hamile kalmak istiyorum benim gibi sknti yasayip ikinci bebisine hamile kalanlar varmi:KK43:

ALLAH razi olsun canim yumurtaların büyümesi için bi ilac canim kimileri nin ki büyüyor bu ilacla ama kendiliginden catlamiyor catlatma iğnesi vurunuyorlar benm igneye gerek kalmamisti catlamisti kendinden

İlaç değil canim zaten nedeni belli degil ama ozel deki doktorum kesenin içinde ayrı bi şu kesesinin olustugunu o kesenin küçülmesi gerekirken büyüyüp bebege baski yapinca kalbinin durduğunu söylemişti vadesi bu kadarmış vardır bundada bi hayr himm belki bu sefer tedbir amacli banada başlar su an adet olmayı bekliyorum 5 nci günü serophene tekrar basliycam insallah bende hamile kalirim tekrardan tüm acilarimi unuturum :KK66:

İlaç değil canim zaten nedeni belli degil ama ozel deki doktorum kesenin içinde ayrı bi şu kesesinin olustugunu o kesenin küçülmesi gerekirken büyüyüp bebege baski yapinca kalbinin durduğunu söylemişti vadesi bu kadarmış vardır bundada bi hayr himm belki bu sefer tedbir amacli banada başlar su an adet olmayı bekliyorum 5 nci günü serophene tekrar basliycam insallah bende hamile kalirim tekrardan tüm acilarimi unuturum :KK66:
Insallah cnm ben catlatma igneside olmustum bide

Bende gerek duymadı sordum catlamasinda sknti olmadigi söyledi ama adet duzensizligim olduğu için yumurtalarim yeterince buyuyemiyomus o yüzden ilac tedavisine baslamisti

Aminn canimm tüm isteyen kardeslerimjn kucaklarinj doldursun rabbim bu sene erkek senesi herhalde benim bebegmde erkekti

Back
X