serpilce55 Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

Serpilce55 gecmis olsun canim, umarim hersey diledigin gibi gider ve burnu$cugun da istedigin gibi duzelir;) Ben ameliyat olali 1 sene oldu ve sol tarafta benimde bi cikinti belirdi , elleyince elime gelior ama bakinca gorulmeyen bi cikinti , ama beni yinede rahatsiz ediyor :( Aslinda zamani geri aldirsam kesinlikle elletmezdim burnumu simdi eski burnumu arar oldum :14: Revizyon u dusunuyorum ama doktorun daha cok mahvedeceginden korkuyorum ve birde ameliyat acisini sislikleri o gunleri yasamak istemiyorum..off be ne dertliymisim :61:
Bol $anslar sana canim:nazar:

imş istediğin gibi olur hersey:18:

arkadaşlar umarım hepinizin hersey istediği gibi olur gercekten zor şeyler.allaj yardımcınız olsun.ben daha ilk ameliyatımı olucam ondan lütfen doktor adıda verirseniz bizede yol göstermiş olursunuz.tekrardan umarım kötü günleriniz geride kalır

arkadaşlar umarım hepinizin hersey istediği gibi olur gercekten zor şeyler.allaj yardımcınız olsun.ben daha ilk ameliyatımı olucam ondan lütfen doktor adıda verirseniz bizede yol göstermiş olursunuz.tekrardan umarım kötü günleriniz geride kalır

Teşekkürler canım umarım sen doğru doktoru bulur ve tek seferde sağlıklı ve güzel bir buruna kavuşursun.

ben prof. dr. Aydın Saray' a ameliyat oldum, kendisi aile doktorumuz oldu artık, tavsiye ederim.

Bu türk lokumu dedikleri artık kıkırdakları parçalayıp bir makinede eritir gibi bir işlem gördükten sonra, burnun üzerine ince bir tabaka olarak koyuyorlar, böylece kemik ve şekil korunmuş oluyor ve kavis pürüzsüz oluyor.[/QUOT
Aydin Saray'a ameliyat oldum , 1 sene gecti. Burnum kotu durumda, estetik gecirmis gibi degil yuzeyi puturlu ve sekilsiz:(

ben prof. dr. Aydın Saray' a ameliyat oldum, kendisi aile doktorumuz oldu artık, tavsiye ederim.

Bu türk lokumu dedikleri artık kıkırdakları parçalayıp bir makinede eritir gibi bir işlem gördükten sonra, burnun üzerine ince bir tabaka olarak koyuyorlar, böylece kemik ve şekil korunmuş oluyor ve kavis pürüzsüz oluyor.[/QUOT
Aydin Saray'a ameliyat oldum , 1 sene gecti. Burnum kotu durumda, estetik gecirmis gibi degil yuzeyi puturlu ve sekilsiz:(

Geçmiş olsun canım.Zaten bu burun ameliyatının en büyük riski 6 aydan 1 yıla yakın zaman içerisinde herhangi birşey olmazsa derin bir nefes alabilirsin yoksa ne çıkarsa 6 aydan sonra ortaya çıkıyor.Bende de ilk ameliyatımın sonunda kıkırdak çıkıntısı oluşmuştu 2. ameliyatımın sonunda çökme,çıkıntı hepsi oluştu.Ve hepsinde de 6-7 aylardan sonra ortaya çıktı.Sonuncunun üzerinden henüz 2 ay geçti.Şuan bir sorun yok ama benim için hiçbir şey ifade etmiyor.1 yılı doldurmadan hep korkuyla geçecek zaman.

Senin ilk ameliyatın mı yoksa revizyonmuydu?

Geçmiş olsun canım.Zaten bu burun ameliyatının en büyük riski 6 aydan 1 yıla yakın zaman içerisinde herhangi birşey olmazsa derin bir nefes alabilirsin yoksa ne çıkarsa 6 aydan sonra ortaya çıkıyor.Bende de ilk ameliyatımın sonunda kıkırdak çıkıntısı oluşmuştu 2. ameliyatımın sonunda çökme,çıkıntı hepsi oluştu.Ve hepsinde de 6-7 aylardan sonra ortaya çıktı.Sonuncunun üzerinden henüz 2 ay geçti.Şuan bir sorun yok ama benim için hiçbir şey ifade etmiyor.1 yılı doldurmadan hep korkuyla geçecek zaman.

Senin ilk ameliyatın mı yoksa revizyonmuydu?[/QUOTE

Ben ilk ameliyatimda, burnumu mahvetti Aydin Saray, üstelik profesör . Hatalarını kabul etmedi, hic ilgilenmedi. Cok mutsuzum, revizyon icin doktor arıyorum, kimi önerirsiniz? Eski burnum cok daha iyiydi, bir doktor bu kadar kötü burun yapmayı nasıl becerir aklım almıyor? Burnum üstü puruzlu, tepecikler var, burun deliklerim asimetrik, burun ucum top vs

Ben ilk ameliyatimda, burnumu mahvetti Aydin Saray, üstelik profesör . Hatalarını kabul etmedi, hic ilgilenmedi. Cok mutsuzum, revizyon icin doktor arıyorum, kimi önerirsiniz? Eski burnum cok daha iyiydi, bir doktor bu kadar kötü burun yapmayı nasıl becerir aklım almıyor? Burnum üstü puruzlu, tepecikler var, burun deliklerim asimetrik, burun ucum top vs[/QUOTE]

Öncelikle geçmiş olsun.Seni çok iyi anlıyorum.Bu nedenle zaten doktor öneremeyeceğim.Belki aynı şeyleri yaşamayıp benimki rast gitseydi kendi doktorumu önerirdim ama ben bile bu saatten sonra hiçbir hekime güvenemezken bir başkasına öneride bulunmam gerçekçi olmaz.3. Ameliyatımın üzerinden 2 ay geçti şimdilik iyi ama 1 yıl geçmeden bitti diyemiyorum.Umarım beklentini karşılayacak bir hekimle karşılaşırsın.Psikolojik olarak çok ağır bir yük biliyorum...

Ne hikmetse sadece ben yazıyorum ama ısrarla güncel tutacağım.Son fotolarımı ekledim rica ediyorum 8 ayı aşmış 1 yılı geçmiş olanlarrrrrrr sorunlarınız oldumu özellikle kıkırdak ve şişliklerle ilgili.........

ben 3. ameliyatımı 6 ay önce oldum şuan çok berbat durumda koyduğu kıkırdak burnumda şiş gibi duruyor...

Özellikle 8-9 ay geçmiş olup sorun yaşayanlar varmı acaba yoksa sadece bende mi sorun çıktı merak ediyorum.Sorun yaşayanlar ne gibi sorunlarla karşılaştı ortak sorunlarmı yaşıyoruz lütfen bilgilenelim.

Ben Geçen Mayıs ayında olmuştum ameliyatı.Sonrasında kıkırdak oynamış ve çıkıntı oldu 2 ay sonra 10 dk lık bir düzeltme ile tekrar işlem yapıldı Temmuz ayında.Şu an 8 ay geçti fakat yine bir çıkıntı oluştu ve sağ tarafımda üst kemik hala şiş yani bu normal mi yoksa 3. mü olası merak ediyorum sizlerde de özellikle aylar sonrasında bu kadar geç düzelme oldumu ya da hiç düzelmez mi?

merhaba nasıl oluyor bu düzeltme ameliyatı acaba,tampon kullanıyorlarmı bilgi verebilirmisiniz??

rötuş,düzeltme ameliyatı olanlar,ameliyat süreciyle ilg.bilgi verebilirmi acaba??

Yok arkadaş yok ya bende şans yok ya da dr elinde şans yok...Buradan Samsun da burun ameliyatı olacak herkese sesleniyorum kesinlikle olmadan önce mutlaka benimle konuşsun.Allah muhafaza ben yandım sizde yanmayın.Bu bir insanlık vazifemdir.Çünkü elimden gelen tek şey bu saatten sonra kendi doktoruma üzülerek söylüyorum ki bu konu dahilinde hiçbir hasta göndermemektir.Ne yaptığı burnun arkasında duruyor ne hatasının.3 kez ameliyatın sonucu yine falso.Birinci hadi bünye ikinci bünye 3. demi bünye be arkadaş.İsim vererek teşhir etmem hiçbir zaman bir kişiyi ama rica ediyorum Samsun da estetik ameliyatı olacaksanız gören duyan herkesi bana sevk edin ya da olmayın işin ehli olan kilometrelerce ötede rüştünü ispat etmiş bir hekime olun.
merhaba bende samsun tıp fakültesinde plastik cerrah asistan dr ilhami oğuzhan aydoğdu ile görüşmüştüm burun estetiği için ama tecrübelerini bilmiyorum acaba nasıldır merak ediyorum şuan araştırma hastanesine geçmiş sitede gördüğüm kadarıyla acaba bu doktorla ilgili bir bilginiz varmı ?

Serpilce55 gecmis olsun canim, umarim hersey diledigin gibi gider ve burnu$cugun da istedigin gibi duzelir:KK66: Ben ameliyat olali 1 sene oldu ve sol tarafta benimde bi cikinti belirdi , elleyince elime gelior ama bakinca gorulmeyen bi cikinti , ama beni yinede rahatsiz ediyor :KK43: Aslinda zamani geri aldirsam kesinlikle elletmezdim burnumu simdi eski burnumu arar oldum :KK14: Revizyon u dusunuyorum ama doktorun daha cok mahvedeceginden korkuyorum ve birde ameliyat acisini sislikleri o gunleri yasamak istemiyorum..off be ne dertliymisim :KK61:
Bol $anslar sana canim:nazar:

KiaRa Selam,
sen revizyon ameliyatını kime oldun? Memnun kaldın mı, tavsiye eder misin.

Manuelas merhaba ben de aynı dr.a ameliyat olmayı düşünüyorum. Sizden bilgi alabilir miyim,lütfen ?

Back
X