- Konu Sahibi serpilce55
nasılsın canım? herşey yolundadır inşallah![]()
ilk önce seni cesaretinden dolayI ve burada bizimle paylastIgIn icinde tebrik ediyorum.
Gecmis olsun Serpilce hersey diledigin gibi olur insaallah.
Merak ettigim bazI seyleri sormak istiyorum.Ilk amel. neler yalnIs gitmis, nicin böyle cöküntü olusabiliyomus, dokt. üc kez deneyip bilememismi bu kullandIgI teknik dogru olmadIgInI. Bu simdiki doktorun farklIlIgInI ameliyat kOnusunda yazabilirmisin. tsk.
Bu siteye yeni girdim kime ameliyat olduğunu sormak istiyorum bende olmayı düşünüyorum da ama özel mesaj yollayamıyorum
Laydcoco:Teşekkürler canım şimdilik bir sorun yok hala sargılar var burnumda haftaya salı günü alınacak tam 2 hafta alçıda durmuş oluyor ve ben sargının altından çıkacak şekli çok merak ediyorum çünkü çok farklı bir teknik uyguladı doktor daha önce kimsede duymadığım bir şey.Hayırlısı...
Lilasu:Teşekkürler canım.Sorularına gelince;İlk 2 ameliyat ve bir rütuş işlemini aynı doktora olmuştum.Kulağımdan kıkırdak alınıp çöken kısımlar doldurulmuştu ve yine çöktü.Açıkcası sorun bende mi doktorda mı henüz tam anlamıyla bilemiyorum.İki seçenek var ya doktor kıkırdakları düzgün yerleştiremediğinden çöküntü oluyor ya da bünyem eritiyor.Bunu anlayabilmek için yeni olduğum ameliyatımın üzerinden 6 ay geçmesi gerek ki diğerlerinde hata bende ya da doktorda diyebileyim.O nedenle şimdi birşey demek için erken olur kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ve kimsenin hakkını da almak istemem.
Sermin;Samsun da mı ameliyat olacaksın?Buradaysa yardımcı olabilirim doktor konusunda ama başka bir ilde isen ameliyat öncesi ve sonrası husularında kafana takılan herşeyi sorabilirsin anladığım kadarıyla ve tecrübelerimle elbetki yardımcı olmaya çalışırım.