Doğuma Hazırlık Serra ismine uygun ikinci isim:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ebru37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
255
69
68
35
Merhaba kizlar
Nasipse 2.kizim dunyaya gelecek ilk kizimin adi erva inci simdikinede serra koymayi dusunuyorum ama ikinci isim bulamadim fikirlerinize ihtiyacimm varr

serra söylenişi zor bi isim, bide 2. isimle birlikte olursa dahada zorlaşıyo. başka altternatifleriniz yokmu, erva inciyle uyumlumu olmalı ille

Serra yerine sare daha iyi sanki
Yinede net serra ise eda ela ece gibi kısa söylenişi kolay bir isim olabilir

Berra

Herkes Serra'nın telaffuzu zor demiş de Erva'nın söylenişi çok daha zor.

Erva ismini kaba bulurum. Serra ismini beğenirim ama. Inci de güzel isim.

Serra Idil, Serra Bilgen, Serra Bilge, Serra Nil, Serra Buket, Serra Bihter, Serra Çiçek,

Esra ismi de olabilir. Erva & Esra uyumlu.

Erva Inciye uyumlu istiyorsaniz
Serra İlke uyumlu geldi
Serra ipekte olabilir

erva bencede zor ve kaba ama artık koymuş zaten kızına. o yüzden bişey demedim

Kizlar erva ismi peygamberimizin halasinin ismi oluyor. Lutfen kaba vs. Diye yorum yaparken dikkatli olalm bilmiyor olabilirsiniz bilginiz olsun diye soyliyim dedm

SerraTuana

Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlasi

Kizlar erva ismi peygamberimizin halasinin ismi oluyor. Lutfen kaba vs. Diye yorum yaparken dikkatli olalm bilmiyor olabilirsiniz bilginiz olsun diye soyliyim dedm

Bu kaba bir isim olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Meymune, Hind isimleri de sahabe isimleri ama neredeyse kullanılmıyor ülkemizde. Arapça kökenli isimler her zaman dilimize uymuyor maalesef.

Ervayi bende kaba buluyorum. Sonucta bizim dilimize gore telafuzu zor. Anlamina gore yorum yapilmamis zaten. Serra guzel bence. Onuda telafuz ederken cift r den dolayi telafuzu vurgulu yapmak gerekiyor. Sera da diyebilirler. Serra begendiyseniz guzel ama erva serra tekerleme isim seslenirken karisiklik olabilir. Serra ipek guzel uymus. İnci kibar isim , ipek de inci gibi kibar isim.

Bu kaba bir isim olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Meymune, Hind isimleri de sahabe isimleri ama neredeyse kullanılmıyor ülkemizde. Arapça kökenli isimler her zaman dilimize uymuyor maalesef.
Benim annemin adı meymune. Kimse meymune diyemio zaten
Emine meymine mümüne bi tutturamıyorlar ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…