erva bencede zor ve kaba ama artık koymuş zaten kızına. o yüzden bişey demedimHerkes Serra'nın telaffuzu zor demiş de Erva'nın söylenişi çok daha zor.
Erva ismini kaba bulurum. Serra ismini beğenirim ama. Inci de güzel isim.
Serra Idil, Serra Bilgen, Serra Bilge, Serra Nil, Serra Buket, Serra Bihter, Serra Çiçek,
Esra ismi de olabilir. Erva & Esra uyumlu.
Kizlar erva ismi peygamberimizin halasinin ismi oluyor. Lutfen kaba vs. Diye yorum yaparken dikkatli olalm bilmiyor olabilirsiniz bilginiz olsun diye soyliyim dedm
biliyorum halasının ismi olduğunu hakaret etmedim sonuçta fikrimi söyledimKizlar erva ismi peygamberimizin halasinin ismi oluyor. Lutfen kaba vs. Diye yorum yaparken dikkatli olalm bilmiyor olabilirsiniz bilginiz olsun diye soyliyim dedm
Uyumsuzda olabilir canim ben isim koyarken anlamina daha cok dikkat ediyorumserra söylenişi zor bi isim, bide 2. isimle birlikte olursa dahada zorlaşıyo. başka altternatifleriniz yokmu, erva inciyle uyumlumu olmalı ille
Esimde serra ipek ten yana:) tesekkur ederim canimmErva Inciye uyumlu istiyorsaniz
Serra İlke uyumlu geldi
Serra ipekte olabilir
Benim annemin adı meymune. Kimse meymune diyemio zatenBu kaba bir isim olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Meymune, Hind isimleri de sahabe isimleri ama neredeyse kullanılmıyor ülkemizde. Arapça kökenli isimler her zaman dilimize uymuyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?