- 21 Ağustos 2014
- 524
- 322
- 73
- Konu Sahibi gececikedi
-
SErseri desin hadi ipsiz sapsizda sansin aamahirsiz muamelesi son damla obur seylerden bahsetmedim bile ama bu hirsiz etiketi cok kotu hissettiriyorEinstein'in dediği gibi "önyargıları yıkmak atomu parçalamaktan daha zor."
Takılmayın böyle şeylere. Biz de eşimle evlenmeden önce cihangir merdivenlerinde oturup bira içer, istiklalin ortasında gece yarısı dans ederdik. Bisiklet sürmesini bile bilmiyorum ama hep hayalimizdi güzel bi motosiklet alıp tura çıkmak. Şimdiyse 2005 model bir arabayla vakit bulabilirsek 20-30 km ötedeki küçük göl kenarına gidiyoruz. Ben çok imrendim size ne kadar şanslısınız. Varsın kılıksız desinler, serseri desinler. Çok da fifi.. Benim hoşuma giderdi, katıla katıla gülerdim yahu..
YAnlis anladim pardonYok ben onu kast etmedim ki. İnsanların şekilciliğine kızdım ben sizi itham etmedim yani :)
Elimizde kask yok ama deri ceket herkes giyiyor hatta yırtık kot falan o zaman bu tarz giyinenlerde tinerci o ablaya göreArkada biz vardik donup bakti cantasini aldi hemen duyacagimiz sekilde konustu kask deri ceketler filan arrtik bu haldeyken 2.sefere hirsiz muamelesi oldu eminim
YOk canim ya motorcu serseridir kavrami var orneginide yasadim cok ustun basim siksikidim olmasada o tavri alacagimi sanmiyorum yinede bazi yerlerde ve insanlarda boyle
OYle ozenen hosuna giden kisimda var onlar cok guzel ama bide bu kisim var isteBen hayran hayran size bakardım heralde :) :)
Salas giyime veya o tarzada onyargi var ama motosikletliye daha fazla gbi geldi sanki ben yasadigim icinElimizde kask yok ama deri ceket herkes giyiyor hatta yırtık kot falan o zaman bu tarz giyinenlerde tinerci o ablaya göre
OYle ozenen hosuna giden kisimda var onlar cok guzel ama bide bu kisim var iste
SErseri desin hadi ipsiz sapsizda sansin aamahirsiz muamelesi son damla obur seylerden bahsetmedim bile ama bu hirsiz etiketi cok kotu hissettiriyor
YasaM tarzimiz motorla ortusuyor biz oyle insanlariniz oyle cok asi filan da takilmayiz ama ruhumuzda var biseyler buda bizi hirsiz yapmaz gelde anlat :)Serseri değil tabii ki ama asi bir görünüm oluyor. Asi görünüm de bizim toplumumuzda tepki çekiyor maalesef. Ben eşimle el ele gezerken bazen dik dik bakıyor yaşlılar, yüzüklü elimle şöyle bir çantamı tutuyorum istemsiz olarak, farkedince kendime de kızıyorum. Sanki neyi kanıtlıyorsam..
Halbuki sevgiliyken de el ele gezerdik ama toplumun özellikle yaşlıların tavrı insanı rahatsız ediyor. Motor daha da asi kuralsız bir görünüm verdiği için bu şekilde bir durumla karşılaşmışsınız bence.
Yok keske bunu oyle yapabilsem bidaha denk gelirse cekip sorucam mantikli bi aciklama yapsinda bende rahatliyimHırsız muamelesi yapılması tabiki kötü, ama cahil ve küçük dünyalarında herkesi yaftalayan yargılara boğulan insanların tavırlarına üzülmek daha kötü bence. Dediğim gibi gülüp geçmelisin bence..
Yorumuna bayildimmmO abla beni yataktan kalkmış halimle görsün, çantayı değil poposunu tutar.
"bu aralar tecavüz çok oluyor" diyerekten.
Terbiyesiz, sonradan görme ne dersen de. Sadece motorcular için de geçerli değil her yerde var bu yaftalar.
Güzel bakımlı bir kız geçsin = Kaşar.
Bakımsız bir kız geçsin= Kezban.
Dövmesi olan, bakımlı bir kız geçsin= Kaşar&Psikopat.
Dövmesi olan, bakımsız bir kız geçsin= Yıldız Tilbe.
Boşverin onları,biz severiz motorcuları..Bu basima 2.kez geliyor esimle alisveris merkezine gittik normalde isimiz olmaz ama mecbur alacagimiz bisi vardi neyse gittik motosikletle iceride elimizde kasklarimiz (motorun ustunde birakamiyoruz caliniyo) ustumuz deri motor ceketlerimiz filan var disardan hirsiz serserimi gozukuyoz bilemiyorum bu sekilde ama motora bu ekipmanlarla binilir ve eski filanda degiller motosiklet kiyafetinden anlayan herkez ustumuzdekilerin toplam 10 binliralik mal oldugunu anlar neyse kadin yuruyen merdivende onumuzde cantasini hemen onune cekti bu arada cok hirsizlik oluyor dedi bende buna tepki gosterdim hatta durdurup hesap soracaktim da esim de lafini soyledi gecti bulasmadik ki bana kalsa hesabini fena sorardim cevap veremezdi ya bu on yargi neden var ? Motosikletci serseri ipsiz sapsiz hirsiz midir bu muameleye denk geliyorum sinirden fittirdim hirsimi alamadim kadindan diye 2.ye olunca sabrim tasti artik icimi doktummm.. icimi yedi cunku
O abla beni yataktan kalkmış halimle görsün, çantayı değil poposunu tutar.
"bu aralar tecavüz çok oluyor" diyerekten.
Terbiyesiz, sonradan görme ne dersen de. Sadece motorcular için de geçerli değil her yerde var bu yaftalar.
Güzel bakımlı bir kız geçsin = Kaşar.
Bakımsız bir kız geçsin= Kezban.
Dövmesi olan, bakımlı bir kız geçsin= Kaşar&Psikopat.
Dövmesi olan, bakımsız bir kız geçsin= Yıldız Tilbe.
Onlar motosikletci degiller ve 10 metre oteden fark ediliyor zaten nekadar saklaban olduklari ki burada durumu olmayip ucuz motosiklet ve ucuz motor ekipmanlarini almis ama motosikletci sifatina layiklarda var onlarida gorunce fark ediyorum ben ama bizim oyle apaci bi goruntumuz yok masraftan kacmadik can guvenligi dedik en pahali ekipmanlardan aldik deger dedik motorlarimizi kenara cekince millet illa bakipta geciyor yada inceliyo cok durumumuz oldugundan degil bazi seylerden vazgectik oyle aldik biz onlari seviyoruz cunku onemli bunlarin ayirt edilmesi gerek en azindan motoru sacma sapan kullanip milleti ve kendini tehlikeye atan adamla aksam eve gidince motorunun ustune ortusunden once battaniye koyan adam bir olmaz duygusal ve yasayis boyutundaİnsanların motosiklet kullananlara önyargılı olmalarının sebeplerinden biri de altlarında ucuz motosiklete kasksız binip otobanlarda şaklabanlık yapan tipler. Bunlar şehir içinde de yolları tozutmayı marifet sayar. Haberlerde de çoğunu izlemişizdir.
Bence bu is fazla yaygin oldugundan is buraya geldi altina soyle boyle motor cekip apacilik yapanlardan millet motorcuya farkli bakiyo ayirt etmezahmetinede girmiyo trafiktede ayni sey soz konusunu dogru duzgun adamlar kayniyo sonra boyle aradaPek havalısınız canım, her yerde ilgi çekiyorsunuz, o kadarcık ön yargı da olsunŞaka bir yana her yerde her kesime ön yargı var. Yaygınlaştıkça azalıyor ön yargılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?