serseri muamelesi

SErseri desin hadi ipsiz sapsizda sansin aamahirsiz muamelesi son damla obur seylerden bahsetmedim bile ama bu hirsiz etiketi cok kotu hissettiriyor

YOk canim ya motorcu serseridir kavrami var orneginide yasadim cok ustun basim siksikidim olmasada o tavri alacagimi sanmiyorum yinede bazi yerlerde ve insanlarda boyle

Herkese göre birileri normalden farklı olabilir bunda bir sorun yok ki, çenesini tutamayanlarda sorun var ama. Şıkşıkıdım gidene de düğüne mi gidiyorsun diyen birisi olması sorun, sana ne yani. Başka tarafa bakmak ağzını açmaktan daha kolay.

SErseri desin hadi ipsiz sapsizda sansin aamahirsiz muamelesi son damla obur seylerden bahsetmedim bile ama bu hirsiz etiketi cok kotu hissettiriyor

Hırsız muamelesi yapılması tabiki kötü, ama cahil ve küçük dünyalarında herkesi yaftalayan yargılara boğulan insanların tavırlarına üzülmek daha kötü bence. Dediğim gibi gülüp geçmelisin bence..

YasaM tarzimiz motorla ortusuyor biz oyle insanlariniz oyle cok asi filan da takilmayiz ama ruhumuzda var biseyler buda bizi hirsiz yapmaz gelde anlat :)

Yok keske bunu oyle yapabilsem bidaha denk gelirse cekip sorucam mantikli bi aciklama yapsinda bende rahatliyim

O abla beni yataktan kalkmış halimle görsün, çantayı değil poposunu tutar.
"bu aralar tecavüz çok oluyor" diyerekten.
Terbiyesiz, sonradan görme ne dersen de. Sadece motorcular için de geçerli değil her yerde var bu yaftalar.
Güzel bakımlı bir kız geçsin = Kaşar.
Bakımsız bir kız geçsin= Kezban.
Dövmesi olan, bakımlı bir kız geçsin= Kaşar&Psikopat.
Dövmesi olan, bakımsız bir kız geçsin= Yıldız Tilbe.

Yorumuna bayildimmm

Boşverin onları,biz severiz motorcuları..Asi insanlar candır..

yıldız tilbeee

İnsanların motosiklet kullananlara önyargılı olmalarının sebeplerinden biri de altlarında ucuz motosiklete kasksız binip otobanlarda şaklabanlık yapan tipler. Bunlar şehir içinde de yolları tozutmayı marifet sayar. Haberlerde de çoğunu izlemişizdir.

Onlar motosikletci degiller ve 10 metre oteden fark ediliyor zaten nekadar saklaban olduklari ki burada durumu olmayip ucuz motosiklet ve ucuz motor ekipmanlarini almis ama motosikletci sifatina layiklarda var onlarida gorunce fark ediyorum ben ama bizim oyle apaci bi goruntumuz yok masraftan kacmadik can guvenligi dedik en pahali ekipmanlardan aldik deger dedik motorlarimizi kenara cekince millet illa bakipta geciyor yada inceliyo cok durumumuz oldugundan degil bazi seylerden vazgectik oyle aldik biz onlari seviyoruz cunku onemli bunlarin ayirt edilmesi gerek en azindan motoru sacma sapan kullanip milleti ve kendini tehlikeye atan adamla aksam eve gidince motorunun ustune ortusunden once battaniye koyan adam bir olmaz duygusal ve yasayis boyutunda

Pek havalısınız canım, her yerde ilgi çekiyorsunuz, o kadarcık ön yargı da olsun Şaka bir yana her yerde her kesime ön yargı var. Yaygınlaştıkça azalıyor ön yargılar.

zaten nasıl bir toplumda yaşadığımız belli ...Zihin bulanıklığı diye bir rahatsızlık var bizim toplumda ..Benim amcamın kızı resim öğretmeniydi kızın dövmesi var ,postal giyiyor ,saçları kırmızı diye istanbulun çok elit kesimi denen bir yerde veliler çocularımıza kötü örnek olur diye çocuklarını sınıftan almaya kalktılar..Azıcık hayal gücü fazla olan deli ,sürüden ayrılmak isteyeni asi diye adlandıran bir toplumda yaşıyoruz ..Aaaaaaaa elalem ne der diye yaşayan çevreden geliyoruz,sırf kızı dul denmesin diye koca dayağına dayan ,sabret geçer denen ailelerden geliyoruz ..yazık ..

Pek havalısınız canım, her yerde ilgi çekiyorsunuz, o kadarcık ön yargı da olsun Şaka bir yana her yerde her kesime ön yargı var. Yaygınlaştıkça azalıyor ön yargılar.
Bence bu is fazla yaygin oldugundan is buraya geldi altina soyle boyle motor cekip apacilik yapanlardan millet motorcuya farkli bakiyo ayirt etmezahmetinede girmiyo trafiktede ayni sey soz konusunu dogru duzgun adamlar kayniyo sonra boyle arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…