serseri muamelesi

Cok haklisin sirf motosikletli degil azicik farkli olani bile disliyorlar istiyorlar ki herkes gri olsun pembe mavi kirmizi olmasin koyun olalim

filmler yuzunden hep :)

Bence bu is fazla yaygin oldugundan is buraya geldi altina soyle boyle motor cekip apacilik yapanlardan millet motorcuya farkli bakiyo ayirt etmezahmetinede girmiyo trafiktede ayni sey soz konusunu dogru duzgun adamlar kayniyo sonra boyle arada
Her "apaçi" diye adlandırdığınız da hırsız değil, sizin de paranız olmasaydı motor sevdanızı altınıza şöyle böyle motor çekerek yaşayacaktınız. Gereksiz alıngan olabilirsiniz.

filmler yuzunden hep :)
Filmlerde cete kurup serserilik yapan motorcular genelde chopper tarzi motorlarla gosteriliyor biz kendi halinde seyahat ve hiz seven racing tarzi motor kullaniyoruz hos gunumuzde choppercilar gercek olanlari is guc sahibi cok kulturlu tarz sahibi insanlar hep :) ahh ah dusunme usengecliginden etiket koymasi daha basit gelio iste

Her "apaçi" diye adlandırdığınız da hırsız değil, sizin de paranız olmasaydı motor sevdanızı altınıza şöyle böyle motor çekerek yaşayacaktınız. Gereksiz alıngan olabilirsiniz.
Bazi sozlerimi okumamissin belliki yeniden yazayim senin icin "durumu olmayip ucuz motor ucuz ekipmaniyla motosikletci sifati layik adamlar var " bunlar gozle ayirt ediliyor.. apaci durumu olmayan degil onlar 10metreden seciliyor :) ki altinda 40binliralik motoru olan ve motorcu degilde piyasici diye tabir edilen cinslerimizde mevcut her halt cikabilecek adamlar bence okumadan bilmeden sizde onyargi yapmayin ben motosiklet camiasi diye tabir edilen grup ve toplantilarda cok bulundum kim nedir biliyorum gordumde ama demekki millet bilemiyor napalim :) tam emin olmadan bu kadar sert cikista yapma dusunceni belirt aciklayayim yok ben hakikaten oyle demissem ozaman hakli olurdun

Son düzenleme:
kadin sizi gorunce filmlerin etkisiyle ve alişık olmadigi giyiminizden oturu ürkmüş,
Kendince en kiymetli olan seyi refleks olarak sakinmaya calismis,
Haberlerde de hep motorla kapkaccilik yapanlarin etkisiyle de size hem laf atmis hem de dertlesmis guya...

Hirsiz oldugunuzu dusundugunu sanmiyorum. Ama sacmalamasi icin "farkli insanlar" gormesi yeterli olmus.

HAyatinda ilk kez motorcu gordugunu sanmiyorum ama niyeyse ozellikle yapti bize bide ilk kez basima gelmiyo ona canim sıkıldı baya

HAyatinda ilk kez motorcu gordugunu sanmiyorum ama niyeyse ozellikle yapti bize bide ilk kez basima gelmiyo ona canim sıkıldı baya
o kaskin altinda magazin yildizi olsaydi fotograf cekinelim diye de israr ederdi.

10kez de gorse farketmez veya diyalog kurmasi da yetmez, once onyargilarini yikmasi gerek...

(Bak onyargi demisken, sizin durumla birebir uyusmasa bile 57yapimi "12 angry man" filmini izlemeni tavsiye ederim,
Bazi insanlar degisime aciktir...
Su an sana kotu bakanlari yaftalamak onlar gibi davranmak olur, gul gec...
Sizin rahatlignizi gorunce ya onlar da rahatlar ya da kendikendilerine sinir olurlar...
Baskalarinin davranislarini anlamlandirmaya calisirken kendi moralini bozuyorsun, hic degmez, esinle keyifli keyifli alisverisinizi yapin,
Bir o kadar da imrenen goz oldugnu unutma )

Tesekkur ederim genelde takilmam ama hirsizmiş gbi muamele gormek kotu bi duygu oldugundan hazmetmesi guc yoksa digerleri benimde umurumda degil tekrar sagol :)

10 bin ediyor demek üstünüzdekiler...hımm bu önemli ayrıntıyı bizlerle paylaştığınız için teşekkürler

10 bin ediyor demek üstünüzdekiler...hımm bu önemli ayrıntıyı bizlerle paylaştığınız için teşekkürler
BUnca kisi icinde ona takildiysan sende bi kiskanclik var arkadasim kusura bakma oda benim sorunum degil yazimimin sebebi acikca belli yorumlardada ne yazdigim belli oyuzden icinden kiskan gereksiz yorum yapma :)))))ki nispet olsun diye fiyat yazmadim .. sacma bisiy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…