- 21 Ağustos 2014
- 524
- 322
- 73
- Konu Sahibi gececikedi
-
Cok haklisin sirf motosikletli degil azicik farkli olani bile disliyorlar istiyorlar ki herkes gri olsun pembe mavi kirmizi olmasin koyun olalimzaten nasıl bir toplumda yaşadığımız belli ...Zihin bulanıklığı diye bir rahatsızlık var bizim toplumda ..Benim amcamın kızı resim öğretmeniydi kızın dövmesi var ,postal giyiyor ,saçları kırmızı diye istanbulun çok elit kesimi denen bir yerde veliler çocularımıza kötü örnek olur diye çocuklarını sınıftan almaya kalktılar..Azıcık hayal gücü fazla olan deli ,sürüden ayrılmak isteyeni asi diye adlandıran bir toplumda yaşıyoruz ..Aaaaaaaa elalem ne der diye yaşayan çevreden geliyoruz,sırf kızı dul denmesin diye koca dayağına dayan ,sabret geçer denen ailelerden geliyoruz ..yazık ..
filmler yuzunden hep :)Bu basima 2.kez geliyor esimle alisveris merkezine gittik normalde isimiz olmaz ama mecbur alacagimiz bisi vardi neyse gittik motosikletle iceride elimizde kasklarimiz (motorun ustunde birakamiyoruz caliniyo) ustumuz deri motor ceketlerimiz filan var disardan hirsiz serserimi gozukuyoz bilemiyorum bu sekilde ama motora bu ekipmanlarla binilir ve eski filanda degiller motosiklet kiyafetinden anlayan herkez ustumuzdekilerin toplam 10 binliralik mal oldugunu anlar neyse kadin yuruyen merdivende onumuzde cantasini hemen onune cekti bu arada cok hirsizlik oluyor dedi bende buna tepki gosterdim hatta durdurup hesap soracaktim da esim de lafini soyledi gecti bulasmadik ki bana kalsa hesabini fena sorardim cevap veremezdi ya bu on yargi neden var ? Motosikletci serseri ipsiz sapsiz hirsiz midir bu muameleye denk geliyorum sinirden fittirdim hirsimi alamadim kadindan diye 2.ye olunca sabrim tasti artik icimi doktummm.. icimi yedi cunku
Her "apaçi" diye adlandırdığınız da hırsız değil, sizin de paranız olmasaydı motor sevdanızı altınıza şöyle böyle motor çekerek yaşayacaktınız. Gereksiz alıngan olabilirsiniz.Bence bu is fazla yaygin oldugundan is buraya geldi altina soyle boyle motor cekip apacilik yapanlardan millet motorcuya farkli bakiyo ayirt etmezahmetinede girmiyo trafiktede ayni sey soz konusunu dogru duzgun adamlar kayniyo sonra boyle arada
Filmlerde cete kurup serserilik yapan motorcular genelde chopper tarzi motorlarla gosteriliyor biz kendi halinde seyahat ve hiz seven racing tarzi motor kullaniyoruz hos gunumuzde choppercilar gercek olanlari is guc sahibi cok kulturlu tarz sahibi insanlar hep :) ahh ah dusunme usengecliginden etiket koymasi daha basit gelio istefilmler yuzunden hep :)
Bazi sozlerimi okumamissin belliki yeniden yazayim senin icin "durumu olmayip ucuz motor ucuz ekipmaniyla motosikletci sifati layik adamlar var " bunlar gozle ayirt ediliyor.. apaci durumu olmayan degil onlar 10metreden seciliyor :) ki altinda 40binliralik motoru olan ve motorcu degilde piyasici diye tabir edilen cinslerimizde mevcut her halt cikabilecek adamlar bence okumadan bilmeden sizde onyargi yapmayin ben motosiklet camiasi diye tabir edilen grup ve toplantilarda cok bulundum kim nedir biliyorum gordumde ama demekki millet bilemiyor napalim :) tam emin olmadan bu kadar sert cikista yapma dusunceni belirt aciklayayim yok ben hakikaten oyle demissem ozaman hakli olurdunHer "apaçi" diye adlandırdığınız da hırsız değil, sizin de paranız olmasaydı motor sevdanızı altınıza şöyle böyle motor çekerek yaşayacaktınız. Gereksiz alıngan olabilirsiniz.
HAyatinda ilk kez motorcu gordugunu sanmiyorum ama niyeyse ozellikle yapti bize bide ilk kez basima gelmiyo ona canim sıkıldı bayakadin sizi gorunce filmlerin etkisiyle ve alişık olmadigi giyiminizden oturu ürkmüş,
Kendince en kiymetli olan seyi refleks olarak sakinmaya calismis,
Haberlerde de hep motorla kapkaccilik yapanlarin etkisiyle de size hem laf atmis hem de dertlesmis guya...
Hirsiz oldugunuzu dusundugunu sanmiyorum. Ama sacmalamasi icin "farkli insanlar" gormesi yeterli olmus.
o kaskin altinda magazin yildizi olsaydi fotograf cekinelim diye de israr ederdi.HAyatinda ilk kez motorcu gordugunu sanmiyorum ama niyeyse ozellikle yapti bize bide ilk kez basima gelmiyo ona canim sıkıldı baya
Tesekkur ederim genelde takilmam ama hirsizmiş gbi muamele gormek kotu bi duygu oldugundan hazmetmesi guc yoksa digerleri benimde umurumda degil tekrar sagol :)o kaskin altinda magazin yildizi olsaydi fotograf cekinelim diye de israr ederdi.
10kez de gorse farketmez veya diyalog kurmasi da yetmez, once onyargilarini yikmasi gerek...
(Bak onyargi demisken, sizin durumla birebir uyusmasa bile 57yapimi "12 angry man" filmini izlemeni tavsiye ederim,
Bazi insanlar degisime aciktir...
Su an sana kotu bakanlari yaftalamak onlar gibi davranmak olur, gul gec...
Sizin rahatlignizi gorunce ya onlar da rahatlar ya da kendikendilerine sinir olurlar...
Baskalarinin davranislarini anlamlandirmaya calisirken kendi moralini bozuyorsun, hic degmez, esinle keyifli keyifli alisverisinizi yapin,
Bir o kadar da imrenen goz oldugnu unutma)
BUnca kisi icinde ona takildiysan sende bi kiskanclik var arkadasim kusura bakma oda benim sorunum degil yazimimin sebebi acikca belli yorumlardada ne yazdigim belli oyuzden icinden kiskan gereksiz yorum yapma :)))))ki nispet olsun diye fiyat yazmadim .. sacma bisiy10 bin ediyor demek üstünüzdekiler...hımm bu önemli ayrıntıyı bizlerle paylaştığınız için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?