- Konu Sahibi biragacbinkus
-
La olm niye herkes beni etiketliyor, deli misiniz?
Gercekten burda aciklamamizi ister misinLa olm niye herkes beni etiketliyor, deli misiniz?
Kuytu köşelerde şey yapıyorlarmış bir de cnm. Nasıl yakalanmıyorlarsa, burada olsa ahlak masası basar hemen.Ay tam ben yazmıştım
Canım belki elin adamı daha iyidir, konu sahibi için de iyi olur. Ne bu önyargı cnm?
Ne ayaksın sen yaaa:)))))sevgilimle 6 aydır birlikteyiz ve çok güzel bir ilişkimiz var. çok heyecan dolu ve biraz da deli bir erkek. onunla tanıştıktan sonra hayatta yapmam dediğim pek çok şeyi ilk defa onunla yaptım ve itiraf etmeliyim ki bundan çok zevk de aldım. özellikle de dışarıdayken hiç beklemediğim bir anda beni kuytu bir duvar köşesine sıkıştırıp boynumu öpmeye başladığında hiç karşı koyamıyorum ve dakikalar içinde onun oluyorum. şimdiye kadar yaşadıklarımızın hepsi çok güzeldi ama son isteği kafamı çok karıştırdı açıkçası.
geçenlerde iki arkadaşından bahsetti, yıllar süren ilişkilerinin ardından evlenmişler ve geçenlerde bir swinger partisine katılmışlar, çok hoşlarına gitmiş ve sevgilimi de bir sonraki partiye davet etmişler. sevgilim de bana konuyu açtığından beri her gün soruyor, kesin olarak hayır diyemiyorum ama çok da korkuyorum. ben aslında o kadar deli dolu bir kız da değilim, sadece ona karşı koyamıyorum. ama bu eş değiştirme olayı benim için fazla olacak gibime geliyor. ne yapmam gerektiğini bilemiyorum, reddedersem benden soğuyup bir süre sonra sıkıcı bularak terk edeceğinden korkuyorum ama başka bir erkekle, hele ki onun gözünün içine baka baka birlikte olamam. nolur bana bir akıl verin...
Bilmem niye acaba cnm?La olm niye herkes beni etiketliyor, deli misiniz?
Konu açılsa da shotı etiketlesek diye hazır mı bekliyorsunuz anlamadım ki
Söyle söyle içinde kalmasınGercekten burda aciklamamizi ister misin
Valla ya. Hayır kuytu köşede tinerci falan olur, adamın pantolon dizlerdeyken çekse bıçağı mazallahKuytu köşelerde şey yapıyorlarmış bir de cnm. Nasıl yakalanmıyorlarsa, burada olsa ahlak masası basar hemen.
Swingera gelen adam da swinger cnm, ne bekleyecek ki bu kız şimdi?
Gözlerini kapatsın piuuvO halde gözünün içine bakma.
Çizdirecek bir tarafı sonra işteKonu açılsa da shotı etiketlesek diye hazır mı bekliyorsunuz anlamadım ki
Söyle söyle içinde kalmasın
Valla ya. Hayır kuytu köşede tinerci falan olur, adamın pantolon dizlerdeyken çekse bıçağı mazallah
Aah ah son cümleniz benim kanayan yaramSanki burası erotik site hikaye paylaşanların falan Sitesi, dertleri okudunuz mu buradaki? Çoğu evli vs ,konu fake orası ayrı ama yine de bunu yazmak istedim... Gerçek olduğunu düşünürsek ise miğde bulandırıyorsunuz... Zaten bu kızların 'serseri' diye tabir ettikleri erkek tipli şeylerde ne buluyor merak ediyorum
Konu açılsa da shotı etiketlesek diye hazır mı bekliyorsunuz anlamadım ki
Gözlerini kapatsın piuuv
Aah ah son cümleniz benim kanayan yaram
Çözebilsem hayatım çok daha güzel olacak
PisliklerYok biz önden etiketliyoz, konu otomatikman üstüne açılıyo
Evet o da olabilir.
Gözlerini bağlayabilirler belki, o da bi çeşit fantezidir en nihayetinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?