serseri sevgilimin bitmeyen çılgın istekleri :'(

Ay tam ben yazmıştım

Canım belki elin adamı daha iyidir, konu sahibi için de iyi olur. Ne bu önyargı cnm?
Kuytu köşelerde şey yapıyorlarmış bir de cnm. Nasıl yakalanmıyorlarsa, burada olsa ahlak masası basar hemen.
Swingera gelen adam da swinger cnm, ne bekleyecek ki bu kız şimdi?

Ne ayaksın sen yaaa:)))))

Fake de bu kadar fake kokmaz hadi inanmis gibi yapalim git bacim git ada deli dolu tenhada kistiriyor seni bi swinger istemis cok mu yani cok demode sıkıcısın demeden edemicem halbusemm cok eglenecektin seni dusunuyor sevdicegin ( pofss boyle erkekler bize dusmez iste sanssiziz

S shot ı her yere etiketledik ya la
Konu açılsa da shotı etiketlesek diye hazır mı bekliyorsunuz anlamadım ki

Gercekten burda aciklamamizi ister misin
Söyle söyle içinde kalmasın

Kuytu köşelerde şey yapıyorlarmış bir de cnm. Nasıl yakalanmıyorlarsa, burada olsa ahlak masası basar hemen.
Swingera gelen adam da swinger cnm, ne bekleyecek ki bu kız şimdi?
Valla ya. Hayır kuytu köşede tinerci falan olur, adamın pantolon dizlerdeyken çekse bıçağı mazallah

Sanki burası erotik site hikaye paylaşanların falan Sitesi, dertleri okudunuz mu buradaki? Çoğu evli vs ,konu fake orası ayrı ama yine de bunu yazmak istedim... Gerçek olduğunu düşünürsek ise miğde bulandırıyorsunuz... Zaten bu kızların 'serseri' diye tabir ettikleri erkek tipli şeylerde ne buluyor merak ediyorum

Çizdirecek bir tarafı sonra işte
Yani adam bıçaklar falan.

Aah ah son cümleniz benim kanayan yaram
Çözebilsem hayatım çok daha güzel olacak

Aah ah son cümleniz benim kanayan yaram
Çözebilsem hayatım çok daha güzel olacak

Hayatım hiç bir evresinde o tipli kişileri haz etmedim, hep aklı başında zeki,ayakları üzerinde durabilen kişiler etkiledi beni, ben ufak yaştan beri öyleyken karşımda erkeğin serseri olmasına tahammül edemem

kızlar yani sizden akıl istedim, siz beni utandırdınz i'm crying yani. Bişi demiyorum

Yok biz önden etiketliyoz, konu otomatikman üstüne açılıyo

Evet o da olabilir.
Gözlerini bağlayabilirler belki, o da bi çeşit fantezidir en nihayetinde.
Pislikler Bundan sonra beni böyle ayıp şeylerde etiketlemeyin.

Gözünü de isteyen bağlar arkadaşım size ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…