serseri sevgilimin bitmeyen çılgın istekleri :'(

:KK53:Dayanamıyorum arkadaşlar izninizle şu caps i paylaşıcam
fff.webp

bunu fantezi olarak bile kuran beyne acımak lazım. yazık ağır işsizlik. mide kısmına girersek çıkamayız

Sadece onu kaybetmemek için kendinden ödün verme gerçekten istiyorsan yap ama sırf onun için ömür boyu unutamıcağın şeyi kabul etme. Bir gün sende anne olacaksın ve bu iğrenç görüntüleri hatırlayıp kirli bedeninle bebeğini emzirirken çok üzülüceksin. Herkes eğlence arar gecelere kadar eğlenir am eninde sonunda yalnız kalır ve düşünürsün bu iğrençlikten zevk aldım ama ne işe yaradı? Geçti gitti. Boşuna bir hüsran yaşattım kendime. Allah görmüyor mu yaptığımı? Ben müslüman değil miyim? Böyle şeyler bir müslümana yakışmaz. Ama sen tövbe edersen Allah daima affeder.

kızlar bu ergenin ekmeğine yağ sürüyorsunuz. cevapları okuyup tatmin oluyordur herhalde. bi halt ettiğini sanıp gurur duyuyordur kendiyle.

:KK45: Aman eksik olmayın karşı cinslerimiz, heryere gelin, sizden gizli bir yerimiz var, onu da zaptedmeye çalışın.

Ama çok hoşuma gitti konu :KK53: komiksin

Wallahi bellide olmaz var böyle sapık herifler. Eşini başkasıyla değişme isteği duyan ve bundan zevk alan adamlar malesef ki var.
Swing var, hayatın bir gerçeği ama partneri swing isteyen kadın bu şekilde ve bu cümlelerle yazmaz.

"Onun oluyorum" cümlesi E.L.James kitaplarından fırlamış gibi :D

sevgilimle 6 aydır birlikteyiz ve çok güzel bir ilişkimiz var. çok heyecan dolu ve biraz da deli bir erkek. onunla tanıştıktan sonra hayatta yapmam dediğim pek çok şeyi ilk defa onunla yaptım ve itiraf etmeliyim ki bundan çok zevk de aldım. özellikle de dışarıdayken hiç beklemediğim bir anda beni kuytu bir duvar köşesine sıkıştırıp boynumu öpmeye başladığında hiç karşı koyamıyorum ve dakikalar içinde onun oluyorum. şimdiye kadar yaşadıklarımızın hepsi çok güzeldi ama son isteği kafamı çok karıştırdı açıkçası.
geçenlerde iki arkadaşından bahsetti, yıllar süren ilişkilerinin ardından evlenmişler ve geçenlerde bir swinger partisine katılmışlar, çok hoşlarına gitmiş ve sevgilimi de bir sonraki partiye davet etmişler. sevgilim de bana konuyu açtığından beri her gün soruyor, kesin olarak hayır diyemiyorum ama çok da korkuyorum. ben aslında o kadar deli dolu bir kız da değilim, sadece ona karşı koyamıyorum. ama bu eş değiştirme olayı benim için fazla olacak gibime geliyor. ne yapmam gerektiğini bilemiyorum, reddedersem benden soğuyup bir süre sonra sıkıcı bularak terk edeceğinden korkuyorum ama başka bir erkekle, hele ki onun gözünün içine baka baka birlikte olamam. nolur bana bir akıl verin...

fake sin de bari bu kadar belli etme
bir kızın ifadeleri değil bunlar

Swing var, hayatın bir gerçeği ama partneri swing isteyen kadın bu şekilde ve bu cümlelerle yazmaz.

"Onun oluyorum" cümlesi E.L.James kitaplarından fırlamış gibi :KK70:

:KK70: evet cümleler ben harun abiyim diye bağırıyor, yeni üye ilk mesaj ve cinsellik buradanda işkilleniyor insan ama ne bileyim bu sefer inansam mı acaba dedim bir an :)

Bu arada Şu "Fofenk fofenki" de burada öğrendim kelime dağarcığım bir tık daha arttı :))

Back
X