- Konu Sahibi biragacbinkus
Kırdın beni God damn it.kızlar yani sizden akıl istedim, siz beni utandırdınzi'm crying yani. Bişi demiyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırdın beni God damn it.kızlar yani sizden akıl istedim, siz beni utandırdınzi'm crying yani. Bişi demiyorum
![]()
Heh işte o aklı başında, zeki, ayakları üstünde durabilen kısmı bende de aynı da devamında piç geliyor bendeHayatım hiç bir evresinde o tipli kişileri haz etmedim, hep aklı başında zeki,ayakları üzerinde durabilen kişiler etkiledi beni, ben ufak yaştan beri öyleyken karşımda erkeğin serseri olmasına tahammül edemem
P.ç yazaydin bariHeh işte o aklı başında, zeki, ayakları üstünde durabilen kısmı bende de aynı da devamında piç geliyor bendeTipik bir kızların efendi adam yerine piç tercihi örneğiyim
![]()
Heh işte o aklı başında, zeki, ayakları üstünde durabilen kısmı bende de aynı da devamında piç geliyor bendeTipik bir kızların efendi adam yerine piç tercihi örneğiyim
![]()
partinizin basılmasından mı korktunuzgeçenlerde adana da swinger partisine polis baskın yapmış. acaba bu fake arkadaş polis mi diye bile düşündüm.
ben aslında o kadar deli dolu bir kız da değilim
partinizin basılmasından mı korktunuzsiz de mi yapıyorsunuz yoksaa
![]()