- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi TeRaPi oRDusU 03
-
adı üstünde mizaç.. kimseye saygıszlık etmedikçek kime ne ya.. insanlar bi garip..Selamlar
Benim derdim de bu.normal dururken bile yüzümde ki sertlik.asık surat mi desem.
Bugun kv nin arkadaşları oturmaya gelmiş bende gittim.bir tanesi kapıdan girdi(ilk defa gördüm) başladı gelinine kvsine saydırmaya.
o.... gelin,bilmem ne kaynana falan filan.agzim açık dinledim.neyse dedim.sonra döndü bana sen niye mutsuzsun suratın niye asık falan dedi.bende dedim yoo mutsuz falan değilim gayette iyiyim benim mizacim böyle.hıııı yaptı o da.sonra biraz zaman geçti.benim gelinim çok güler yüzlü dedi. Öncesin de saydiriyodu geline.gelin evli ve hamileyken bunun oğluna kaçmış.cocuga bakarım ben falan demiş oğlu.ben de o'na dedim kusura bakma da senin oğlun çok midesiz nasıl evli kadını kaçırır dedim.
normal de böyle konuşmam ilk tanidiklarima ama kadın çok labali olunca bende öyle konuştum
Sert mizaçlı olduğumu ben zaten biliyorum.hic de istemedigim birşey ama ne yapıyım Allah vergisi.
Sizlerden de var mı benim gibi? Biraz daha yumuşak görünmek için ne yapabilirim?
Sürekli durduk yere de gulumseyemem ki dimi ama.o zaman da aptal yerine düşerimGülümseyebilirsin. :)
Ben küfretmesine gulseydim keşke mi dedim.Kadına sinirlenip neden kendi terbiyenizi bozdunuz?
Size ne oğlunun midesizliginden, gelinin hamileliginden?
Seviyeyi bu kadar düşürmek gereksiz olmuş.
Mizaç değişmez
Hayır zaten sert mizaçlı olun bence, kadın ona buna o.. yakıştırması yapio küfrederken gülüp ne yapacaksınız?
Keskin bi şekli yok ama kaşlarımın ortasında çizgi oluşmaya başladıKaslariniz catik mi?
Yada cokmu keskin bi sekli var?
Ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim. Kaç yaşında insan. Yakışıyor mu küfretmek?Ben küfretmesine gulseydim keşke mi dedim.
Hâline hareketine göre cevap verdim o bunları anlatırken gayet rahat ben doğruyu söyleyince mi rahatsız olucam.ayrica öyle söylemem bana dediklerinden dolayı değil.hakettigi için
Evet sert mizacliyim ama somurtkan somurtkan da gezmem.gulerken zaten sıkıntı yok.normal durduğum da sertim.Bebimde sert mizacım vardır,yerine görede melek kesilirim.
Bu aslında karakter meselesi,her daim gülmemiz yada asık suratlı olmamız mümkün değil.
Evet sert mizacliyim ama somurtkan somurtkan da gezmem.gulerken zaten sıkıntı yok.normal durduğum da sertim.
Gerçekten bende korkarım aman kalbini kirmayim diye.ama dediginiz gibi damarıma basilsin ya da haksızlık yapıldığını göreyim cevabını veririm.Bende ise şöyle bir durum var; normalde güleryüzlüyümdür ve neşeliyimdir ayrıca da kimseyi kolay kolay kırmam amaaaaaaaaa biri hoşlanmadığım bir şey yapsın; biri damarıma bassın işte o zaman çok merhametsiz, sert ve ters olabiliyorum. Kontrolümü kaybetmiyorum asla fakat laflarım...işte onlar ağzımdan ok gibi çıkıyor ve pişmanlıkta duymuyorum.
Kaslarinizin arasinda o cizgi varsa ben ona sert mizac demem. Baya elinizde olan bisey bu. Ornek veriyim gunum kotu gecince ve eve gelince annem der hemen "kaslarinin arasinda cizgi olusmus, ne oldu yuzun asik moralinmi bozuk'. Tum gun boyunca olumsuzluklara odaklandigim icin oldugunu biliyorum. Ama cogu zaman positifimdir ve cok gulec ve konuskanimdir. Yoldan her gecene gulumsemiyorum tabi, ama hayata positif bakarim ve sukrederim. Pessimist degil optimist bi yapim vardir. Bence bu insanin ömrunu hem uzatir, hem mutlu kilar, hemde guzellestirir :)Keskin bi şekli yok ama kaşlarımın ortasında çizgi oluşmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?