- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
- Konu Sahibi TeRaPi oRDusU 03
-
Anlattiginiz Birinci seçenek böyle görünmemin sebebi.oturup hiç düşünmemiştim yüzümde ne var da böyle görünüyorum diye.ama dediklerinizi tek tek düşününce benim yüzüm zaten bu ifadeyi veren.yüz hatlarım keskin köşeli,bakışlarım sert,kaslarım köşeli ortası aşağıda kenara doğru yükselen,dudaklarim da çok hafif aşağıda kenarları.Dinlediğiniz konuşma da pek güler yüzle dinlenecek cinsten değilmis aslında ya neyse. Keşke densiz teyzeye uyup salon kadını cizgisini terk etmeseydiniz.
Mutsuz ifadeye gelince, madem genel bi problem hissediyorsunuz, bu baya yüz şeklinizden (kaş, göz, dudak, kemik yapısı vs.) mi kaynaklanıyor yoksa ruh halinizden mi ona göre çözüm üretmek lazım.
Atıyorum çok köşeli bi kaş yapısı insanı ister istemez asabi gösteriyor, soluk bi ten rengi genelde yorgun - hasta olduğunuzu düşündürür, yapısal olarak aşagı kıvrık dudaklar mutsuz bi görüntü verir. Sözsüz iletişim kalıpları ve tanımlama yapımız bu cünkü. Mesele bu tarz bi durumdan kaynaklanıyorsa ve siz bunun yarattığı algıdan rahatsızsanız çözüm geçici ya da kalıcı kozmetikten geçiyor. Ha cözmek zorunda da degilsiniz o ayrı, bırakın insanlar sizi cözsün, kaşın sadece kaş olduğunu anlasınlar mesela bu da bi secenek. (Ki ben severim dogustan hafif asabi ve cüretkar yüz hatlarını, keske bende de olsa.)
Tabi benim auram her daim negatif diyorsanız, kimse sizi yüzünüzde güller açsın diye zorlayamaz elbette ama birlikte vakit gecirmesi zor bi insan oldugunuz gercegiyle barısın derim. Yani sürekli mutsuz, kızgın hisseden ve bu hali yüzüne yansıyan bi insan beni endiselendirir, huzursuz hissettirir mesela. Hele de her zamanki halinin bu oldugunu bilecek kadar cok vakit gecirmediysek. O nedenle nacizane daha pozitif bi bakış açısı tavsiye ederim hayata karsı.
Teşekkür ederim.aynen öyleBence çok güzel yapmışsınız.Sizi üç kuruş etmeyen gelinlede kıyaslamış haketmiş yani.Birde bazı insanlar nekadar dengesiz, yahu tanımıyon etmiyon sanane kaşının çatıklığından suratının asıklığındanSen içinde bulunduğun rezilliğe bak..!
Sadece bicimsel bi mesele varsa ortada can sıkacak hicbi sey yok demektir. İstediginiz zaman ufak degisiklerle cözülecek bi durum bu.Anlattiginiz Birinci seçenek böyle görünmemin sebebi.oturup hiç düşünmemiştim yüzümde ne var da böyle görünüyorum diye.ama dediklerinizi tek tek düşününce benim yüzüm zaten bu ifadeyi veren.yüz hatlarım keskin köşeli,bakışlarım sert,kaslarım köşeli ortası aşağıda kenara doğru yükselen,dudaklarim da çok hafif aşağıda kenarları.
Selamlar
Benim derdim de bu.normal dururken bile yüzümde ki sertlik.asık surat mi desem.
Bugun kv nin arkadaşları oturmaya gelmiş bende gittim.bir tanesi kapıdan girdi(ilk defa gördüm) başladı gelinine kvsine saydırmaya.
o.... gelin,bilmem ne kaynana falan filan.agzim açık dinledim.neyse dedim.sonra döndü bana sen niye mutsuzsun suratın niye asık falan dedi.bende dedim yoo mutsuz falan değilim gayette iyiyim benim mizacim böyle.hıııı yaptı o da.sonra biraz zaman geçti.benim gelinim çok güler yüzlü dedi. Öncesin de saydiriyodu geline.gelin evli ve hamileyken bunun oğluna kaçmış.cocuga bakarım ben falan demiş oğlu.ben de o'na dedim kusura bakma da senin oğlun çok midesiz nasıl evli kadını kaçırır dedim.
normal de böyle konuşmam ilk tanidiklarima ama kadın çok labali olunca bende öyle konuştum
Sert mizaçlı olduğumu ben zaten biliyorum.hic de istemedigim birşey ama ne yapıyım Allah vergisi.
Sizlerden de var mı benim gibi? Biraz daha yumuşak görünmek için ne yapabilirim?
Cok da yumusak gorunmek istemiyorum ama ne sert ne yumusak ortasi olsun ıstiyorum.Kasları yumuşatmakla başlayabilirim ışe.tesekkur ederim yorumlarınız için.Sadece bicimsel bi mesele varsa ortada can sıkacak hicbi sey yok demektir. İstediginiz zaman ufak degisiklerle cözülecek bi durum bu.
Kaş seklinizdeki degisiklik bi kaş kalemine ya da maharetli bi kuaföre ve yüzünüze yumusak bi ifade veren şekli bulduktan sonra kalıcı hale gelsin isterseniz microblading e bakar.
Aynı sekilde dudak kalemiyle alt dudak üst dudaktan kalın ve dudak köseleri alttan bi tık yukarı dogru cizilir ve işlem tamam. Daha kalıcı degisiklikler icin dudak sekillendirme ve kontürü işinizi görür.
Bakışlar ve yüz hatları için farklı göz ve kontür ürünleri denenebilir.
Tabi bu sizin nasıl desem pofidik ve enerjik bi imaj cizmek istediginiz varsayımı için. Farklı degisikliklerle daha sert, otoriter ve iddialı bi görünüm de denenebilir. O nedenle ben kozmetikte kalıcıdan degil geçiciden yanayım her zaman. Daha zahmetli elbette ama ne isterseniz o olma ihtimaliniz var, yenilik ve degisiklik yapmak cok kolay.
Ha tabi ben iyiyim böyle diyorsanız hicbi sey denenmeyebilir. Varsın tek derdiniz fiziksel özelliklerinizin verdigi izlenim olsun.
Doğrusu bu maalesef sert mizacliyim gercekten. Benim kızdığım kadının ısrarla mutsuzsun demesi.mizacim böyle diyorum mizaç neymiş diyoraman boşverin... kadının delisi de hiç çekilmez, o tarz birine denk gelmişsiniz. sabah sabah sardıracak yer aramış belli ki... çok sık herkesten duymuyorsanız bu yorumu, kaale almanıza bile gerek yok.
Doğrusu bu maalesef sert mizacliyim gercekten. Benim kızdığım kadının ısrarla mutsuzsun demesi.mizacim böyle diyorum mizaç neymiş diyor
Doğrusu bu maalesef sert mizacliyim gercekten. Benim kızdığım kadının ısrarla mutsuzsun demesi.mizacim böyle diyorum mizaç neymiş diyor
Benımde durusum oledır ama genelde o tar buyuklerın arasında gulmeye calısırım esım gayet memnun bu halımden hep o durusuna asık oldum der hatta bu sızın yapınız bence hıc kafaya takmayınSelamlar
Bugun kv nin arkadaşları oturmaya gelmiş bende gittim.bir tanesi kapıdan girdi(ilk defa gördüm) başladı gelinine kvsine saydırmaya.
o.... gelin,bilmem ne kaynana falan filan.agzim açık dinledim.neyse dedim.sonra döndü bana sen niye mutsuzsun suratın niye asık falan dedi.bende dedim yoo mutsuz falan değilim gayette iyiyim benim mizacim böyle.hıııı yaptı o da.sonra biraz zaman geçti.benim gelinim çok güler yüzlü dedi. Öncesin de saydiriyodu geline.gelin evli ve hamileyken bunun oğluna kaçmış.cocuga bakarım ben falan demiş oğlu.ben de o'na dedim kusura bakma da senin oğlun çok midesiz nasıl evli kadını kaçırır dedim.
normal de böyle konuşmam ilk tanidiklarima ama kadın çok labali olunca bende öyle konuştum
Sert mizaçlı olduğumu ben zaten biliyorum.hic de istemedigim birşey ama ne yapıyım Allah vergisi.
Sizlerden de var mı benim gibi? Biraz daha yumuşak görünmek için ne yapabilirim?
valla sadece kaş arası 300 Tl civarına her doktor yapıyor bilgin olsun ve 4 ayda 1 tekrarlaman gerekiyor. ciddi anlamda fark ediyor çatma mimiğin ortadan kayboluyor ve istesen de sinirli ve sert görünemiyorsun, kızınca bile yüzünden belli olmuyorAa öyle mi Gerçek ten o kadar farketti yani ne güzel.hic aklıma gelmemişti vallahi.simdilik maddi durumdan yaptiramam ama ilerde kesin yaptırmalıyım.
Rol yapın yeter. Zaten herkes öyle yapıyor.Selamlar
valla sadece kaş arası 300 Tl civarına her doktor yapıyor bilgin olsun ve 4 ayda 1 tekrarlaman gerekiyor. ciddi anlamda fark ediyor çatma mimiğin ortadan kayboluyor ve istesen de sinirli ve sert görünemiyorsun, kızınca bile yüzünden belli olmuyor
valla ben de botoks tan nefret ederim inanılmaz yapay buluyorum gençleşmek için yapılanları (denemişliğim var ankaranın en iyi doktorlarında 2 defa), yüzün ifadesini bozuyor, gülüşü tamamen ve korkunç bir şekilde değiştiriyor, insanlar gülerken çok acayip görünüyorlar, ve yüzde farklı deformasyonlara neden oluyor zamanla yüz kasları çalışmadığı için sarkma vs. Çok iyi bildiğim bir konu medikal estetik, hem ilgim var hem de bir eltim ve en yakın arkadaşım bu işte çalışıyor çok fazla bilgi edinme fırsatım oluyor bu konuda ve bildiğim tek bir şey var ki gençleşmek adına yapılan en falsolu hareket botoks yaptırmak. Botoks genelde bu tarz durumlarda ya da yüz asimetrisi gibi durumlarda güzel sonuçlar doğuruyor, ayrıca migren tedavisi, terleme tedavisi gibi konularda da efektif, ama gençleşmek için aslaBen de normalde botoksu savunmamakla beraber bu tarz özel durumlarda çok iyi sonuç aldıklarıma birebir şahidim :)
valla ben de botoks tan nefret ederim inanılmaz yapay buluyorum gençleşmek için yapılanları (denemişliğim var ankaranın en iyi doktorlarında 2 defa), yüzün ifadesini bozuyor, gülüşü tamamen ve korkunç bir şekilde değiştiriyor, insanlar gülerken çok acayip görünüyorlar, ve yüzde farklı deformasyonlara neden oluyor zamanla yüz kasları çalışmadığı için sarkma vs. Çok iyi bildiğim bir konu medikal estetik, hem ilgim var hem de bir eltim ve en yakın arkadaşım bu işte çalışıyor çok fazla bilgi edinme fırsatım oluyor bu konuda ve bildiğim tek bir şey var ki gençleşmek adına yapılan en falsolu hareket botoks yaptırmak. Botoks genelde bu tarz durumlarda ya da yüz asimetrisi gibi durumlarda güzel sonuçlar doğuruyor, ayrıca migren tedavisi, terleme tedavisi gibi konularda da efektif, ama gençleşmek için asla
valla ben de işimle alakalı aslında muhasebeciyim sürekli kaşlarımı çata çata ekrana bakıyorumKesinlikle katılıyorum. Ama kaş arası dediğiniz gibi müthiş sonuç veriyor. Ben de düşünmeye başladım bu yıl itibarı ile. Çünkü ben de iş yaşamı stresinden kaş çatma alışkanlığı oldu maalesef. Ve ben de sert gözükebiliyorum bu durumdan dolayı.
valla ben de işimle alakalı aslında muhasebeciyim sürekli kaşlarımı çata çata ekrana bakıyorumBir de fototipim güneş beni çok etkiliyor yazın gözümde gözlükle bile karşıya bakmakta zorlanıyorum yılda 2 kere yaptırıyorum ben artık yetiyor ve çatma mimiğim tamamen yok oldu. Adeta bir melek gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?