- Emoji Skoru
- 293
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
bu yaz afrikaya gittim 1 ayligina ve dus haric hicbir sey yapamadim kendime, gunumun cogunlugu da yalin ayak gecmisti. ayaklarim berbat haldeydi yani.
cettua exfoliating foot mask. bu urunu kullandim ayaklarim hic olmadigi kadar yumusacik oldu. duzenli pedikur zaten yaptiriyorum hicbir sorun kalmadi.
Bende senelerdir kullaniyorumZararlı Mı? Şaşırdım. Senelerdir annem ve ben kullanırız.
Ayakkalaırm bu ara berbat. Hiçbir şekilde çorapsız da gezmem. Topuk taşı işe yaramadı yine aynı hali aldı kısa süre sonra. Ama bu traş bıcağını denesem diyorum da kesmiyor mu ayakları?Benimde öyle. Pedikür geçici çözüm oldu hep ama schollün elektrikli törpüsü işe yarıyor diye duydum. Komik olacak ama kendi çözümümü jilette buldum banyoda sıcak suda yumuşatıyorum ayaklarımı topuk kenarlarımı kazıyorum ölü deriyi. Mis gibi bebek yumuşaklığında oluyor kremliyorum bana yaklaşık 6 ay bu şekilde gidiyor. Pedikür 1 ay bile gtmiyor.
Amaaaaan gdolu yemek yiyoruz vazelin de neymiş sürün gitsinBende senelerdir kullaniyorum
Ham maddesi petrol oldugu için zararlı galiba
Dikine bastırınca keser tabi. Bacak alır gibi hafiften yapıyorum. İleri geri bastırmadan. Bide ucu çok keskin olmamalı biraz köreltilmiş olmalı. Sakat iş herkes yapamaz o yüzden denemeyin derim. Ben biraz bu konularda acımasızım. Kendi nasırımı bıçakla söktüm defalarca, elime jilet soktum kazayla, bacaklarımı yaktım su toplayan yerleri şırınga ile çekip derisini kendim soydum pansumanını yaptım, elim kesildiğinde dikişlerimi kendim aldım gibi gibi o yüzden benim ipimle kuyuya inmeyinAyakkalaırm bu ara berbat. Hiçbir şekilde çorapsız da gezmem. Topuk taşı işe yaramadı yine aynı hali aldı kısa süre sonra. Ama bu traş bıcağını denesem diyorum da kesmiyor mu ayakları?
Meshur alisveris sitesinde aratin topuk jeli var mucize resmen.4 kullanimlik 30 tl falan.