sertifikan var sen yapacaksın

heelenaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
415
144
arkadaşlar çok sinirliyim. kamuda çalışıyorum. önce bir kursa gönderildim. alakam olmayan bir konuydu pekte ilgilenmedim. anlamadım bile. sonunda da sınav filan olmadan bize belge verdiler. konu hakkında hiç bilgim olmadığı halde artık bana baskı yapılmaya başlandı kursa gittin sen yapacaksın diye...sormak istediğim bu sertifikayı iptal şansım yokmu, yada belge aldım diye mutlaka evraklar bana mı itelenecek? bundan kurtuluşum nasıl olur, kimsenin yapmak istemediği bir iş bana kaldı....o_Oo_Oo_O

arkadaşlar çok sinirliyim. kamuda çalışıyorum. önce bir kursa gönderildim. alakam olmayan bir konuydu pekte ilgilenmedim. anlamadım bile. sonunda da sınav filan olmadan bize belge verdiler. konu hakkında hiç bilgim olmadığı halde artık bana baskı yapılmaya başlandı kursa gittin sen yapacaksın diye...sormak istediğim bu sertifikayı iptal şansım yokmu, yada belge aldım diye mutlaka evraklar bana mı itelenecek? bundan kurtuluşum nasıl olur, kimsenin yapmak istemediği bir iş bana kaldı....o_Oo_Oo_O
ben de kamudayım iş nedir biraz açar mısınız .

kursa gitmeden önce bunu sana söylemediler mi?
seni öylesine göndermediler herhalde.
O belgeyi aldırdılarsa sana yönlendirmek için.
ama iş ne bilmiyorum da önemli bir şey olsa daha ciddi bir kursu ve sınavı olurdu herhalde.

kursa gitmeden önce bunu sana söylemediler mi?
seni öylesine göndermediler herhalde.
O belgeyi aldırdılarsa sana yönlendirmek için.
ama iş ne bilmiyorum da önemli bir şey olsa daha ciddi bir kursu ve sınavı olurdu herhalde.
hayır söylemediler şimdide bana bunu kullanıyorlar. çok önemli olsa sonunda sınav olur filan diyorum ama tamda bilmiyorum.

yani arkadaşlar bir sertifikadan sorumlu olmak için o işi gerçekten öğrendikmi diye sınav gerekmezmi, sadece katılıp anlamadıysam ne olacak ki böyle oldu.

Sonunda sınav olmasına gerek yok ki.

"Konu hakkında hiç bilgim olmadığı halde" demişsiniz? Kursta eğitimi verilmedi mi? Anlatılanları dinlemediniz mi?

Sonunda sınav olmasına gerek yok ki.

"Konu hakkında hiç bilgim olmadığı halde" demişsiniz? Kursta eğitimi verilmedi mi? Anlatılanları dinlemediniz mi?
ya onu diyorumya benim okulunu bitirdiğim bir şey değil, yani diyelimki ben ziraat mühendisiyim, konu maaşlar gibi... ya dediler kurs çıktı git ne olacak gezersin, bende öyle gittim oturdum vallahi dinleyemedim ve anlamadım...

ya onu diyorumya benim okulunu bitirdiğim bir şey değil, yani diyelimki ben ziraat mühendisiyim, konu maaşlar gibi... ya dediler kurs çıktı git ne olacak gezersin, bende öyle gittim oturdum vallahi dinleyemedim ve anlamadım...

Kamuda sadece okulda öğrendiğimiz şeylerden sormuyorlar maalesef.
Ben de okuduklarımdan alakasız şeyler yapıyorum.
Kursa gönderdilerse gezin diye göndermemişlerdir. Kursu dinleyin, artan zamanlarda gezin demişlerdir.

Beni de kurslara gönderdiler, akşamları gezdik tamam. Yurt dışında hafta sonları gezdik, tamam. Ama kurs zamanı kulağımızı açıp dinledik, notlarımızı tuttuk.

Kursa katılan başka kişilerden notları bulma şansınız yok mu?
Bazen facebook grubu kurup birbirine danışıyor insanlar. Öyle bir grup olabilir mi?

Kusura bakma ama dinlememiş olman senin sorunun. Artık nette konu hakkında ne kadar döküman varsa bul, oku öğren.
Ya hiç gitmeyecektin ya da mecburen kursun sorumnluluğunu almalısın.
Sonunda sınav olup olmaması seni bağlamaz ki?
Ne yani diyelim kurs geçme notu 100 üzerinden elli, sende 50 aldın geçtin, ama ben sadece yarısını biliyorum, konuların tamamını bilmiyorum mu diyecektin?

Anlasilan egitimle pek ilgilenmemissiniz. Hizmet ici her egitimin bir amaci vardir. Gezmek icin egitime katinilmaz. Kursa katilan siz oldugunuza gore tabi kursala ilgili is verilirse siz yapacaktiniz. Istemiyorsaniz bastan kursa gitmeyi kabul etmeyecektiniz. Bu da size ders olur gezmek icin hizmet ici egitim kabul etmeyin bundan sonra.

Ben ogretmenin universitede görmedigim o kadar cok iş yapiyorum ki. Devlet isi boyle yapacak bir sey yok.

yani arkadaşlar bir sertifikadan sorumlu olmak için o işi gerçekten öğrendikmi diye sınav gerekmezmi, sadece katılıp anlamadıysam ne olacak ki böyle oldu.
İşverenin veya mudurun her neyse seni bir kursa gonderiyor ve elbette ki bunun karsiligini isteyecek
Kursa gitmeden once istemiyorum demeliydin
Veya kursa gitmissin oturup dinlemeliydin not almaliydin ogrenmeliydin
Kusura bakma ama haksiz buldum seni
Kimsenin yapmadigi is ustume kalacak diyorsun ne guzel firsat iste kimsenin yapmadigi isi bilip de yapmak ne guzel bir meziyettir ozel sektorde calissan anlardin bunu

arkadaşlar anladım suçlu benimde benim sorduğum bu belgeden illa sorumlumu olurumdu. yada iptal için bunun sınavının yapılmadığı bahane edilmezmi? ne bileyim böyle şeyler duydum ama tam nerden araştırayım bilemedim.ama sanırım bilen yok.

İşverenin veya mudurun her neyse seni bir kursa gonderiyor ve elbette ki bunun karsiligini isteyecek
Kursa gitmeden once istemiyorum demeliydin
Veya kursa gitmissin oturup dinlemeliydin not almaliydin ogrenmeliydin
Kusura bakma ama haksiz buldum seni
Kimsenin yapmadigi is ustume kalacak diyorsun ne guzel firsat iste kimsenin yapmadigi isi bilip de yapmak ne guzel bir meziyettir ozel sektorde calissan anlardin bunu
bizde kurs istekle çıkar, ama bana öyle olmadı, tamamen yanlışlıkla, gitmek istemedim bende, ama ya dediler artık çıkmış olmaz, ya rapor alacan ya gidecen. ee yalan yere bir ay rapor nasıl alınır mecbur gittim.

arkadaşlar anladım suçlu benimde benim sorduğum bu belgeden illa sorumlumu olurumdu. yada iptal için bunun sınavının yapılmadığı bahane edilmezmi? ne bileyim böyle şeyler duydum ama tam nerden araştırayım bilemedim.ama sanırım bilen yok.
Elinde belge olsun olmasin canim egitime giden kisi o konudan her zaman sorumludur sana tavsiyem iptal icin ugrasacagina konuyu internetten arastir,maas konusuysa mesela bir mali musavir bunu bilen en ust merciidir oyle birini bul danis,veya bir puantor bul ona sor birseyler yap ve konuyu ogrenip nimetlerinden faydalan bu senin icin bir arti zamanla fark edeceksin

X