1 1mirac Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2016 5.098 4.178 173 29 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi 1mirac #1 Kızlar dün lavaş yapmıştım yağlama için. Birazı arttı temiz beze sarıp bi kaba koymuştum. Ama biraz sertleşmiş kıtır olmuş özelikle orta kısımları. Nasıl yumuşatabilirim, dürüm vs yapmak için kullanacaktım ama kırılıyor ortaları
Kızlar dün lavaş yapmıştım yağlama için. Birazı arttı temiz beze sarıp bi kaba koymuştum. Ama biraz sertleşmiş kıtır olmuş özelikle orta kısımları. Nasıl yumuşatabilirim, dürüm vs yapmak için kullanacaktım ama kırılıyor ortaları
D Deryat Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Eylül 2021 726 2.660 33 30 29 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi 1mirac #2 1papatya1 .!.: Kızlar dün lavaş yapmıştım yağlama için. Birazı arttı temiz beze sarıp bi kaba koymuştum. Ama biraz sertleşmiş kıtır olmuş özelikle orta kısımları. Nasıl yumuşatabilirim, dürüm vs yapmak için kullanacaktım ama kırılıyor ortaları Genişletmek için tıkla... Biraz ıslatabilirsiniz ıslatıp bezin arasına tekrar sarın yumuşatır Elinizle serperek suyu dökün
1papatya1 .!.: Kızlar dün lavaş yapmıştım yağlama için. Birazı arttı temiz beze sarıp bi kaba koymuştum. Ama biraz sertleşmiş kıtır olmuş özelikle orta kısımları. Nasıl yumuşatabilirim, dürüm vs yapmak için kullanacaktım ama kırılıyor ortaları Genişletmek için tıkla... Biraz ıslatabilirsiniz ıslatıp bezin arasına tekrar sarın yumuşatır Elinizle serperek suyu dökün
1 1mirac Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2016 5.098 4.178 173 1 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi 1mirac #3 Deryat .!.: Biraz ıslatabilirsiniz ıslatıp bezin arasına tekrar sarın yumuşatır Elinizle serperek suyu dökün Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
Deryat .!.: Biraz ıslatabilirsiniz ıslatıp bezin arasına tekrar sarın yumuşatır Elinizle serperek suyu dökün Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
D Deryat Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Eylül 2021 726 2.660 33 30 1 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi 1mirac #4 1papatya1 .!.: Çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... rica ederim