- 20 Ekim 2025
- 11
- 1
- 1
- Konu Sahibi animusardet23
-
açıkçası bir dahaki regl döngümde doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorumbence psikolojik kondomun etkiside olabilir, daha çok yenisiniz, boşalmada yoksa bianda sertliğin sıfıra inmesi normal değil
sevişme olmicak diye şartlayıp bi gözlemleyin, temas edin bakalım sertliği nekadar uzun sürecek, eğer yine kısaysa sağlıksal eğer uzunsa psikolojik diye düşünürdüm ben sanırım.açıkçası bir dahaki regl döngümde doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum
yani içime girmeyecek şekilde ne kadar sert kalabilir onu mu denemeliyimsevişme olmicak diye şartlayıp bi gözlemleyin, temas edin bakalım sertliği nekadar uzun sürecek, eğer yine kısaysa sağlıksal eğer uzunsa psikolojik diye düşünürdüm ben sanırım.
aynen, belki girdiğinde heyecandan sönüyoduryani içime girmeyecek şekilde ne kadar sert kalabilir onu mu denemeliyim
anladım teşekkür ederimaynen, belki girdiğinde heyecandan sönüyodur
BEnce on sevismeyi uzun tut oral vs deneyin hala sertse ve icine girince yumusuyorsa psikolojiktir
evet ön sevişmeyi uzun tutuyoruz aslında yine de teşekkür ediyorumBEnce on sevismeyi uzun tut oral vs deneyin hala sertse ve icine girince yumusuyorsa psikolojiktir
ıslanıyorum ancak yine de yeterli değil gibi hissediyorum yağ yerine kayganlaştırıcı kullanıyoruzNeden yag vb kullaniyorsunuz. Buna gerek olmamasi lazim.
Abla ya bu kac yasina kadar devam ediyor ben 45 den sonra bitiyor diye duydum ama dogru muVucudunuzun gerekli salgilari dogal akisinda salgilamayi ogrenmesi lazim. Bence ekstrem kuruluk vb gibi bir durum yoksa dogru degil ki daha yolun basindasiniz. 50sini gecmis menopozu asmis bir kadin olarak soylemeliyim ki dogru uyaran varsa menopozda dahi ihtiyac olmayabiliyor. Diger yandan yaglar, kondomlar, gecelikler, sunlar bunlar.. toren degil bu bu kadar rituel ve engelli kosu gibi her asamasinda bilinc olmasi isin ruhuna aykiri. Cok temel bir durtu bu. Aclik gibi. Su ihtiyaci gibi. Bu kadar sentetik sey olmasa mi acaba. Dusunerek sevisilmez, kaptirip gidebilmek gerekir. Bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?