Serumdan sonra mide bulantısı ve kusmalar sona erdi...

andean

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
1.214
319
123
Antalya
Arkadaşlar 3 hafta boyunca sürekli mide bulantısı ve kusmalardan ne gecem kalmıştı ne gündüzüm.Hem sarı-yeşil acı su çıkartıyordum hem de yediğim her şeyi çıkartıyordum. içtiğim su bile durmuyordu. her geçen gün bebeğimle ikimizin kötüye gittiğimizi düşündüm ve perşembe günü doktora gittim. doktor 500 ml serum verdi. serumun bitmesine yakın birden kesiliverdi bulantılarım. ve üstüne her istediğimi yiyebiliyorum ve çıkartmıyorum. bol bol da su içebiliyorum artık.. 2 gün geçti serumun üzerinden hala çok iyiyim çok şükür.. 1 hafta sonra gene gel serum vereyim dedi doktorum yine gideceğim...
Bu arada serumun bebeğe bir zararı olmayacağını düşünüyorum ama yine de sizlere sormak istedim. Zararı olmaz değil mi arkadaşlar?

arkadaşlar 3 hafta boyunca sürekli mide bulantısı ve kusmalardan ne gecem kalmıştı ne gündüzüm.hem sarı-yeşil acı su çıkartıyordum hem de yediğim her şeyi çıkartıyordum. Içtiğim su bile durmuyordu. Her geçen gün bebeğimle ikimizin kötüye gittiğimizi düşündüm ve perşembe günü doktora gittim. Doktor 500 ml serum verdi. Serumun bitmesine yakın birden kesiliverdi bulantılarım. Ve üstüne her istediğimi yiyebiliyorum ve çıkartmıyorum. Bol bol da su içebiliyorum artık.. 2 gün geçti serumun üzerinden hala çok iyiyim çok şükür.. 1 hafta sonra gene gel serum vereyim dedi doktorum yine gideceğim...
Bu arada serumun bebeğe bir zararı olmayacağını düşünüyorum ama yine de sizlere sormak istedim. Zararı olmaz değil mi arkadaşlar?

canım merak ettim serum adı ne.........gittikten sonra bana yazar mısın?????.ben de hamile iken 63 kilodan 55 düştüm 4 ay boyunca(bebek hareket edene kadar)sürekli kusuyordum gece defalarda acilde serum yedim fakat geçmedi.haftada 3-4 tane serum yiyordum.sadece 1 kaç saat idare ediyordu akşama aynen devam kusmaya.hap zaten hiç işe yaramıyordu......

canım merak ettim serum adı ne.........gittikten sonra bana yazar mısın?????.ben de hamile iken 63 kilodan 55 düştüm 4 ay boyunca(bebek hareket edene kadar)sürekli kusuyordum gece defalarda acilde serum yedim fakat geçmedi.haftada 3-4 tane serum yiyordum.sadece 1 kaç saat idare ediyordu akşama aynen devam kusmaya.hap zaten hiç işe yaramıyordu......

canım doktorun elime verdiği kağıtta 500 ml B Vitamini yazıyordu cnm. zaten daha öncesinde de duymuştum cnm B vitamini eksikliğinde daha çok oluyormuş bu bulantılar kusmalar. b12 çok iyiydi benim ama doktor b vitamini verdirdi bana sadece. içinde bulantı ilacı vs de yoktu olsa kağıda yazardı.

canım doktorun elime verdiği kağıtta 500 ml b vitamini yazıyordu cnm. Zaten daha öncesinde de duymuştum cnm b vitamini eksikliğinde daha çok oluyormuş bu bulantılar kusmalar. B12 çok iyiydi benim ama doktor b vitamini verdirdi bana sadece. Içinde bulantı ilacı vs de yoktu olsa kağıda yazardı.

canım şu an 14 ayını bitirmiş bi kızım var .ben 0 3 yaşında olunca 1 tane daha olsun isterim allah'ın izni ile fakat
hamileliğim doğum ve doğum sonram yani şu an bile çok çekiyorum benim kızdan tabi bu bana tecrube oluyo ama en korktuğum bu bulantılar.bazen aklıma geliyooooo çektiklerim aaaaa 2. çoçuk neymiş istemem diyommm....:))))

canım şu an 14 ayını bitirmiş bi kızım var .ben 0 3 yaşında olunca 1 tane daha olsun isterim allah'ın izni ile fakat
hamileliğim doğum ve doğum sonram yani şu an bile çok çekiyorum benim kızdan tabi bu bana tecrube oluyo ama en korktuğum bu bulantılar.bazen aklıma geliyooooo çektiklerim aaaaa 2. çoçuk neymiş istemem diyommm....:))))

yap cnm 2. bebişini. nasip olursa ben de çocukların arasını çok uzun tutmak istemiyorum. bebeğim 3-4 yaşına gelince 2. yi düşünüyorum. benim hamileliğim de çok zor geçiyor ama sanırım bu b vitamini serumu sayesinde iyi olacağım böyle :)

yap cnm 2. Bebişini. Nasip olursa ben de çocukların arasını çok uzun tutmak istemiyorum. Bebeğim 3-4 yaşına gelince 2. Yi düşünüyorum. Benim hamileliğim de çok zor geçiyor ama sanırım bu b vitamini serumu sayesinde iyi olacağım böyle :)

inşallah allah bebeğini sana bağışlasın.bu arada iki kardeş şart değil mi ? Birbirlerine destek olurlar giderler gelirler.2 iyi yaaa tek çoçuk çok şımarık olur.

inşallah allah bebeğini sana bağışlasın.bu arada iki kardeş şart değil mi ? Birbirlerine destek olurlar giderler gelirler.2 iyi yaaa tek çoçuk çok şımarık olur.

2. çocuk şart tabiki. nasip olursa şu an ilk bebişime hamileyim o bi doğsun 2. sinin planlarına başlarız sonra :)

Back
X