Servet Gençağa

Mrb. Ben oldum 2 ay önce tavsiye ederim. Servet gençaga gercekten burun konusunda cok basarili. Dışardan gelen kizkardesim bile farketmedi düşün. O kadar dogal oldu yani
Cevap icin tesekkur ederim sizin saglik probleminiz var miydi bende kemik egriligi ve et var iyilesme sureciniz ne kadar surdu calistigim icin iznimi ona gore ayarlayabilirim

Cevap icin tesekkur ederim sizin saglik probleminiz var miydi bende kemik egriligi ve et var iyilesme sureciniz ne kadar surdu calistigim icin iznimi ona gore ayarlayabilirim

Bendede kemik eğriligi diger adiyla kemer vardı ve uzundu burnum o duzeltildi.. korkulacak bi ameliyat değil. Zaten ilk gece hastanede kaliyosunuz agri kesiciler sık sık veriliyor. burnunuzda tampon olacak o biraz sıkıntılı çünkü agizdan nefes almak bogaz kuruluguna sebep oluyo ama çok degl. Ertesi gun taburcu oluyorsunuz tamponlar sizinle birlikte halen. Bu sekilde yemek yemek ve su icmek zor geliyor pipetle su içebiliyordum ben, tamponlar 3. Gün doktor tarafindan çıkarılıyor oyle abartıldığı gibi agrı kesinlikle yok. Saniyeler icinde olup bitiyo bile. Tampon çikinca nefes alabildigin icin şukrediyorsun resmen :) ve yemek yiyebiliyorsun. Doktor krem ve fisfis veriyor burnunu bunlarla yumusatip kulak copuyle temizliyorsun arada tıkanıklık oluyo.. Burnun üzeri 1 hafta bandajla kapalı. Bir hafta sonra gittiğinde onu çıkarıyor ve ince bir bant daha takiyor o da bir hafta kaldiktan sonra gidip çıkarttiriyorsun ve muhtesem burnunu goruyorsun tabi ödemli biraz.. bunun icin masaj gösteriyor nasil ve ne kadar yapacagin ardindan rutin kontrole cagiriyo seni hepsi bu kadar.

Bu arada yuzun gozun sisiyor ilk gunden bunun icin buz tamponu yaptiriyorlar hastanede o cok iyi geliyor eve gecincede bir iki gun uygula inanilmaz rahatlatiyor. Ayrica Burnumdaki bantlarla sokaga cikarim vs. Diyorsan eger tamponlar alındıktan sonra gunese cikmamak ve gözlük takmamak kaydiyla istediğini yapiyosun.. ama benim gibi aman kimse yüzümü ödemli ve sargılı görmesin diyorsan 15 gunluk iznini al ona gore ameliyata gir :)

Bu arada yuzun gozun sisiyor ilk gunden bunun icin buz tamponu yaptiriyorlar hastanede o cok iyi geliyor eve gecincede bir iki gun uygula inanilmaz rahatlatiyor. Ayrica Burnumdaki bantlarla sokaga cikarim vs. Diyorsan eger tamponlar alındıktan sonra gunese cikmamak ve gözlük takmamak kaydiyla istediğini yapiyosun.. ama benim gibi aman kimse yüzümü ödemli ve sargılı görmesin diyorsan 15 gunluk iznini al ona gore ameliyata gir :)
Cevabin icin coook tesekkur ederim cok yardimci oldun umarim benim ameliyatimda guzel gecer solunum problemlerim ortadan kalkar su anda cok sikinti cekiyorum doktor konudunda hala kararsizim

Burnunuzun şekli istediğiniz gibi mi suan da? Düşme filan oldu mu? Bende servet beye burnumu duzelttirmek istiyorum ama burun düşmesinden korkuyorum. Ve ameliyat ücreti hakkında da bilgi verebilir misiniz?

Burnunuzun şekli istediğiniz gibi mi suan da? Düşme filan oldu mu? Bende servet beye burnumu duzelttirmek istiyorum ama burun düşmesinden korkuyorum. Ve ameliyat ücreti hakkında da bilgi verebilir misiniz?

Burnumun sekli evet tam istedigim gibi. Düşme olmadı ama şoyle birsey var ilk yaptırdığında ödem ve sertlik olduğu için yukarda gibi duruyor. Ama yumuşayinca ve odemler inince normale dönüyorsunuz :) servet hoca burun konusunda uzmandr guvenin ona.. operasyonu yapar siz begenmezseniz veya kendisi begenmezse duzeltme operasyonunu üstlenir. Asla hastalarini mağdur etmez o konuda guvenin. Fiyatina gelince 2,500tl ameliyat 100tl'de oda parasi toplan 2,600 ödedim ben.

Burnumun sekli evet tam istedigim gibi. Düşme olmadı ama şoyle birsey var ilk yaptırdığında ödem ve sertlik olduğu için yukarda gibi duruyor. Ama yumuşayinca ve odemler inince normale dönüyorsunuz :) servet hoca burun konusunda uzmandr guvenin ona.. operasyonu yapar siz begenmezseniz veya kendisi begenmezse duzeltme operasyonunu üstlenir. Asla hastalarini mağdur etmez o konuda guvenin. Fiyatina gelince 2,500tl ameliyat 100tl'de oda parasi toplan 2,600 ödedim ben.
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Merhaba bende ameliyat olmayi dusunuyorum ameliyat olanlar oncesi ve sonrasi fotograflarini atar misiniz?
Dusme oldu mu sikayet var mi

Merhaba
Merhaba oncesi ve sonrasi fotografinizi atabilir misiniz mümkünse. Burnunuzda cokme dusme oldu mu . bende olmayi dusunuyorum cok onemli benim icin lutfen

Back
X