- Konu Sahibi ashabi_lady
-
dıadermıne kullanıyorum.çok kaliteli bi nemlendirici.fiyatı 15-20 arası.
bunların serisi var ordan cilt tipine uygunu seçiyorsun.
sadece eczanelerde satılan doğal bitkisel kremler var birçogunuzda bılır cok para vermeyıp güzel denecek nemlendırıcı istersen bnlar uygundur bende kullanıyorum
excipal hydro (su bazlı) yağlı ciltlere önerilir
excipol lipo (yağ bazlı) kuru ciltlere önerılır yüz ve vucudun nem dengesını güzel koruyor özellıkle lipoyu cok begenıyorum
asaby lady sana önerim direk gidip ezcneye Excipial hydro alman:) fiyat 5buçuk tl sanırsam.olabilecek en iyi nemlendirici.bi kere su bazlı. ayrıca fiyatını duyunca bende şok geçirdim.. ürün kozmetik değil direk ...dermokozmetik...:) güvenle kullanabilirsinn
Cok sacma bir soru olacak ama bu nemlendiriceler ne kadar süre cildinizi yaglandırmıyor? Yani bir süresi var mı?
Ben iki ürün aldım satan kisi o kadar övdü ki, gerci iceriginide okudum bitkisel ürünlerden olusuyor ama yüzüme sürdükten 2-3 saat sonra yaglanmaya basladıgını gözlemliyorum aksam yatmadan sürüyorum yatıyorum sabah uyanıyorum, aynaya bir bakıyorum T bölgem yagdan parlıyor! :26:
kozmetik ürünlerde sorun yaşıyorsanız kesinlikle evde bakım çok etkili. en basit nemlendirme yüze yoğurt sürmektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?