- Konu Sahibi ashabi_lady
-
Karma ciltliyim şuana kadar kullandığım tüm nemlendiriciler sivilce yaptı.Öyle bi cildim var ki bepanteni üst üste 2 gün sürsem yüzüm sivilce doluyo
Tavsiye edeceğiniz bi nemlendirici var mı? Parası önemli değil tavsiyelerinizi bekliyorum
balın antiaging etkisi var bi de
Sana hem ucuz hem guvenılır bi nemlendırıcı söyleyeyımm,yıllardır bunu kullanıyorum!daha once vıchy,roc,biolaogiei PIERRE BOUTIGNY kullandım!yarı maasımı oraya verdım pişmanım!!sımdı en guzel nemlendırıc bepantenenın mavı renkte olanı,yanı krem olanı!6 mılyon kadar en son aldıgımda oyleydı!yazdırırsan daha ucuz tabı!!once yuzumu herhangı bı kopukle yıkıyorum,sonra gulden hazırladıgım tonıgı suruyorum,en son olarak da bepantene yı suruyorum!!süper oluyoo!bebeklerde de doktorlar bu kremı verıyoo!!bebeklerın poposu kadar degerlı degıl mı cıldınız....
e ona da tüylenme yapıyor deniliyor:)))
la roche iyi bir dermokozmetik markası ve örneğin ; LA ROCHE Hydreane Legere (Normal,Karma Ciltler in Nemlendirici) - EczaLink.com / Online Salk, Kozmetik, Gzellik Alveri Sitesi
bu nemlendiricisi hem uygun fiyatlı ,hem de iyi bir nemlendirici .içeriğinde kimyasal dolu ürünler kullanacağınıza dermokozmetik ürün alın ,diğer markalar bundan çok da ucuz değiller.
canlarım size tavsiyem la roche posay ve avene ürünleri tam istedigin gibi tatlım su bazlı nemlendiricisi cildi pürüzsüz yapıyo ben 3.tüpü bitirdim 4.yü alıcam..her tür cilt tipine göre ürünlerini bulabilirsin zaten dermokozmetik bi ürün benim sivilcelerime çok büyük katkısı oldu eczanelerden temin edebilirsiniz canlarım
E ona da tüylenme yapıyor deniliyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?