Kozalak Guru Kayıtlı Üye 24 Şubat 2008 10 0 286 İstanbul 27 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Kozalak #1 Merhaba arkadaşlar, Ben 1 Şubat'ta servikal polip aldırdım. İyileşme tam olarak ne zaman olur? Bilgisi olan varsa lütfen benimle paylaşırmısınız.
Merhaba arkadaşlar, Ben 1 Şubat'ta servikal polip aldırdım. İyileşme tam olarak ne zaman olur? Bilgisi olan varsa lütfen benimle paylaşırmısınız.
Kozalak Guru Kayıtlı Üye 24 Şubat 2008 10 0 286 İstanbul 27 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Kozalak #2 Cevap vericek kimse yokmu
Kozalak Guru Kayıtlı Üye 24 Şubat 2008 10 0 286 İstanbul 29 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Kozalak #3 benim kanamam çok uzun sürmedi ama benimki servikal polip endometrial polip rahim için de olana denir diye biliyorum belki o yüzden kanaman hala devam ediyordur. sanada geçmiş olsun cnm
benim kanamam çok uzun sürmedi ama benimki servikal polip endometrial polip rahim için de olana denir diye biliyorum belki o yüzden kanaman hala devam ediyordur. sanada geçmiş olsun cnm