Servikal serklaj

edlin

ÖMRÜMMMM <3
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
1.158
9
88
Ankara
arkadaslar onemlı bır sorun bılıyorsunuz.19 haftada serklaj oldum suan 23 haftalıgım.. zor gunler gecırıyorum..benımle aynı aynı sorunu yasayanlar ne olur deneyımlerını paylassınlar..

arkadaslar onemlı bır sorun bılıyorsunuz.19 haftada serklaj oldum suan 23 haftalıgım.. zor gunler gecırıyorum..benımle aynı aynı sorunu yasayanlar ne olur deneyımlerını paylassınlar..

cnm benım bu konuyla ılgılı serkaj olan arkadaşların bı topiği var paylaşımlar cok guzel gercekten sana gecmış olsun tatlım ınşalla hayırlıyla alırsın bebışı kucagına

cnm benım bu konuyla ılgılı serkaj olan arkadaşların bı topiği var paylaşımlar cok guzel gercekten sana gecmış olsun tatlım ınşalla hayırlıyla alırsın bebışı kucagına

yarencim sagol.bılıyorum okudum hepsını ama sorularıma cvp bulamadım :( bırebır yasayanlarla soru cvp seklınde paylasmak ıstıyorum.

arkadaşlar serklajda genelde erken dogumdan bahsedılmıs. ama ben süreci merak edıyorum.. ne tur ılaclar kullandınız?. hal ve hareketlerınız ne duzeydeydı? agrılarınız varmıydı? enfeksıyon sorunu yasadınız mı? daha daha daha...... lutfen benımle paylasırsanız sevınırım.. benım dıkıs seklınde olmadı serklajım. doktor dıkıs onermedı pılastık bır malzeme taktı..cok fazla kullanılmıyormus bu yontem yanı kullanan doktor azmıs.... tuvalet dısında sureklı yatıyorum..hergun ıgne kullanıyorum..dunya kadar ılac ıcıyorum... sızlerın surecı nasıldı?

Back
X