merhabalar servikal yetmezlik yüzünden doğum yaptım bebeğim 24 haftada 730 gram olarak doğdu bağırsak ameliyatı geçirdi şu andada beyin kanamasından dolayı beyninde sıvı birikimi var 64 gündür hastanede ve şu an 1 750 gram benim gibi doğum yapan varmı yada düşük doğum ağırlıklı bebeği olann(
canm geçmiş olsun..
bende servikal yetmezlik nedenyle 23.haftamda dogum yaptım ama doğdugunda ölmüştü yavrum.
daha 19 gün oluyor ve acım öyle tazeki..
bizde bu risk artık hep var..
allah bebegine sağlık sana da sabır versin insallah
merhabalar servikal yetmezlik yüzünden doğum yaptım bebeğim 24 haftada 730 gram olarak doğdu bağırsak ameliyatı geçirdi şu andada beyin kanamasından dolayı beyninde sıvı birikimi var 64 gündür hastanede ve şu an 1 750 gram benim gibi doğum yapan varmı yada düşük doğum ağırlıklı bebeği olann(
tekrar geçmiş olsun. ben de 2 yıl önce 25 haftalık 800 gram oğlumu dünyaya getirmiştim. malesef 4 gün yaşamıştı. inşallah bu kadar dayanmış oğlun sağ salim dayanır. çok zor şeyler yaşıyorsundur Allah yardım etsin size ve bebeğinize...
rahim ağzı yetmezliği topiğinde Sinemin ikizleri 26 artı 3 te doğdu yaklaşık 75 gündür küvezdeler. ona da sorabilirsin....
bu kadar erken değil 30 haftalık doğdu bebeklerim beyin kan. ötürü sıvı birikimi oldu oğlumunda 2 kere beyin ameliyatı geçirdi...
28 e bile razıydım ben ama olmadı işde bizdede kanamadan ötürü şu an sıvı birikimi var ama artma oLmadığı için bi müdahale yapmıyolar senin bebeğinin ameliyatı nasıl geçti ne yaptılar ..
o sıvıyı çekmek için rezervuar taktılar ilk önce sonra şant takıldı sıvı birikimi fazlalaşma olmasa bile o biriken sıvıyı rezarvuar takarak çekilmesi lazım bence ben,m bildiğim çünkü sıvı beyne zarar verir doku kaybı oluşur elinin suyun içinde beklettiğinde nasıl hal aldığını düşün buruşur ya beyinde sıvı içinde beklediğinden zarara uğrar doktorla iyice danış mr da belli olur çekildimi bilmiyom hasar var mı yok mu diye.... geçmiş olsun ....
slm arkdslar cok geçmiş olsun hepimize burdan bende 1 haftadır servikal yetmezlikten dolu 23.haftada erken doğum yaparak bebeğimi kaybettim.Rabbim inş. size sağlıklı huzurlu evladınızla bir ömür boyu mutluluk daim eylesin.Üzülme Allah'a sığın dua et Rabbim sana sağlıkla emziriceğin günler nasip eylesin.Bu Cuma Günü Rabbim bütün evlat sahibi olmak isteyen kullarının duasını kabul eylesin. Aminnnnnnnnnn
rezervuar takılması gerekiyodu ama beynin iki tarafındada birikme olduqu için bekliyoruz dediler sürekli kafa ölçüsü alınıyomuş eğer iki taraftada artma olursa iki tarafada takılcak tek tarafta olursa sadece bi yere takılcakmış 2 hftadr artış yok die bişey yapmadılar sorduqumdada ameliyat iyi bişey deqil şu an gerek duymuyoruz dedi beyin cerrahları bu çocuğun beyin dokusu normal deqil ilerde aksaklıkları olucak normal bi zekası olmicak dediler(
benim demek istediğimde bu cnm 2 tarafta varsa baya ciddi kanama geçirmiş benim anladığım doktor değilim canım ama başa geldikten sonra baya insan araştırıyo ameliyat iyi bişey değil evet ama biriken sıvıyı nasıl boşaltçaklar beyinden artma olsun olmasın ne bileyim beyin dokusu normal değil ooo neler neler dediler oğlum için normal olmayan doku iyileşebilir o sıvıyı boşaltıp beyni rahatlatıpta anladınmı doku bebeklerde çok çabuk yenileniyo iyileşiyo bizim beyin cerrahıda oğluma şaşırıyo çok şükür çok iyi durumda dışardan anlaşılmıyo bile eğer bebeğinin gözleri aşağıya bakıyosana dikkatli incele ozaman basınç vardır kafa içi....doktorlra göre herşey kötü..iyi bişey diyen yok ısrarcı ol...
bende doktormu kurbanıyım hep içimde kalıyor.1 ay sonra 2 yıllık evli olucam.Evliliğim 3.ayında hamile kaldım 14.haftalıkken biranda suyum ve kanamam geldi hastanede düşük yaptım, kürtaj falan. Daha sonra 10 ay sonra hamile kaldım.Düşünün bebeğim için cumartesi günü renkli ultrasyon , şeker taraması yaptırdım hiçbirşey yoktu.Bir anda gece 23.30 wcye gittim bebeğin su kesesiymiş megerki o sarktı, ilk defa gördüğüm birşeydi panikledim, kanamam aniden başladı, hastaneye gittiğimde kanamalarım durdurulamıyor ama bebeğim hala canlıydı.Doğum yaptığımda bebeğim öldü doktor servikal yetmezlik dedi, 570 gramdı meleğim...
pazartesi beyin cerrahıyLa konuşucaz bakalım şimdi ne diyo pazartesi görüşmek istedi belki bu kez takmak ister
Merhaba
Oncelikle buyuk gecmis olsun ve rabbim en kisa surede yavruna kavusmani nasip etsin.
ben gecen yil agurtos ayinda 23+3 te sancilarimin durmakasi yuzunden kizimi ve oglumu kaybettim.kizim 620 oglum 650 gr dogmustu.normal dogum yaptirildi ve bebeklerim canli dogmalarina ragmen yasamazlar diye mudahale edilmedi.
Ben sonradan ogrendimki mucizeler olmuyor degil.ama ben universite hast.dogum yapmistim.
bilseydim ozel bir hast.tercih ederdim ama kismet diyorum artik.
ama inan acabalarim pismanliklarim jala icimi kemiriyor.
ssen anne olarak uzerine dusen herseyi yapiyorsun bundan sonra rabbimin elinde artik.
insallah en kisa surede evladina saglik ve annesine kavusmasi icin guc versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?