merhabalar servikal yetmezlik yüzünden doğum yaptım bebeğim 24 haftada 730 gram olarak doğdu bağırsak ameliyatı geçirdi şu andada beyin kanamasından dolayı beyninde sıvı birikimi var 64 gündür hastanede ve şu an 1 750 gram benim gibi doğum yapan varmı yada düşük doğum ağırlıklı bebeği olann(
buqün umudum makineden çıkmış kendi kendine nefes alıyo artık allahım inş tekrar baqlanmaz...
bebeğinizi merak ediyorum nasıl oldu.dualarım sizinle..
maaşallah...ama bu makine işine çok canınızı sıkmayın.bu süreçte zaman zaman tekrar bağlanması gerekebilir,bebeğiniz çok erken doğmuş,güçlü olun,moralinizi hep yüksek tutun...bende 26 haftalık 930gr doğan bi bebek annesiyim.bebeğim beyin kanamasıda geçirdi,tek taraflı rezervuarı var.doktorlar en kötüsüne hazırlamaya çalışıyolar belki bizi.yaşıtlarından gelişim olarak daha geri belki ama şükür benim oğlumda gayet akıllı.
Allah tez zamanda sağlıkla kucağınıza almanızı nasibetsin inşallah..gelişmeleri yazın,haberlerinizi bekliyoruz
inanın kaç gündür sizi merak ediyodum aynı drumları yaşadığım için çok iyi anlıyorum halinizi.çok sevindim inşAllah dahada iyi olur tez zamanda kavuşursunuz inşAllah
ah canım bilmezmiyim aynı drumdaydım bide benimkiler ikizler.hergün sütümü götürürdüm okadar az çıkardıki vermeye utanırdım diğer anneler 5 6kutu dolu dolu getirirlerdi ben bitanesini bile dolduramazdım dibinde az bişey olurdu.ama bi yudumda olsa içecekler getirin derdi hemşi
reler.ama eve gelipte kavuşunca kendiniz bile inanamıyacaksınız sütünüz öyle çoğalcakki
27 haftalık doğmuşlardı 3aya yakın küvezde kalmışlardı.çok şükür çok düşük kiloda ve erken doğmalarına rağmen hiç bi kalıcı hasar kalmadı çocuklarımda
allah baqışlaşın şu an ne kadar oldular
şu an 3.5yaşındalar.oğlunuz nasıl daha iyidir inşAllah?
ewet 24 haftalık doqmasına raqmen şu an gayet iyi dün kucaqıma werdiler ilk defa çok güzel bi duyguydu allah herkese nasip etsin inş daha iyi olucak umudum..
ewet 24 haftalık doqmasına raqmen şu an gayet iyi dün kucaqıma werdiler ilk defa çok güzel bi duyguydu allah herkese nasip etsin inş daha iyi olucak umudum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?