Servikal yetmezlik yüzünden bebeğini kaybedenler

Pinpirikliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2017
9
3
1
32
Merhabalar arkadaşlar ben 37 gün önce 4.5 aylık meleğimi kaybettim 1 hafta önce kontrole gittiğimde bir sonraki hamileligimde 12. 13. Haftalarda dikiş atılacağı söylendi. Ilk gebeliklerde anlasılmaz diyolar ama ben daha düsük yapmadan 1 hafta önce kontrole gitmistim hersey normal dendi. Merak ettiğim sey doktorun her ihtimale karsı buna bakması gerekmez miydi. Aynı seyi yasayanlar varsa nolur fikir alısverisinde bulunalım. Hala atlatamadım ve kendimide doktoruda suçlayıp duruyorum

Evet bu ilk gebelikte belli olmuyormuş etrafimda 3/5 kişi yaşadı aynı durumu 6 aylık felan olunca muayene ile belli olmuyormuş kaslarla alakalı bir durum

Aminn insallah. Bidahaki gebelikte dikis atilacak olmasi falan korkutuyo insani iste Rabbim nasip ettikten sonra illaki hersey boş tabi
Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken Doğum yapan varmı diye bir konu var sayısız anne var bebeğini kaybeden serklaj olan oraya gel canım arkadaşlar yardımcı olurlar sana

Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken Doğum yapan varmı diye bir konu var sayısız anne var bebeğini kaybeden serklaj olan oraya gel canım arkadaşlar yardımcı olurlar sana
Okadar cok arastırdım ki hele burdan ne zmaandır takip ediyorum. Kimisi belli olur kimisi olmaz falan yazınca aklim karisti en iyisi yeni bi baslik aciyim dedim

Aminn insallah. Bidahaki gebelikte dikis atilacak olmasi falan korkutuyo insani iste Rabbim nasip ettikten sonra illaki hersey boş tabi

Abimin eşinde de oldu aynı sorun kaçıncı haftadaydı bilmiyorum ama dikiş atıldı ama sorun sıkıntı ya da ağrı yaşamadı.tabii bu herkeste aynı midir bilemem..en azından çözümsüz dert değil.içinizi ferah tutun

Abimin eşinde de oldu aynı sorun kaçıncı haftadaydı bilmiyorum ama dikiş atıldı ama sorun sıkıntı ya da ağrı yaşamadı.tabii bu herkeste aynı midir bilemem..en azından çözümsüz dert değil.içinizi ferah tutun
Onunda ilk gebeliği düsükle mi sonuçlandı peki :KK61:

Hayır ilk hamileliğinde bilinmediği için erken doğum oldu.ikinci hamileliğinde dikiş atıldı o da doğmak bilmedi suni amacıyla doğdu.
Anladımm. Rabbim yardimcisi olsun yasiyo bebisi hic deilse ne güzel benim meleğim dayanamadı okadarda malesef. Cok tesekkur ederim ilgine

Evet nefes alıyor ama yürüme konuşma yemek yeme malesef hiçbir fonksiyonu yok.çok zor bir durum herkes için.rabbim bildiği vardır kimseye cekemeyecegi yükü vermiyor.onların imtihanı daha zor.

Evet nefes alıyor ama yürüme konuşma yemek yeme malesef hiçbir fonksiyonu yok.çok zor bir durum herkes için.rabbim bildiği vardır kimseye cekemeyecegi yükü vermiyor.onların imtihanı daha zor.
Ayy öyle mii cok üzüldümm. Rabbim şifasını versin inşallahh. Yardımcıları olsunn. Onlarında imtihanı bu demekki Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin Yarabbimm

Back
X