kızlar merhaba, kaç gündür canımı sıkan bir konu var ve kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var.
okulum başka bir şehirde hergün servisle gidip geliyorum. servisin belli bir güzargahı var oradan gitmek zorunda. dönüş yolunda yaşadığım semtte inen tek kişi ben oluyorum. o yüzden şöförler pek girmek istemiyor, yüzleri düşüyor beni görünce.
Cuma günü muavin " x semtinde inecek var mı" dedi
"ben varım" dedim
"seni diğer semtte bıraksak olur mu" dedi
"bende olmaz uzak kalıyor "dedim bu arada havada kararmıştı, tekrar otobüse binmek zorundaydım, bu servise ayda 300tl veriyorken bide otobüs parası vermek istemiyorum ve gideceği yolda güzergah dışıydı açıkçası tedirginde oldum.
neyse şöför girdi benim semte, ineceğim yere gelince durakta inebilir miyim dedim, adam tabi dedi ama gaza bastı durağı geçtik diye sesimi yükselttim, 100 metre sonra durdu. bu arada yol bomboş hani biri yola park etmiş olur onu geçer indirir neyse de öyle bişeyde yok bunu bilinçli yaptı. muavinle beraber güldüler pis pis.
indim ama sinirlerim çok bozuldu. bu arada kurumsal bir firma bu arayıp derdimi anlattım servisleri denetleyen kişiye. şöförü aramış, ulaşamamışlar, araç sahibini arayacaklardı kesinlikle şöförle konuşacaklarını, uyaracaklarını söyledi.
şimdiyse sorun şu ben bu adamla haftada 5-6 kez karşılaşıyorum. kendisi beğendiği kız öğrencileri araştıran bir tip, öküz gibide bakar. muavinde öyle(konuşmalarına şahit oldum). kafayı takmasından da korkuyorum.
Annem seni durağa ben bırakacağım akşamda alacağım dedi. Şöförü görüncede konuşacağım "güzergahın dışına çıkarsanız kızımı kaçırıyorlar diye sizi şikayet edeceğim" diyecekmiş ki annem %100 yapar bunu. Erkek arkadaşım hukuk okuyor adamın bilgilerine ulaşmış, bidaha aynı şeyi yaparsa şöföre " hakkında hürriyetten alı koymadan suç duyurusunda bulunacağım, abim avukat bu işin peşini bırakmaz de" diyor.
kızlar napıcam ben ya etraf sapık erkeklerle dolu bu yüzden biraz paranoyak düşünüyor olabilirim. ama ben orda tek kızım diye 2 tane serserinin bunu yapmasınıda kaldıramıyorum. kaldı ki adamında 2 kızı var yani aynı şeyi kızlarına yapsalar napar acaba? sizce ne yapmalıyım? uzun oldu kusura bakmayın