• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

servis şöförüyle sorunum

Valla yanimda bicak var biber gazi varbisey yaparsa bende yapicam artik. Yani olan olduktan sonra adam ceza alsa nolur almasa nolur demi

ya bisey dicem ben boyle seylere cok sınır oluyorum.tekel diosun madem sirket. ozaman baskı yap ne gerekıyosa yapsınlar.hıcbıseydende korkma
burda senin hayatın soz konusu. baska hıcbsey umrumda bile degil anladınmı! kimse senin nefesini kesmeden sen onların nefesin kes.

ya bisey dicem ben boyle seylere cok sınır oluyorum.tekel diosun madem sirket. ozaman baskı yap ne gerekıyosa yapsınlar.hıcbıseydende korkma
burda senin hayatın soz konusu. baska hıcbsey umrumda bile degil anladınmı! kimse senin nefesini kesmeden sen onların nefesin kes.

Valla bende sinir oluyorum sofor sanki kara kasima kara gozume is yapiyoda bana tripleniyo bide o gun ayni semtte bi teyze indi benden once tek incek ben degildim. Bireysel bi garezi. Annemde konuscak bunlari denetleyenlerle. Arkadasimin babasi polis onlada konuscaklar yarin. Ben o soforun kizindan 4 yas buyugum ama onun kizi degilim haddine mi dustu bana ayar vermek. Dusundukce sinir oluyorum

Bence asla o servisle gitme bir daha.Otobusle git ama o sofor degisene kadar gitme o servisle.Tek kalma adamla muavinle.Sona kalma sonuncu kisiyle in gerekirse otobusle git canim.Bir otobus biletinden degerli degildir canin.O pislikte gidene kadar boyle devam et bence

Canim ayica Rabbim benzetmesin yasatmasin kimseye ama Ozgecaninda yaninda biber gazi vardi hatta biber gazini sıkmaya calisirken paniklemis yani.Biber gazina falan cokta guvenmeyin sonucta kapali ortam.

Bence asla o servisle gitme bir daha.Otobusle git ama o sofor degisene kadar gitme o servisle.Tek kalma adamla muavinle.Sona kalma sonuncu kisiyle in gerekirse otobusle git canim.Bir otobus biletinden degerli degildir canin.O pislikte gidene kadar boyle devam et bence

Canim sehirlerarasi ulasimda bunlar tekel. Bi suru firma geciyor ama hic biri garajda durmuyor otobuslede şansım bunlarin firmasi. Bide şöyle bisey var her sene soforler degisiyor. İnşallah adamla seneyede karsilasmam

Terbiyesiz ahlaksızlar. Ne anlıyorlar o küçücük beyinleriyle,nasıl zevk alıyorlar pis mahluklar...Başka bir servis yok mu geçebileceğin

2 alternatif var digerindeki adamlarda kafalarina gore istediklerini yapiyolar. Su an ki firmayla 1 saatte okulda oluyorum onlarin firmayla 2.5saati buluyodu. Asla zamaninda kalkmaz servis, yazin klima kışın kalorifer acmazlar. Diyelim sinavim 3te ama ben 7servisiyle gitmek istiyorum kesinlikle izin vermiyorlar 12 servisiyle aliyorlar. Ustelik bunlar senelik 1000 tl daha fazla aliyor. 1 sene onlarla gittim onlarda bemim istedigim semte girmek istemiyordu. sonra bu firmaya gectim 1 sene hic sorunum olmadi bu sene sofor degisti sorun yaratmaya basladi

Back
X