Servis Sorunu :((

CamdanKalp

Mayınlarda sessizdir..Taki üstüne basana kadar..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
489
346
23
Şimdi üst üstte konu olacak ama dayanamadın. Şimdi 1,5 yıldır servisimiz çarşıdan alıyorlardı. evim çarşıya bir dolmuşluk mesafede ve tek dolmuş gidiyor. Öyle olunca baya sorun oluyordu hatta bazen servisi kaçırıp iş yerine kendi imkanlarımla gidiyordum. Ama birşey de demedim. Bu arada diğerleri evinin yakınından alınıyordu. Bir benle bir adam vardı çarşıdan aldığı. Sonra servisi 3 e bölme kararı aldılar daha rahat etsinler diye ama ben yine yerim değişmedi. Ben beş buçuk altı gibi kalkıp altı çeyrekte dolmuşa binmek için alelacele hazırlanıp çıkardım. Personel şefinin evi benim evime 15 20 dakka bir mesafesi var onu ordan alırlardı beni çarşıda. Ben oraya yürüyemezdim çünkü hem ıssız ve tekin olmayan bir yerdi. sonra yeni düzenleme geldi ve beni evin yakınından almaya başladılar. Hatta diğer binenler için de kolaylık oldu yol kısaldı. Bugün beklerken bakkala girdim soğuk diye serviste geldi tam çıkacakken korna çaldı bende bindim. Sonra servis şoförü beni tehdit ediyor bir daha dışarıda bekle yoksa seni burdan almayız E5 ten alırız diye orası da dolmuş mesafesinde nasıl bozuldum anlatamam herkesin içinde.

ay terbiyesiz adam yaa.. sanki evden gelmenizi beklemiş.. keşke anında cevap verseymişsiniz sessiz kalmasaymışsınız..

Ee yani ben sandım ki seni almıyorlar işte uzaktan alıyorlar ne yapmalıyım diyorsun hayal kırıklığına uğradım...
Diyeceğini adama diyecektin şimdi biz ne yapalım sorun yok adam almayız demiş kendince beklememek için...

ay terbiyesiz adam yaa.. sanki evden gelmenizi beklemiş.. keşke anında cevap verseymişsiniz sessiz kalmasaymışsınız..
işte o an cevap veremiyorum hani çarşıdan alıyordu ya şimdi yaklaşınca beklemem gibisinden yapıyor

zaten hala oturtturamadılar düzeni amaçları güzergahı tekrar eski düzen yapmak bence

servis babasının hayrına mı alıyor? parasıyla yapmıyo mu bu işi? o an cevap vermeniz lazımdı. bi daha ezilip büzülmeyin tıkın lafı ağzına.

Ayh okuyunca sanki bana yapilmis gibi sinir katsayim yukseldi.
Arkadasim neden ezdiriyorsunuz kendinizi ben olsam ta en bastan carsidan binmeyi kabul etmezdim. herkes evine yakin yerden alinicak da ben minibusle gelicem carsiya ordan binicem.
Hele hele size oyle herkesin icinde terbiyesizlik eden servis soforune de yine herkesin icinde haddini bildirirdim.sen kim oluyosun da benimle boyle konusuyosun isin bu senin (kibar haliyle soyluyorum) ball gibi bekliceksin diye

adam beklermiş servis beklemezmiş öyle söylüyorlar. Aslında bu adam kolaylık sağlamak için uğraştı. herkes o yoldan gitmeyecen dedikçe bu adam beni savundu sonra böyle yapmasına şaşırdım açıkcası

adam beklermiş servis beklemezmiş öyle söylüyorlar. Aslında bu adam kolaylık sağlamak için uğraştı. herkes o yoldan gitmeyecen dedikçe bu adam beni savundu sonra böyle yapmasına şaşırdım açıkcası

servis şoförlerindeki havada kimsede yok, azcık geç kalsan servis bekletilmez beklenir diye söylenirler.Yani bir bakkaldan çıkmanız kaç saniyelik fark ettirmiş olabilirki.

servis beklemez kısmı doğru
yanlız
sizinle bu şekilde konuşamaz

şimdi öncelikle daha oturmadı demişsiniz hakkınızı arayın her daim
servis bölündü çünkü insanlara kolaylık sağlanması için
eğer ben hala aynı yerden bineceksem bana faydası nedir diye söylenmeniz lazımdı
adamın belki o an sinir eden birşey olmuştur anlık birşeydir
eğer uslubu hep tersse şikayet edin
ama anlık birşeyse unutun

Evet ben genelde saatimde orda olurum zaten bende anlamadım işte ne olduğunu ya birde şöyle birşey var burdakiler birbirinin yüzüne gülüp arkasından atıp tutuyorlar en baş ona sinir oluyorum o yüzden karışmıyorum kim iyi desem bakıyorum arkamdan atıp tutmuş oluyor

servis şoförlerindeki havada kimsede yok, azcık geç kalsan servis bekletilmez beklenir diye söylenirler.Yani bir bakkaldan çıkmanız kaç saniyelik fark ettirmiş olabilirki.
1 dk bile değildir yani işte

işyerinde iyi yokdur

geçinilme/geçinme düşüncesi vardır

Bozulacağına cevabını verseydin.Haddini bil,benle nasıl bu şekilde konuşursun deseydin.Ve de gidip şikayet etseydin ki hala edebilirsin.

kurumsal bir şirkette çalışıyorum bizde de öyle derler
servis bekletilmez beklenir servis şoförlerine görmediğin anda git derler
belki adam önceki çalıştığı yerlerde çok çekmiştir ama size öyle ukala konuşmasına da gerek yok
biraz daha kibar olabilirsiniz diyin bir ara veya konu açılırsa

Servis şöförünü insan kaynaklarına şikayet edebilirsiniz bu durumda.
Çünkü zaten belirlenmiş bir güzergah var ve o sizi oradan almak durumunda.
Siz de soğuktan dolayı zaten girmişsiniz, onun haddi değil sizin sokakta mı bakkalda mı beklemenizi sorgulamak.
Sonuçta vaktinde servisinize binmişsiniz, bu anlamda onu etkileyen bir durum yok.

Kimse ile ağız dalaşına girmeden ve tehditlerine aldırmadan yapmanız gereken bu.

Önde aynı odada çalıştığım adam vardı sanırsam o bir şey dedi o adamda acayip bana onu kötülüyor sonra dönüp onu savunuyor var ya sinirlerim tepeme çıkıyor

Bir daha tekrarlanırsa öyle yapacağım gerçi çalıştığım yerde insan kaynakları yok personel şefi izinli olmasa da zaten pek ilgileneceğini sanmıyorum malesef çünkü güzergahı o da beğenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…