• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Servis Sorunu :((

Önde aynı odada çalıştığım adam vardı sanırsam o bir şey dedi o adamda acayip bana onu kötülüyor sonra dönüp onu savunuyor var ya sinirlerim tepeme çıkıyor
acayip dediğiniz servis şoförü mü?
öyle ise dedikodu yapmasına izin vermeyin
od arkadaşınızda muhattap olmayın

Şimdi üst üstte konu olacak ama dayanamadın. Şimdi 1,5 yıldır servisimiz çarşıdan alıyorlardı. evim çarşıya bir dolmuşluk mesafede ve tek dolmuş gidiyor. Öyle olunca baya sorun oluyordu hatta bazen servisi kaçırıp iş yerine kendi imkanlarımla gidiyordum. Ama birşey de demedim. Bu arada diğerleri evinin yakınından alınıyordu. Bir benle bir adam vardı çarşıdan aldığı. Sonra servisi 3 e bölme kararı aldılar daha rahat etsinler diye ama ben yine yerim değişmedi. Ben beş buçuk altı gibi kalkıp altı çeyrekte dolmuşa binmek için alelacele hazırlanıp çıkardım. Personel şefinin evi benim evime 15 20 dakka bir mesafesi var onu ordan alırlardı beni çarşıda. Ben oraya yürüyemezdim çünkü hem ıssız ve tekin olmayan bir yerdi. sonra yeni düzenleme geldi ve beni evin yakınından almaya başladılar. Hatta diğer binenler için de kolaylık oldu yol kısaldı. Bugün beklerken bakkala girdim soğuk diye serviste geldi tam çıkacakken korna çaldı bende bindim. Sonra servis şoförü beni tehdit ediyor bir daha dışarıda bekle yoksa seni burdan almayız E5 ten alırız diye orası da dolmuş mesafesinde nasıl bozuldum anlatamam herkesin içinde.
Hava çok soguk ama bence bı kerelık sıkayet etmeyın yanı tam duzelmısken yıne sıkayet olmasın mudurlere sız ama bırsey derse cevabını verın tabı

adam beklermiş servis beklemezmiş öyle söylüyorlar. Aslında bu adam kolaylık sağlamak için uğraştı. herkes o yoldan gitmeyecen dedikçe bu adam beni savundu sonra böyle yapmasına şaşırdım açıkcası
. Anladim .. Yine de siz biraz dişli olun.ne olursa olsun kimse sizinle oyle konusamayacagini bilsin derim ben.

Back
X