Servisten inerken dustum sanirim rezil oldum

cemre76

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
865
574
323
48
Kizlar suan cok mutsuzum kendimi berbat hissediyorum.is cikisi servise bindim.duracagim yerde araba durdu ayagimda topuklu sandalet.yolun kenarinda bosluk varmis ayagim o bosluga dusunce popomun ustune fena dustum ayaga kalkmaya calistim yine ayni cukurda sendeledim servisteki herkes beni izledi biride ayaga kalkip bana yardim etmedi.oyle kotuyum ki rezil oldum simdi insanlar beni gorunce bu dusmustu deyip gulecekler.bu yasadigimi nasil unuturum sizce.tabi hic biesey olmamis gibi davranacagim ama nasil.

Kendim düştüğümde de gülmekten yerden kalkamam, biri düştüğü zaman da hemen yardımına koşarım. Bi daha görsem de aklıma gelmez.. merak etmeyin sandığınız gibi size gülmeyecekler. Oldu ya konusu açılırsa nasıl da düştün diye, sizde gülüp geçin, evet ya nasıl oldu dimi nazar ettiniz dersiniz:) hayat gülüp geçmemek için oldukça kısa takmayın...

Kizlar suan cok mutsuzum kendimi berbat hissediyorum.is cikisi servise bindim.duracagim yerde araba durdu ayagimda topuklu sandalet.yolun kenarinda bosluk varmis ayagim o bosluga dusunce popomun ustune fena dustum ayaga kalkmaya calistim yine ayni cukurda sendeledim servisteki herkes beni izledi biride ayaga kalkip bana yardim etmedi.oyle kotuyum ki rezil oldum simdi insanlar beni gorunce bu dusmustu deyip gulecekler.bu yasadigimi nasil unuturum sizce.tabi hic biesey olmamis gibi davranacagim ama nasil.
Nerde görecekler ben olsam kndime gülerim umursamaz yoluma devam ederim.diyelim ki seni gorduler o düşünceye kapilsalar sadece bir kere kapilirlar bidaha unuturlar ki nerden taniyacaklar 😏

Oyle bir memlekette yasiyorum ki 4 yildir dusmedigim tek bir kiş yoktur. O yerler adeta kayak pisti oluyor. Dusuyorum kalkiyorum bir daha dusuyorum 😁 etraftakiler guluyor ben de yere oturup kendime guluyorum artik 😁 Cok takilma sanki tek dusen sen misinn? Bosveer 😁

O çukurda debelenmeseymiş iyiymiş.. hayal ettikçe gülüyorum😂😂

öyle demeyeydin iyiydi, kadın zaten üzülmüş. Beni de güldürdün bi de. :KK70:

üzülmeyin konu sahibi, en fazla 1 2 kez hatırlar unuturlar. Canınızı sıkmayın olmadık yerde düşmeyen yoktur herhalde hiç

Nasil gormesinler kapinin girisinde dustum kapida acikti herkes izledi karsida oturan iki adam vardi onlar bile hic yardim etmediler.demek ki yol ortasinda olsek bir yudum su veren olmayacak.bu dert degil baska birseye uzulup dusunuyordum sanirim cok dalgindim bir anda dengemi kaybettim.

Takilmayin ya boyle seylere stres yapmamak lazim mesela sunum yapmak topluluk onunde stresli bir istir hic stres yapmam neden cunku hangi sunum yapan insani hatirliyorsunuz ben hic birini hatirlamam dusenlerde boyle o an bakarsiniz sonra kimse umursamaz dusen bir suru insan gordum ama hic birini hatirlamam bunlar o anlik olaylardir takilmayin

Insanlık yokmuş onlar rezil olmuş

Back
X