Servisten inerken dustum sanirim rezil oldum

Kizlar suan cok mutsuzum kendimi berbat hissediyorum.is cikisi servise bindim.duracagim yerde araba durdu ayagimda topuklu sandalet.yolun kenarinda bosluk varmis ayagim o bosluga dusunce popomun ustune fena dustum ayaga kalkmaya calistim yine ayni cukurda sendeledim servisteki herkes beni izledi biride ayaga kalkip bana yardim etmedi.oyle kotuyum ki rezil oldum simdi insanlar beni gorunce bu dusmustu deyip gulecekler.bu yasadigimi nasil unuturum sizce.tabi hic biesey olmamis gibi davranacagim ama nasil.
Birşey derlerse sizde gülün geçin.yoksa uzar...

Yürüyüp de düşmeyen insan yok yani, rahat olun; insanlar hatırlamayacaklar, ancak siz hatırlarsınız "Rezil oldum" utancınızın şiddeti kadar.

Yolda, sokakta, okulda, işte yani düşmüşümdür; aklıma en kazınanlardan biri okulda merdivenlerden düşüşümdü; çünkü bacaklarımın ikisini de havada gördüğüm nadir anlardandı; altımda pileli kısa etek ve dondan başka bir şey olmadığını da söylememe gerek yok sanırım, gerisini hayal gücünüze bırakıyorum.

Umursadim iste hic basima gelmeyince kapinin onunde tanimadigim insanlar gorse bu kadar takmazdim.ayni serviste ise gidip geliyoruz.resmen rezil oldum ya😕😕😕

Hahahhah kusura bakma ama çok güldüm 😂😂😂😂 yahu ne var bunda güzelim, sen de gül geç.. merak etme tek düşen sen değilsin 😂😂kimse sana aaa bu düşmüştü diye bakmayacak bundan sonra, ben de çok düşerim mesela, çok sakarımdır.. bir yerimi kırmadığım müddetçe sorun yok ☺️

Ay deme kız bende bi ara daha minibüs durmadan inmeye yeltendim. Çok değişik oluyor insan, o an ne olduğunu bile anlamıyorsun. başım döner gibi oldu kendimi pat yerde buldum o sıra ordan da bir adam geçiyormuş baktım ellerim adamın ceketinde o an adama tutunmuşum. Özür dileyip kalkıp gitmiştim. Arkadaşlarım dönmüş bana bakıyordu🙈

Kizlar suan cok mutsuzum kendimi berbat hissediyorum.is cikisi servise bindim.duracagim yerde araba durdu ayagimda topuklu sandalet.yolun kenarinda bosluk varmis ayagim o bosluga dusunce popomun ustune fena dustum ayaga kalkmaya calistim yine ayni cukurda sendeledim servisteki herkes beni izledi biride ayaga kalkip bana yardim etmedi.oyle kotuyum ki rezil oldum simdi insanlar beni gorunce bu dusmustu deyip gulecekler.bu yasadigimi nasil unuturum sizce.tabi hic biesey olmamis gibi davranacagim ama nasil.
hiç bir şey olmamış gibi değilde, kendin kendinle dalga geçerek davranacaksın...ayrıca milletin kafasında bi sürü sorun var, senin düşmenimi düşünecekler...

Simdi sabah ayni serviste nasil gidecegiz onu dusunuyorum gerci kimseyle muhabbetim yok.ben o ani hatirlayinca eh onlarda ayni serviste gidiyoruz olurken kendi kendime guler nasil rezil oldun bak derim ama ya🤔😉😕

Lisede düşmüştüm aradan nerdeyse 10 yıl geçti hala hatırlatıp gülenler var.:kızgın:
Bende yillar once bir dugunde oynuyordum bir baktim kendimi yerde buldum bunu goren arkadaslarim cok zaman sonra bile nasil dusmustun deyip guluyorlardi.dusunsenize gerdan kivirtirken yere yapisiyorsunuz.beni ayagim kaymisti o an 😂🤣

Şimdi geçen kış servise binerken düşüşüm aklıma geldi. Kar kış kıyamet ve kapının önü buzluydu bir adım atmayla kendimi yerde bulmuştum kimse gülmemişti ama ben o halime acayip gülmüştüm :)) aklıma geldikçe gülüyorum yani diyeceğim o ki insanlık hali:))

Lisede düşmüştüm salak bir çocuk vardı her gördüğünde dalga geçiyordu. Servis dediğin iş servisi heralde koca koca insanlardır bununla dalga geçeceklerini zannetmiyorum herkesin başına gelebilir

Benim de gecen ayagim cukura girdi ve dizlerimin uzerinde yere kapaklandim. Canimin yanmasindan milletin gulmesini umursayamadim tabi.

Ayyy bu ne ki.Ben ogretmenim.Veli ziyaretine evlere gittik.Kar kis kiyamet ama .Merdivenleri buzlanmis.Ilk merdivenden popo ustu bi dustumm son merdivene kadar.Veli gitti buz felan getirdi elim morardi.Hatırladıkça ben kendime guluyorum ama meslektaslarim.ve veli beni gordugunde o zamanlar gulmek yerine surekli elin nasil oldu diyorlardi.

Lisede düşmüştüm salak bir çocuk vardı her gördüğünde dalga geçiyordu. Servis dediğin iş servisi heralde koca koca insanlardır bununla dalga geçeceklerini zannetmiyorum herkesin başına gelebilir
Tabi is servisi koca adamlar kadinlar var cok eminim kapi kapanip yola devam edildiginde kis kis gulmuslerdir benim karizma yerlerde of of🤔🤔🤔

Back
X