Servisten inerken dustum sanirim rezil oldum

Kizlar suan cok mutsuzum kendimi berbat hissediyorum.is cikisi servise bindim.duracagim yerde araba durdu ayagimda topuklu sandalet.yolun kenarinda bosluk varmis ayagim o bosluga dusunce popomun ustune fena dustum ayaga kalkmaya calistim yine ayni cukurda sendeledim servisteki herkes beni izledi biride ayaga kalkip bana yardim etmedi.oyle kotuyum ki rezil oldum simdi insanlar beni gorunce bu dusmustu deyip gulecekler.bu yasadigimi nasil unuturum sizce.tabi hic biesey olmamis gibi davranacagim ama nasil.

Çok insani bir şey yersiz utanıyorsun
Konuda utanması gerekenler, serviste olup izleyenler, bir el uzatmayanlar

İş yerinde alt dolaptan bir şey almak için çömelmiştim, popom kocaman olunca yer çekimine dayanamayıp arkaya düşmüştüm. “Ay tansiyonum düştü fenalaştım” demiştim. Bilmem inandılar mı, ama odadaki 20 kişiden hiçbiri ne o zaman ne sonrasında gülmediler. Evde o akşam anlatıp anlatıp hunharca gülmüşlerdir belki de.

İş yerinde alt dolaptan bir şey almak için çömelmiştim, popom kocaman olunca yer çekimine dayanamayıp arkaya düşmüştüm. “Ay tansiyonum düştü fenalaştım” demiştim. Bilmem inandılar mı, ama odadaki 20 kişiden hiçbiri ne o zaman ne sonrasında gülmediler. Evde o akşam anlatıp anlatıp hunharca gülmüşlerdir belki de.
Aynen ah şu yercekimi yokmu.. beni de cekti gecen :olamaz:

Gercekten hepsi aval aval bakti oyle izlediler biri kalkip yanima elimi tutsaydi daha iyi hissederdim ama onlar sadece baktilar dusmektwn cok ona utandim kendi kendime kalkmaya calistim😟😟

Gercekten hepsi aval aval bakti oyle izlediler biri kalkip yanima elimi tutsaydi daha iyi hissederdim ama onlar sadece baktilar dusmektwn cok ona utandim kendi kendime kalkmaya calistim😟😟
Canim ilkte kotü oluyor insan ama sonra unutuyorsun kendini uzme.. el uzatmalari gerekirdi ama işte belki onlardami tam anlayamadi ne oldugunu acaba.. aniden oluveriyor cunku.. ben ustumu silkeleye silkeye gectim gittim.

Kendim her düştüğümde çok fena yaralandığım için düşmekten çok korkuyorum ve karşımda düşen biri görünce gülemiyorum o düşen insandan daha fazla panik yapıp ayy diye bagırıyorum ve hemen yardımına koşuyorum ama utanmanıza gerek yok olabilir herkes düşüyor tekrar tekrar hatırlayıp kimse gülmez merak etmeyin geçmiş olsun bu arada :)

Alın size kıssadan hisse insan oğlu kendi başına kalkmayı ögrenmeli çünkü yanlız geldik yanlız gidicez... ama cidden utanması gereken onlar ,ben refleks olarak düsene koşuverip kaldırıyorum,insan değillermiş demek ki

Herkesin derdi sensin zaten, bu dusmustu diye. Kimse unutmaz kesin. Bundan sonra hayatin cok zor.

Kizlar suan cok mutsuzum kendimi berbat hissediyorum.is cikisi servise bindim.duracagim yerde araba durdu ayagimda topuklu sandalet.yolun kenarinda bosluk varmis ayagim o bosluga dusunce popomun ustune fena dustum ayaga kalkmaya calistim yine ayni cukurda sendeledim servisteki herkes beni izledi biride ayaga kalkip bana yardim etmedi.oyle kotuyum ki rezil oldum simdi insanlar beni gorunce bu dusmustu deyip gulecekler.bu yasadigimi nasil unuturum sizce.tabi hic biesey olmamis gibi davranacagim ama nasil.
Bence fazla abartiyorsunuz düşmek herkesin başına gelebilir yani rezillik bi durum yok ha keza varsa bile o siz değilsiniz serviste iyi misiniz bir yerinize bişey oldu mu cümlelerini kuramayan servis arkadaslarinizdir

Ama ben yillardir hic dusmemistim.ayagim sizliyor suan beyaz pantolonum simsiyah olmus cukurda nasil debelendiysem sirtimda cantam vardi Allahtan ici cok dolu degilde ona ragmen ayaga kalkmakta zorlandim5😟😕😕

Bence fazla abartiyorsunuz düşmek herkesin başına gelebilir yani rezillik bi durum yok ha keza varsa bile o siz değilsiniz serviste iyi misiniz bir yerinize bişey oldu mu cümlelerini kuramayan servis arkadaslarinizdir
Kimse hic bir sey yapmadi ve tek kelime etmedi ona cok utandim biraz yardimci olsalardi biraz rahatlardim.

Ben bir çok kereler yolda düşmüş biri olarak ki düz yolda bile boşver umursama. Başka bir insanın düştüğünü görsem yanındaysam kaldırmaya çalışırım uzaktaysam da canı ne kadar acımıştır onu düşünürüm. Gayet insani bir durum Allah korusunu araçtan indiğinizde olmuş bu minübüsten inerken düşüp ölen bir kızcağız vardı yani.

Düşene genelde gülerız ama neden rezil olasınki herkes düşebılır.

Düşen kız diye anılırsın artık :D

Tabi ki ciddi degilim :D en fazla 1 bilemedin 2 kere ya hatırlarlar ya hatırlamazlar...unut o anı ilk sen unut ☺

Back
X