- 9 Temmuz 2018
- 623
- 776
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Здравствуйте, можно узнать вы откуда?Gecen ben de dugunde sandalyeyle birlikte yere yapistim))) Umursamadim bile))
Takmamaya calisin.
Her kesin başina gele bilir.
Nasıl ? :)Здравствуйте, можно узнать вы откуда?
Ben düşenlere çok gülüyorum ya aşırı komik oluyor ama ikinci görüşümde aklıma bile gelmez
"selam, nereli oldugunuzu bilmek olar mi " yazmis ))Nasıl ? :)
простите но не могу сказать близкие могут узнать меняЗдравствуйте, можно узнать вы откуда?
ben de düşene gülerim hatta kendim düşünce de gülerim ama sonra gidip dalga geçmem. birşeyin olmadığı için sevin. utanma kimseden rezil olmadın. aldatmadın, hırsızlık yapmadın, hak yemedin o yüzden utanılacak bişey yokKizlar suan cok mutsuzum kendimi berbat hissediyorum.is cikisi servise bindim.duracagim yerde araba durdu ayagimda topuklu sandalet.yolun kenarinda bosluk varmis ayagim o bosluga dusunce popomun ustune fena dustum ayaga kalkmaya calistim yine ayni cukurda sendeledim servisteki herkes beni izledi biride ayaga kalkip bana yardim etmedi.oyle kotuyum ki rezil oldum simdi insanlar beni gorunce bu dusmustu deyip gulecekler.bu yasadigimi nasil unuturum sizce.tabi hic biesey olmamis gibi davranacagim ama nasil.
хорошо, я тоже иногда хочу написать сюда, но с одной стороны думаю что некоторые узнают что это я написала)простите но не могу сказать близкие могут узнать меня![]()
Здравствуйте, можно узнать вы откуда?
простите но не могу сказать близкие могут узнать меня![]()
nereye çıkıyorsunuzBiz çıkalım isterseniz![]()
nereye çıkıyorsunuzrusça konuşan birini görünce ilgimi çekti)
sizi de aramıza katalımKıskandım sizi
Ama hepsine google çeviriden baktım, artık benden gizlenemezsiniz![]()
sizi de aramıza katalım![]()
Biz çıkalım isterseniz![]()
Turk sitesinde rusca yazmak dogru degil cunki insanlarin cogu bu dili bilmiyor, bu onlara karsi saygisizliktir oyuzden turkce cevap yaziyorum size. Konu paylasmazsaniz, kendinizle ilgili gercek bilgi vermezseniz kimse sizi tanimaz. Oyuzden rahat rahat yorum yaza bilirsiniz :)хорошо, я тоже иногда хочу написать сюда, но с одной стороны думаю что некоторые узнают что это я написала)
Здравствуйте, можно узнать вы откуда?
I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Kuralına uyalım lütfenпростите но не могу сказать близкие могут узнать меня![]()
Tamam:)I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Kuralına uyalım lütfen![]()