Servisten inerken dustum sanirim rezil oldum

Bende düştüm takmadim güldüm geçtim hemde topuğum aynı ayaktaki pantolona takılmıştı güm diye yerde bulmuştum kendimi 😅 kimsede konuyu açmadı. Gülün geçin

Herkes gülerim yazmışta düşen birinin nesi komik? Onu çözemedim

Kizlar suan cok mutsuzum kendimi berbat hissediyorum.is cikisi servise bindim.duracagim yerde araba durdu ayagimda topuklu sandalet.yolun kenarinda bosluk varmis ayagim o bosluga dusunce popomun ustune fena dustum ayaga kalkmaya calistim yine ayni cukurda sendeledim servisteki herkes beni izledi biride ayaga kalkip bana yardim etmedi.oyle kotuyum ki rezil oldum simdi insanlar beni gorunce bu dusmustu deyip gulecekler.bu yasadigimi nasil unuturum sizce.tabi hic biesey olmamis gibi davranacagim ama nasil.
ben de düşene gülerim hatta kendim düşünce de gülerim ama sonra gidip dalga geçmem. birşeyin olmadığı için sevin. utanma kimseden rezil olmadın. aldatmadın, hırsızlık yapmadın, hak yemedin o yüzden utanılacak bişey yok

простите но не могу сказать близкие могут узнать меня:KK14:
хорошо, я тоже иногда хочу написать сюда, но с одной стороны думаю что некоторые узнают что это я написала)

ben kendim düştüğümde oturup herkesten çok gülerim nedense bana komik gelir ama tabi ağır bi şekilde düşmemişse bir yerini yaralamak başını çarpmak vs olmamışsa

хорошо, я тоже иногда хочу написать сюда, но с одной стороны думаю что некоторые узнают что это я написала)
Turk sitesinde rusca yazmak dogru degil cunki insanlarin cogu bu dili bilmiyor, bu onlara karsi saygisizliktir oyuzden turkce cevap yaziyorum size. Konu paylasmazsaniz, kendinizle ilgili gercek bilgi vermezseniz kimse sizi tanimaz. Oyuzden rahat rahat yorum yaza bilirsiniz :)

Back
X