Servisten inerken dustum sanirim rezil oldum

Düsen bir insana neden gülünür. Onu bilemiyorum ben
Bana hiç komik gelmiyor.

Siz de bunu takmayın bence. Herkesin başına gelebilir. Kimsenin böyle şeyleri durup düşünmeye vakti yok.
Aynen katılıyorum dusen insana neden guldukleri ben de anlamiyorum simdiye kadar dusen birisine gülmedim gulmemde.

Gecen hafta ben de dustum kaldirimda yürürken yere birseyler atilmis ben de gormedim ustune basinca kaymamla dusmem bir oldu cevreden hemen gulme sesleri diz kapaklarim parcalandi zor kalktim ve bir kac gün zor yurudum resmen.

Aynen katılıyorum dusen insana neden guldukleri ben de anlamiyorum simdiye kadar dusen birisine gülmedim gulmemde.

Gecen hafta ben de dustum kaldirimda yürürken yere birseyler atilmis ben de gormedim ustune basinca kaymamla dusmem bir oldu cevreden hemen gulme sesleri diz kapaklarim parcalandi zor kalktim ve bir kac gün zor yurudum resmen.
Ya neden kimse yardım etmez ki. Bok var gülecek

Ya neden kimse yardım etmez ki. Bok var gülecek
Gulenlerde koca koca insanlar yedikleri meyveleri vs yere atiyorlar kayip dusunce gulerler resmen zor kalktim birde beni taniyan insanlar gulenler,eger orada baskasi dusse aninda yardima kosardim ben olsam.

Bir kerede muz kabuguna basip dusmustum.

Cani tatli olanlar bu düşme durumu büyütüyor. Ben kendim düştüğümde ki çook dustum en fazla elim dizim siyrilmistir oyle acı filan cekmedim. Aci cekmeyince ortaya cikan sey komik oluyor sadece ve dolayisiyla başkasi dusunce de ayni şeyi dusunuyorsun, gülüyorsun.

Kendim dustugumde oram parcalandi buram parcanladi, aman cok canim yandi diye dusunsem ben de baskasina gulmezdim muhtemelen.
Aciklamasi bu bence cok merak eden olmuş. Ciddi düşmelerde kimsenin güldügünü görmedim zaten.

Servisteki herkes öküzmüş demek ki. Dün akşam dışarıda otururken yolun karşısındaki mağazada çalışan kadın elinde boş kolilerle yere düştü 10 kişi yardımına koştu kadının. Biri elinizi tutup kaldırsa iyi olurmuş.

Madem servis dediniz size komik bir servis anısı anlatayım şenlenin :KK70:

Servisin kapısı otomatik işte açılırken bindim. Meğer o gün bozukmuş tam açılmadan kapanmaya başladı. Hemen vücudumu ileri attım ancak ilerleyemedim. Çünkü popom kapıya sıkışmış :KK70:İçeridekilerle selamlaşıyorum ama popom dışarda. Debeleniyorum kurtulamıyorum:KK70:Servis şöförü düğmelere basıyor kapı açılmıyor açılmıyoor:KK70:Arkadan annem beni izliyor. Kadının tek gördüğü debelenen bir popo:KK70:

Sonra kapı açılınca aniden içeri fırladım :KK70:O gün aracı tamire gönderdiler hemen.

Hayır ben de yazın terlik almıştım onu her girişimde sevgilimin önünde merdivenlerden bildiğimiz uçtum :(
Üzülmeyin kendinize gülün bir şey olmaz.. geçmiş olsun iyisiniz ama değil mi

Gulenlerde koca koca insanlar yedikleri meyveleri vs yere atiyorlar kayip dusunce gulerler resmen zor kalktim birde beni taniyan insanlar gulenler,eger orada baskasi dusse aninda yardima kosardim ben olsam.

Bir kerede muz kabuguna basip dusmustum.
Ya yardım etmek bu kadar zor olmamalı. İnsan düşünce zaten kötü hissediyor birde etraftan gelen gülme sesleri sanki insan küçük düşmüş gibi hissediyor iyice

Canım cok gecmis olsun. Ben de dusen birine hic gulmedim cunku benim de basima gelebilecegini biliyorum. Birinin cani yanmisken gulmek... Bilemiyorum. Insanlik öldü gercekten.

ben düştüğümde çok gülerim. düştüğünüzde siz de gülerek kalksaydınız.

bi de bu kadarcık şeyi kafaya takmayın. ömrünüz kısalır. hayatta daha büyük dertler var.

Bozuntuya vermeden siz de gülüp kalksaydınız. İnsanlık hali, olur böyle şeyler.
Abartıp büyütmeye gerek yok.

Bu durumu öyle kanıksadım ki düştüğümde bile düştüğümü anlamıyorum.Çevremdekiler iyi misiniz diyince aa yine düştüm sanırım diyorum.

Ben ki kendi ayağına takılıp düşmüş bir insanım.

Ortaokul dönemlerimde merdivenden inerken her düşüşümde eteğim açılırdı, yakın arkadaşımın en büyük vazifesi o açılan eteği kapatmaktı. O kadar çok düşüyodum ki kızın bu hareketi refleks olmaya başlamıştı.

Lisede beden eğitimi hocamız bizi koşturmadan önce bana hep şey derdi “yıldızasya lütfen bu kez düşme” ve ben yine koşarken ayağıma takılıp düşerdim 😂

Bu sene içerisinde de çok düştüm. En son düştüğümde taksim metrodaki hani şu düz yürüme bantları oluyor ya raylı sistem. Ona elimi koymuş avare avare duruyodum. Meğerse bant bitmiş, yolun sonuna gelmişiz. Sen tut bir düş, yanımdaki kadına tutundum o da düştü benim yüzümden. Ay bi de mini etek giymiştim oldu mu sana sere serpe bir görüntü :halay:

Ben ki kendi ayağına takılıp düşmüş bir insanım.

Ortaokul dönemlerimde merdivenden inerken her düşüşümde eteğim açılırdı, yakın arkadaşımın en büyük vazifesi o açılan eteği kapatmaktı. O kadar çok düşüyodum ki kızın bu hareketi refleks olmaya başlamıştı.

Lisede beden eğitimi hocamız bizi koşturmadan önce bana hep şey derdi “yıldızasya lütfen bu kez düşme” ve ben yine koşarken ayağıma takılıp düşerdim 😂

Bu sene içerisinde de çok düştüm. En son düştüğümde taksim metrodaki hani şu düz yürüme bantları oluyor ya raylı sistem. Ona elimi koymuş avare avare duruyodum. Meğerse bant bitmiş, yolun sonuna gelmişiz. Sen tut bir düş, yanımdaki kadına tutundum o da düştü benim yüzümden. Ay bi de mini etek giymiştim oldu mu sana sere serpe bir görüntü :halay:
Ayyy çok kötüüüü🤣🤣🤣
Nedir bizdeki bu sakarlık😁

Kizlar suan cok mutsuzum kendimi berbat hissediyorum.is cikisi servise bindim.duracagim yerde araba durdu ayagimda topuklu sandalet.yolun kenarinda bosluk varmis ayagim o bosluga dusunce popomun ustune fena dustum ayaga kalkmaya calistim yine ayni cukurda sendeledim servisteki herkes beni izledi biride ayaga kalkip bana yardim etmedi.oyle kotuyum ki rezil oldum simdi insanlar beni gorunce bu dusmustu deyip gulecekler.bu yasadigimi nasil unuturum sizce.tabi hic biesey olmamis gibi davranacagim ama nasil.
Herkes ertesi güne unutmuş olacak yaşam yükü o kadar çok ki millet inan unutuyor artık böyle anları. O 80li yıllardaydı insanlar böyle şeyleri günlerce konuşupgülüşürdü de şimdi değil milletin aklında bir sürü sorun var dalga geçecek zaman bulacaklarını sanmam

Size bir olay anlatayim rezillikleri karsilastiralim 13 yasindayim kis bobreklerimi usuttum okuldan cikiyorum aksam 5 asiri bir idrarim var tutamayacagimi biliyorum yolda giderken kyknin onune bir isemisim boyle bir iseme yok

Cok gecmis olsun canim cok uzuldum.

ben sizi gorsem baya gulerdim.kendimde ne zaman dussem kalkmak yerine gulme krizine girerim.bence kafaya takmayin

Back
X