Servisten inerken dustum sanirim rezil oldum

Ben de dün sınavdan çıktım süslenmiştim falan gayet güzel
Mermer zeminde ayağım sen kay ben merdivenlerde yere kapaklandım 🤦🏻‍♀️ Gülmeye başladım. Beş kişi oturuyordu kimse gülmedi tepkileri şu oldu “iyi az ötede düşsen daha kötü olurdu” e ben öleyim o zaman :D

Kizlar suan cok mutsuzum kendimi berbat hissediyorum.is cikisi servise bindim.duracagim yerde araba durdu ayagimda topuklu sandalet.yolun kenarinda bosluk varmis ayagim o bosluga dusunce popomun ustune fena dustum ayaga kalkmaya calistim yine ayni cukurda sendeledim servisteki herkes beni izledi biride ayaga kalkip bana yardim etmedi.oyle kotuyum ki rezil oldum simdi insanlar beni gorunce bu dusmustu deyip gulecekler.bu yasadigimi nasil unuturum sizce.tabi hic biesey olmamis gibi davranacagim ama nasil.
Siz ayağa kalkmışsınız ama o yardım etmeyen insanlar daha rezillik çukurunda debelensinler. .

Kizlar suan cok mutsuzum kendimi berbat hissediyorum.is cikisi servise bindim.duracagim yerde araba durdu ayagimda topuklu sandalet.yolun kenarinda bosluk varmis ayagim o bosluga dusunce popomun ustune fena dustum ayaga kalkmaya calistim yine ayni cukurda sendeledim servisteki herkes beni izledi biride ayaga kalkip bana yardim etmedi.oyle kotuyum ki rezil oldum simdi insanlar beni gorunce bu dusmustu deyip gulecekler.bu yasadigimi nasil unuturum sizce.tabi hic biesey olmamis gibi davranacagim ama nasil.
Otobüsten düşüp ölenler var allah korusun bence taklmayin gecmis olsun

Düşmek çok normal bir şey ilerde gülerek anlatırsınız,kendimden biliyorum benimki çok daha fenaydı,ilk atandigim yerde müfettişler gelmişti, bizi öğretmenler odasına toplayıp bir şeyler anlatacaklardi,ben ayakta ve arkamda sandalye vardı fakat arkadaş ben fark etmeden sandalyemi almış,ben de sandalye var diye oturdum artık gerisini siz tahmin edin,öğretmenler müfettişler 😆😆 o zaman kötü olmuştum ama şimdi hatırladıkça çok gülüyorum rahat olun yani herkesin başına gelebilir bunlar

Back
X