Servisten yeğenimi düşürmüşler

yuvarlanan asi bir panda

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2018
8.062
21.008
278
İnanılmaz derecede sinirliyim. Yeğenim okula başladı bu sene. Sabah akşam servisle gidip geliyordu. Sabah onu almış şoför ve kapıyı bile kapatmadan hareket etmiş. Sanırım sola kırınca da yeğenim dengesini koruyamamış ve sırt üstü düşürmüş. Neyse ki diğer çocuklar çığlık atınca durmuş ama elini ezmiş yine de. Bu ne biçim sorumsuzluk aklım almıyor. İçeride servis görevlisi de var ama telefonla konuşuyormuş. Ya bu çocuk ölseydi ? Üstünden başka araba geçseydi hızla ? O kadar çok ihtimal var ki yaşanabilecek say say bitmez. Burada bir sürü anne var biliyorum lütfen çocuklarınızı uyarın serviste ayakta ve kapı açık durmasınlar. Bu çocuklar Allah'a emanet....

Çok geçmiş olsun Allah korumuş.Allah korusun benim çocuğumun başına böyle birsey gelse herhalde o şoförü de görevliyi de kimse elimden alamazdı.bu nasıl gayriciddiliktir.gercekten hukuki yola mi başvurursunuz ne yapabilirsiniz bilmiyorum ama iyi bir dersi hakediyorlar.hatta servis hakları falan ellerinden alınsın çocuklarımız bu insanlara emanet olmasın.

Çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum.7 yaşındaki çocuk ayakta nasıl servise alınır aklım almıyor.yasak değil mi. kapı açık gitmesi de ayrı bir skandal.Mutlaka cezai bir yaptırımı olmalı.Nasıl nereye şikayet edilir bilmiyorum ama bir şeyler yapmanız gerekir basit bir durum değil çok üzücü.kendimi sizin yerinizde düşününce bile içim acıdı.İnşallah adalet yerini bulur

Nasıl yani servisten dışarı mı düşmüş?.şok oldum gerçekten Allah korumuş resmen yiğeninizi..lütfen gerekli yerlere şikayette bulunun..bir dahaki sefere yiğeniniz veya başka bir çocuk bu kadar şanslı olmayabilirler..

Iyisi de vardır muhakkak ama servis hizmeti gerçekten korkunç..
Arabada unutan, çocuğu almayı unutan, arabadan çocuk indirip takip etmeyen, indirdiği çocuğu ezen, kişi sayısını fazla alıp çocukları sıkıştıran🤦🏻‍♀️
Ve istanbul'da asgarisi 245 mi ne ücretinin..
Bir çoğu da kaba saba adamlar.
14 yıldır arac kullanıyorum,5 kere kaza yaptım, 3 u taksici, 1 i servis şoförüydü..
4u de üzerime yürüdü.
Çocuk emanet etmem. insallah zorunda kalmam.

Servis soforleeinden kimi tanidiysam sorumsuz.cocuk tasima bilincinde degillerdi.ben genellemek istemiyorum ama ben olsam servis soforunu tanidik biri secerdim guvenilecek biri olmali.

Konu sahibi gecmis olsun.

Bi de bu yorum dikatimi cekti, etraftaki tanidik guvenilir insanlar siraya girmiş servis aracina seçilmeyi mi bekliyorlar da tanidik birini sececek insan.

Allah korumuş.. insan böyle şeyler duyunca söyleyecek söz bulamıyor.. çocukların olduğu yerde fazladan dikkat gerekirken kapı açık gitmek ne demek.. çok geçmiş olsun.. hakkınızı arayın mutlaka, belki ders olur..

Lisedeyken bizim servisten de bir kız düşmüştü.

Şimdi öğretmenim, gezi düzenlemekten nefret ediyorum, sorunlular.
Ses çıkarmasan tek koltuğa 5 çocuk da sıkıştırırlar.
Ayakta zaten polis görmesin yeter, ne sıkıntı olabilir.

İnanılmaz derecede sinirliyim. Yeğenim okula başladı bu sene. Sabah akşam servisle gidip geliyordu. Sabah onu almış şoför ve kapıyı bile kapatmadan hareket etmiş. Sanırım sola kırınca da yeğenim dengesini koruyamamış ve sırt üstü düşürmüş. Neyse ki diğer çocuklar çığlık atınca durmuş ama elini ezmiş yine de. Bu ne biçim sorumsuzluk aklım almıyor. İçeride servis görevlisi de var ama telefonla konuşuyormuş. Ya bu çocuk ölseydi ? Üstünden başka araba geçseydi hızla ? O kadar çok ihtimal var ki yaşanabilecek say say bitmez. Burada bir sürü anne var biliyorum lütfen çocuklarınızı uyarın serviste ayakta ve kapı açık durmasınlar. Bu çocuklar Allah'a emanet....
Çok çok büyük geçmiş olsun.Servis şoförlerinin ve içindeki servis ablalarinin çok dikkatli olması gerekiyor kesinlikle.Servis içinde servis ablası yokmuymus? Servislerde şoför harici bir görevli olmak zorunda çünkü.Tamamen suc servis şirketinde.Yalniz birinci sınıfa giden bir yavrunun servise tek başına binmesini de doğru bulmadım açıkçası.Anne baba yada aileden biri bindirmiyor mu çocuğu servise? Kızım geçen seneye kadar hep servisle okula gitti ve 12 yaşındaki çocuğu bile asla tek başına servis bekletmedim.Dönüşünde de yine aşağıya inip ben aldım servisten.Kimseye güven olmuyor ne yazık ki?Tabi bunları çocuğun servise tek bindigini varsayarak yazıyorum .Öyle değilse diyecek tek lafım yok tamamen servis hatalı.

uufff en cok korktugum sey her sabah oglumu ne endiselerle yolluyorum icim acidi yavrum ya.. sikayetci oldunuz dimi sorumsuzlar 😠

Çok geçmiş olsun Allah korumuş.Allah korusun benim çocuğumun başına böyle birsey gelse herhalde o şoförü de görevliyi de kimse elimden alamazdı.bu nasıl gayriciddiliktir.gercekten hukuki yola mi başvurursunuz ne yapabilirsiniz bilmiyorum ama iyi bir dersi hakediyorlar.hatta servis hakları falan ellerinden alınsın çocuklarımız bu insanlara emanet olmasın.

Kuzenim okulla görüşecek yarın. Elinde kırık var raporla şikayet edilecek. İnşallah bir yaptırımı olur.

Çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum.7 yaşındaki çocuk ayakta nasıl servise alınır aklım almıyor.yasak değil mi. kapı açık gitmesi de ayrı bir skandal.Mutlaka cezai bir yaptırımı olmalı.Nasıl nereye şikayet edilir bilmiyorum ama bir şeyler yapmanız gerekir basit bir durum değil çok üzücü.kendimi sizin yerinizde düşününce bile içim acıdı.İnşallah adalet yerini bulur

Çocuk oturamadan direksiyonu kırmış, kapı da açık düşürmüş maalesef

Back
X