Ses kaydı konumun devamı

Evinize geliyorlarsa soguk davranın konuşmayın bişey ikram etmeyin işim var deyip baska bişeyle meşgul olun öyle yaptıkca belki gelmezler aranıza görünmez duvarlar örün anlasınlar ses kaydından bence haberleri olmasın daha çok tartışma çıkabilir.

Mesela iyi davranıyolar iki dk sonra laf sokuyolar böyle olunca bende susup kalıyorum bu yüzden kendimi yiyorum napcam sasırdım cidden
Bende ses kaydı aldım sizin gibi geçen yıl kp kv deyi sonra arada hep dinledim çok kötü oldum 18 yillik gelinleriyim inanın çok sevmiştim onları şimdi ise mesafe koydum dinleme sebebim öbür gelinleri çok cekistiriyorlardi bana benide onlara
Ve biz eltilerimle bu yüzde konusmuyormusuz meğer birbirimizden sogutmuslar

Bu olayın hiçbir yerinde kayınvalide yok. Diyelim ki öyle yaptı,gitti söyledi. Kayinvalide gelinini mi tutacak kızlarını mı sizce?? Siz orda eşime söylersem daha kotu olur tarzi blöf yapin demissiniz
E konu sahibi zaten söylemiş. Kocasi sadece laf sokuyormuş. Ne bu? Konu sahibini takmaz kaynanasi bence bu pasiflikle.

Çocukları olayın içinde olduğu için, kayınvalide bu olayın içinde. Ve dediğiniz gibi, Kayınvalide kızlarını tutacağı için, konu sahibinin ses kaydı alma hatası bu şekilde daha az konu olacaktır.
Konu sahibi haklıda olsa ses kaydını gizlice alması onu haksız konumuna düşürür.
Eşinin burada pasif kalmasının nedenide,konu sahibinin gizlice ses kaydı alması olabilir.
Daha önce belirttiğim gibi, ses kaydı alan Ve bu konuşmaları işiten birinin gemileri yakması gerekirdi.
Konu sahibi bunu yapmadığına göre, demek ki öyle biri değil.
Bu yüzden ben olsaydım şöyle rezil ederdim vs demenin bir anlamı yok.
Konu sahibine yapabileceği önerilerde bulunuyorum sadece.

Mesela iyi davranıyolar iki dk sonra laf sokuyolar böyle olunca bende susup kalıyorum bu yüzden kendimi yiyorum napcam sasırdım cidden
Onlar nasıl davranıyorlardı sizde öyle davranım bazen iyi bazen kötü bu ses kaydını yayınlarsanız aileye daha kötü olacak kk farkında siz değilsiniz öfkelisiniz anlıyorum ama sonu sizi daha fazla üzecek

Ses kaydı yaptığınızı belli ederseniz onlar bir suçluyken siz bin suçlu olursunuz. Ben olsam alttan alta o ses kaydıyla laf sokar arayada mesafe koyarım. Ses kaydını toplulukta hele ki açarsanız suçlu siz olursunuz haberiniz olsun

Çocukları olayın içinde olduğu için, kayınvalide bu olayın içinde. Ve dediğiniz gibi, Kayınvalide kızlarını tutacağı için, konu sahibinin ses kaydı alma hatası bu şekilde daha az konu olacaktır.
Konu sahibi haklıda olsa ses kaydını gizlice alması onu haksız konumuna düşürür.
Eşinin burada pasif kalmasının nedenide,konu sahibinin gizlice ses kaydı alması olabilir.
Daha önce belirttiğim gibi, ses kaydı alan Ve bu konuşmaları işiten birinin gemileri yakması gerekirdi.
Konu sahibi bunu yapmadığına göre, demek ki öyle biri değil.
Bu yüzden ben olsaydım şöyle rezil ederdim vs demenin bir anlamı yok.
Konu sahibine yapabileceği önerilerde bulunuyorum sadece.

Valla bilmiyorum canım,gorumceler cirkef,kayinvalide tuhaf,kocasi da pasif kendisi de pasif geldi bana. Üzüldüm de. Her aile başka her insanin karakteri tabiki başka,belki de ben kendi eşim kayinvalidem ve görümcemle kendimi onun yerine koyupta nasil davranırdım ne yapardık diye düşündüğüm için herkesi kendim gibi zannediyorum. Ben de evliyim
Böyle şeyler yaşamadım ama kayinvalidemin cok bos konuştuğu günler oldu
Eşim annesine "sen benim boşanmamı mı istiyorsun? Sen karışma " dedi ve annesi ogun bugündür bisey demez. Bizim konu başkaydı. Bana sürekli çocuk sorup bos bos konuşuyordu. Ki cok ta severim kendisini.
Yani her ailede bir tip var.
Mesela benim gorumce kaynana eşimden çekinir
Belkide konu sahibinin kocası kardeslerinden çekiniyor olabilir cirkefler zaten belli yani.
Ben mesela bisey oldugunda eşim tamam sen bırak ben söylerim anneme der (evimize gelcek misafiri kabul etmeme durumunda)
Çünkü benim uslubum ters esimde benim yanlış konusmamdan cekinir. Oylece halleder .
Burda kendisi çözmeli. Uzerine sorumluluk almali biraz da aslinda. Kendisi çekmiş ses kaydını sonucta
Noldu simdi kendisinin canı sıkıldı

Valla akilli ol kimseye gonderme ses kaydini. Bir aksam caya cagir. Tam muhabbetin ortasinda ya size bisey dinletecegim de. Ac dinlesinler cumbur cemaat. Zaten azicik utanmalari varsa kalkip giderler. Sen de arana mesafe koyarsin.
Bir de madem ataga gecemeyeceksin yapma boyle seyler.
Ben yeni evliyken kv bana gelmisti. Evim isim esyalarim hakkinda atip tutuyordu. Esim yokken bana ev cok kotu. Burasi koy gibi. Esyalarin buyuk kadin isi, Kendinize burayi mi layik gordunuz falan gbi seyler soyluyordu. Yeni evliyim tabi baya bi canim skilmisti. Esimle konusurken de tam tersi. Oglum bu ev iyiymis, buyukmus. Esyalariniz cok iyi kaliteli, Eviniz Casperin de senin de isinize yakin. Iyi yer burasi. Kucuk sirin falan diyordu. Esime dedim inanmadi bana. Annem demez oyle sey dedi. Ben de yine esim yokken muhabbet ediyorduk. Telefonu ters cevirip kaydettim sesini. Esim aksam gelince sor bakalim annene evimiz nasilmis dedim. Kadin evi esyayi overken anne bir saniye dedim. Actim dinlettim e hadi karar ver sende iyii mi kotu mu dedim. O gunden beri muhtesem mesafeliyiz. Esim de annesinin fesatligini gormus oldu. Bir suru sey soyledi annesine. Utandi da ertesi gun memlekete dondu. Bir daha da bana satasamadi.

kusura bakmayın ama insanların sesini kaydetmişsiniz bu ayıp bir şey. onların yaptığı ayıp kadar ayıp bence.
görüşmeyin zorla görüştüren de yok gördüğüm kadarıyla.

Ne gerek vardi ses kaydetmelere falan?neredeyse her kaynana her gelin birbirinin ardindan sallar:)eminim ben de seslerini kaydetsem kv gorumce bu kadar olmasa da arkamdan konusur gucu yetip yuzume diyemedikten sonra cok da tin

Eski konunuzu da biliyorum. Açıkca söylüyorum asla ses kaydı yapmazdım. Yüzüme iyilerse arkamdan istediklerini söyleyebilirler. Hiçte umrumda olmazdı . Ses kayıdı yapmak kapı dinlemek gibi birşey. Bu işin içinde asla olmazdım.
Ama arkamdan konuşup yüzüme konuşmaya cesareti olmayan birileri içinde bu kadar dert edinmzdim

Valla ben hepsini ayni odaya toplar kaynana kp kocam vs açardım ses kaydini,bütün kozlari paylasir sonrada birdaha hayatımda yeriniz yok evime gelmeyin felan der son noktayi koyardim. Yuzlerine omru billah bakmazdim

Konularınızda en çok geçen kelime grubu laf sokmak. Hayatınız birilerinin birilerine sürekli laf sokmasından ibaret gibi sanki. Çok yıpratıcı. Artık işin peşini bıraksanız ve görüşmeyi kesseniz daha iyi olmaz mı?

Eşinizin ailesiyle, çocuğunuzun babaannesiyle, halasıyla , dedesiyle köprüleri yıkmaya hazır mısınız ? Çok büyük bir hamle gerçekleştireceksiniz. Görümceleriniz kötü bir şey yapmışlar evet ama sizin yaptığınız da kötü birşey. Ben olsam mesafe koyar ama onların laflarıyla da onlara alttan alttan laf sokardım. Dönülmeyecek yollara girmezdim.

ya gelmesinler işte 10 kere evine 10 kere açmayıver kapını işin gücün olsun arkadaşların gelsin kendi akrabaların gelsin ne bileyim evinde gün falan olsun neden bu insanalara han kapısı gibi hala açıyorsun ki kapıyı

çocuk uyuyor benim de işlerim var diyemiyor musun zaten yaşları da büyük değil.

cidden ne kadar uzattınız konuyu bence ses kaydındam bahsederek kendinizi rezil edersiniz çünkü bu yaptığınız hiç iyi niyetli ve hoş bişey değil

çok istiyosanız bahsetmek markete giderken evde bişey unutup almaya döndüm benim hakkımda böyle böyle konuşurken buldum sizi peşimden böyle konuşan insanalara ne evimi açarım ne çocuğumu kucağına veririm çok ayıp bu yaptığınız kendinizden utanmalısınız de mesafe koy bitsin gitsin.

oldu ki inanmadılar inkar ettiler ki sanmıyorum bunu yapsınlar ses kaydını dinletirsin telefonumda şöyle bi uygulama var ve ortamdaki konuşmaları alıyor vs.

bunu yaparken bi planın olmalıydı eline yüzüne bulaştıracak huzurunu kaçıracaksan hiç uğraşma iki geliyorlarsa birinde kapını açma o kadar.
Yaşları büyük değil diyorsunuz . Bence kavga ederek değil, büyüklük sizde kalarak çözün bu durumu.

kusura bakmayın ama insanların sesini kaydetmişsiniz bu ayıp bir şey. onların yaptığı ayıp kadar ayıp bence.
görüşmeyin zorla görüştüren de yok gördüğüm kadarıyla.
Zorla görüşen var işte her dk evime gelip duruyolar surat bile assam umurlarında değil

Eşinizin ailesiyle, çocuğunuzun babaannesiyle, halasıyla , dedesiyle köprüleri yıkmaya hazır mısınız ? Çok büyük bir hamle gerçekleştireceksiniz. Görümceleriniz kötü bir şey yapmışlar evet ama sizin yaptığınız da kötü birşey. Ben olsam mesafe koyar ama onların laflarıyla da onlara alttan alttan laf sokardım. Dönülmeyecek yollara girmezdim.
Evet buna karar verdim kızlar tek tek alıntı yapamadım ama bütün mesajlari okudum çok teşekkür ederim sanırım hayatımdan silmeye gücüm yok arada başka olaylar var eşimle araları başka sebeplerden limoni zaten. onlar kavga cıkaracak gibi duruyor şimdilik bekliyorum cevaplarını da vericem.

Kesinlikle yapma onların seviyesine inme. Şu an sen eşinin gözünde resmen kanatlı bir meleksin, bunca terbiyesizliğe rağmen onların seviyesine inmedin. Kayınvaliden de laf sokunca hiç anlamamış gibi yap salağa yat. Bir şey diyeceklerse eşine desinler :) tabi sanmıyorum yapacaklarını. İlla laf sokmak utandırmak istiyorsan da benim bir arkadasım var çok üzüldüm olanlara de tabi soracaklar ne oldu diye, aynen bizim gibi aile apartmanında oturuyorlar bir gün işi çıkmış bir yere gitmiş dönerken evin kapısından kendi hakkında böyle böyle dediklerini duymuş. Çok üzülmüş kızcağız yüzüne de iyi davranıyorlarmış. Ne insanlar var siz iyi ki öyle değilsiniz. Allah esirgesin düşmanıma bile göstermesin de. Lütfen biraz akıllı olalım. Ne diye kötü olacaksın boşver. Böyle diyince zaten rezil hissedecekler kendilerini.

Ya ses kaydı aldim demezsiniz..Giderken açıkmış vs dersiniz..Burda bir mahkemeye verilirsiniz muhabbeti dönmüş durmuş..Ne alaka..Bu insanların kayıttaki sözlerinden sonra bu kaydı mahkemeye verecek zihin yapısına sahip olduklarını düşünmüyorum

Neden tasinmiyorsunuz ? Neden günde 10 kere gelmelerine müsade ediyorsunuz ? Yüzlerine bakmayin muhattap olmayin bu ne böyle
Bahaneleri hazır işte kızım(2 yaşında) onunla oynamak bebeğim var 3 aylık onu sevmek gibi şeylerle geliyolar. sanki cok lazımlar

Back
X