Hayır hiç bir hakaret yok onlarınki büyük suç dimiBöyle saçma şey görmedim. Sizi korkutmak için yapıyorlar. Siz hakaret etmemissiniz adamlar ses kaydı yapmış onlarinki daha büyük suç.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır hiç bir hakaret yok onlarınki büyük suç dimiBöyle saçma şey görmedim. Sizi korkutmak için yapıyorlar. Siz hakaret etmemissiniz adamlar ses kaydı yapmış onlarinki daha büyük suç.
Davayı direk işçi mahkemesine mi açıyım acabaSes kaydını güle güle dinlesin. Sıkıldıkça çevirir çevirir dinler, tabi siz de özel hayatınızı ihlal ettiğine dair davanızı açacaksınız..
Miss.
Sonra size tazminat vermiyorsa iş mahkemesinde dava açın.
Neyine güvenmiş, anlayamadım.
Ne olursa olsun o ses kaydında kişinin rızası olmadan yapılan ses kaydı, video, ortam dinlemesi suçtur,kişilik haklarına saldırıdırHayır hiç bir hakaret yok onlarınki büyük suç dimi
Aynen amac o rabbime nasıl hesap verecekler bilmiyorumses kaydı bilginiz dahilinde olmadığı sürece suçtur
ayrıca istemiyorsan tazminatımı ver çıkar demişsiniz bunda da birşey yok
insanların işyerlerinden mazaret izni almaya da hakkı vardır
yani bu müdür sırf patrona şikayet amaçlı yemiş bu haltı
aklınca sizi kötüleyip işten çıkarttıracak
Yanlış bilinen bir şey kanımca.Ne olursa olsun o ses kaydında kişinin rızası olmadan yapılan ses kaydı, video, ortam dinlemesi suçtur,kişilik haklarına saldırıdır
Haklısınız Fakat şuda varYanlış bilinen bir şey kanımca.
Hakim takdir ediyor her konu için geçerli değil. Özellikle ceza ve boşanma davalarında “suç ve haksız bir bir saldırıya ilişkin durumlarda” ses kaydını hakim kabul edebilir.
İnanın bu konularda hakimlerin verdiği o kadar farklı görüşler var ki.. :)Haklısınız Fakat şuda var
Önceden planlanarak bilerek ve isteyerek sırf önceden delil olsun diye çekilenler geçersizdir
Evet hakimin takdirinde
ses kaydi yasal degil. Mahkemeye sunamaz zaten. Delil olmaz yani illegal olduğu icin. Burada suclu olan korkmasi gereken siz degilsiniz parton mu müdür mü o kisi korksun. Bir sey yapamaz ses kaydiyla. Orali bile olmayin. Kendince gozdagi vermeye çalışmış.Merhabalar bayanlar.ben isyerinde mudurle tartistim ablamin sünnetine izin vermediği için oda tartışmayi ses kaydına almış patronum beni sever ona göndermiş tazminatsiz çıkıyım diye patronunda 3 gün düşün çekmiş tazminat için ben kayıtta sadece beni istemiyorsan tazminatını ver diyorum hakaret vs yok yapma nda.peki ses kaydı suç değilmi ben hakkımı nasıl araya bilirim.kizima tek bakıyorum ortada kaldım öylece yardım lutfen.zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
kesınlıkte suçtur haksız duruma düşer.kayıtta sizi kayda alıyorum şimdi deyıp haber vermesi gerekir suç olmaması içinMerhabalar bayanlar.ben isyerinde mudurle tartistim ablamin sünnetine izin vermediği için oda tartışmayi ses kaydına almış patronum beni sever ona göndermiş tazminatsiz çıkıyım diye patronunda 3 gün düşün çekmiş tazminat için ben kayıtta sadece beni istemiyorsan tazminatını ver diyorum hakaret vs yok yapma nda.peki ses kaydı suç değilmi ben hakkımı nasıl araya bilirim.kizima tek bakıyorum ortada kaldım öylece yardım lutfen.zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.