• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sesimi çıkarmakla yanlış mı yapıyorum?

Zeze632

Anı yaşa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
177
79
18
26
İyi geceler
Annemin bana kızdığı bir kaç şey var ben haklı olduğumu düşünüyorum. Ancak objektif bir bakış açısı ile eğer yanlış yapıyorsan fikrimi değiştirebilirim.

1 ay önce yolda giderken 40 yaşlarında bir adamın önümden giden 20li yaşlarda dar pantalon giymiş olan kızın poposuna bakışını yakaladım. Ama öyle iğrenç bir bakış ki gözlerim doldu sinirlerim bozuldu adam öyle bir bakıyor ki arkasına dönüp hala bakıyor falan ben baya sinir oldum bağırdım. Utanmiyor musun kızın yaşında birine böyle bakmaya falan diye. Ben 18 yaşındayım bu arada . Etraf kalabılıktı. İşte adam bir şey demeden oradan uzaklaştı falan ama ben çok üzüldüm.

Dün parkta oturuyorum arkadaşımla iki genç geldi yanlarında bir köpek vardı Pitbull sanırım tam bilmiyorum. İşte başka 2 kişi daha geldi işte o köpek de büyük bir köpekti. Bunlar işte benimki seninkini döver öldürür. Böyle iğrenç iğrenç küfürlü konuşmalar da geçiyor. Ben çok sinirlendim. Hayvanlara yazık değil mi falan yine bir tepki . Çocuklar bana açıklama falan yaptılar Özür dileyip gittiler.

Ben bunları anneme anlattığımda sen napıyorsun? Sanane niye karışıyorsun?b Hakkın yok falan diyor. O korkuyor aslında benim başıma bir şey gelecek diye ama ben çok üzülüyorum. Ve kendimi tutamıyorum. Sizce hata mı yapıyorum ? Böyle şeyleri söyleme hakkım yok mu?

Son düzenleme:
Malesef şu zamn da susmam gerekiyor her gün haberlerde bı tarz kavgalar çıkıyor kötü sonuçla

yanlış bir şey yapmıyorsun. Zaten tepkisiz kala kala bu hale gelmedik mi? Senin yaptığın en doğru olan. Ben de susan biri değilim. İyi ki susmamışsın sen de

yanlış bir şey yapmıyorsun. Zaten tepkisiz kala kala bu hale gelmedik mi? Senin yaptığın en doğru olan. Ben de susan biri değilim. İyi ki susmamışsın sen de
Evet tepkisiz kalarak insanlar daha da cesaretleniyor maalesef ki

O tepki verdiğiniz kişiler psikopat çıkabilir.
Yer vermedi diye arabasından inip adam öldürenlerle dolu bir dünyadayız.

Ne sen yanlışsın ne de annen ...
Sen kendi doğrularını savunuyorsun ... annen seni koruyor ..

ha yıllar önce bir araç içinde gecenin bir vakti tartaklanan kadına yardım için müdahale ettiğimde ilk azarı kadından işittiğimden beri .. bazen değer mi bulaşmaya desem de ..fıtrat bu hala gözümün görüpü kulağımın duyduğu yanlışı bende genelde uyarırım .. 40 yaşına geldim geleceğim , daha dayak yemedim kimseden :KK51:

İyi geceler
Annemin bana kızdığı bir kaç şey var ben haklı olduğumu düşünüyorum. Ancak objektif bir bakış açısı ile eğer yanlış yapıyorsan fikrimi değiştirebilirim.

1 ay önce yolda giderken 40 yaşlarında bir adamın önümden giden 20li yaşlarda dar pantalon giymiş olan kızın poposuna bakışını yakaladım. Ama öyle iğrenç bir bakış ki gözlerim doldu sinirlerim bozuldu adam öyle bir bakıyor ki arkasına dönüp hala bakıyor falan ben baya sinir oldum bağırdım. Utanmiyor musun kızın yaşında birine böyle bakmaya falan diye. Ben 18 yaşındayım bu arada . Etraf kalabılıktı. İşte adam bir şey demeden oradan uzaklaştı falan ama ben çok üzüldüm.

Dün parkta oturuyorum arkadaşımla iki genç geldi yanlarında bir köpek vardı Pitbull sanırım tam bilmiyorum. İşte başka 2 kişi daha geldi işte o köpek de büyük bir köpekti. Bunlar işte benimki seninkini döver öldürür. Böyle iğrenç iğrenç küfürlü konuşmalar da geçiyor. Ben çok sinirlendim. Hayvanlara yazık değil mi falan yine bir tepki . Çocuklar bana açıklama falan yaptılar Özür dileyip gittiler.

Ben bunları anneme anlattığımda sen napıyorsun? Sanane niye karışıyorsun?b Hakkın yok falan diyor. O korkuyor aslında benim başıma bir şey gelecek diye ama ben çok üzülüyorum. Ve kendimi tutamıyorum. Sizce hata mı yapıyorum ? Böyle şeyleri söyleme hakkım yok mu?
heyecanlı yaşlar, duygular en zirvede yaşanıyor ..ölçülü olduğun sürece tepkilerinde bir yanlışlık yok ..ayarını bil yeter ..

Annenin korumacı tavrına da başka anlamlar yükleme ..evladının incinmesinden korkuyor ..

Keşke herkes bukadar duyarlı olabilse. .susma!

İyi geceler

Ağzına sağlık ben de böyleyim. Susmamamız lazım. Haykırmamız lazım. Susa susa bu hallere geldik. Artık tüm sapıklar, tüm vicdansızlar deşifre olmalı. Önceden nasıl olsa kimsenin sesi çıkmaz, korkar diye istediklerini yaptılar. Şimdi herkes sesini çıkartmalı. 'Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır' bunu sakın unutmayın!

annende haklı sende haklısın
tepkılerın cok dogru ve yerınde
fakat bıgun karsına ters bırısı gelır canından bıle olabılırsın allah korusun...

Haklisiniz tepkilerinizde ama ben de anneyim , benim kizim da bana gelip boyle yaptim dese yapma derim maalesef :KK43:

Back
X