• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sesimi duyan yok mu yalvarırım bi yardım edin bana çok bitkin durumdayım

merve_aydin_92

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
58
3
6
35
İstanbul
Bana 1 yılı zehir eden adamdan 1 ay önce ayrıldım. Beni aldattı şiddet uyguladı psikolojik baskı yaptı daha neler neler.. En sonunda dayanamadım ayrıldım ptesi okulum başlıyor ve ben onunla aynı sınıftayım ona olan öfkem hala geçmedi. Ne yapacağım ben? Sinirime yenilip ona hesap sormaktAn yada tekrar depresyona girmekten çok korkuyorum. Ona karşı ne öfkem ne sevgim kalsın istiyorum. Beni çok yıprattı. Onla birlikte olmadığım halde bana hep kaşar gibi benden ayrılıp başkasıylamı çıkıcaksın bile diyordu. Şimdi onun bana oynayacağı oyunlardan korkuyorum. Onun mutlu olmasını istemiyorum. Çünkü ben mutsuzken o mutlu bunuda hazmedemiyorum. Ablalarım kardeşlerim nolur bana yardım edin çok kötüyüm. Onla karşılaşmaya hazır değilim ne öneririsiniz? Allah aşkına bana yardım edin....:43::43::43:

Bana 1 yılı zehir eden adamdan 1 ay önce ayrıldım. Beni aldattı şiddet uyguladı psikolojik baskı yaptı daha neler neler.. En sonunda dayanamadım ayrıldım ptesi okulum başlıyor ve ben onunla aynı sınıftayım ona olan öfkem hala geçmedi. Ne yapacağım ben? Sinirime yenilip ona hesap sormaktAn yada tekrar depresyona girmekten çok korkuyorum. Ona karşı ne öfkem ne sevgim kalsın istiyorum. Beni çok yıprattı. Onla birlikte olmadığım halde bana hep kaşar gibi benden ayrılıp başkasıylamı çıkıcaksın bile diyordu. Şimdi onun bana oynayacağı oyunlardan korkuyorum. Onun mutlu olmasını istemiyorum. Çünkü ben mutsuzken o mutlu bunuda hazmedemiyorum. Ablalarım kardeşlerim nolur bana yardım edin çok kötüyüm. Onla karşılaşmaya hazır değilim ne öneririsiniz? Allah aşkına bana yardım edin....:43::43::43:

Aldatmak diyorsun, şiddet diyorsun.. Bunlar ne kadar da zor durumlar.. Neden polise şikayette bulunmuyorsun bu konuda? Ayrıca basit şeyler yaşamamışsın. Bence bir doktordan psikolog vs. Yardım almalısın. Ve o kişiden de olabildigince uzak olmalısın. Maalesef aynı sınıfı paylasiyormussunuz.. mecbur mezun olana kadar biraz katlanacaksin. Dersine gir çık, onunla ve onun yakın arkadaşları ile bile muhatap olma sakın. Geçmiş olsun, yaşadıkların basit değil. Umarım kolay atlatırsin

Sevgilisinden ayrılıp başkası ile yoluna devam edenler kaşar mı oluyormuş :26:
Bir bayan olarak lütfen bu tabirleri kullanmayın.
Görmezden geleceksiniz başka çaresi yok.Derslerinize odaklanacaksınız.Onu düşünüp takıp kafanızda kurmayın.

canım geçmiş olsun liseye mi gidiyosun bilmiyorum ama rehberlik öğretmeni veya kendine yakın olan bir öğretmeninle bu durumu konuşup ilk başta sınıfını değiştirmen şart...daha sonrada derslerine adapte ol ve onu mutsuz etmek gibi bir hayalin olduğu sürece canın yanar onunla ilgili hiçbir hayal kurma iyi veya kötü hayatına bak daha yolun çok uzun daha fazlada rahatsız ederse ailenle paylaş ortalıkta neler oluyor sen önlemini al merak etme daha kimleri seversin kimlere olur üzülme:34:

Amannn yaaa görmezden gel bitanem yokmus gibi davran gúclû görün ve ona ne kadar degersiz oldugunu hissettir bakim yap derslerine yogunlas takmaaaa böyle adamlarii..seni sevecek biri illaki cikar karsina

Tabi ki dik durmanı ve korkmamanı öneririm.
Sen etrafına öyle bir çizgi çek ki yaklaşamasın bile. Bunun dengesini ancak sen ayarlayabilirsin.

Dayak yedin ve aldatıldın. Bunlar sevgini bitirrmediyse bir psikoloğa görünmelisin bence.
Aynı sınıfta olmak zor. En mantıklı taktik aynı sınıfta değilmiş gibi davranmak bence. Yani onu yok saymak.:34:

Son düzenleme:
Ona karşı ne nefretim ne de sevgim kalsın istemiyorum demişsin ama aynı sen ben mutlu değilken o mutlu olsun istemiyorum da demişsin .

Önce bir unut bakalım bu adamı ... Gördüğün üzere beş para etmezmiş. Dayak , şiddet , hakaret , aldatma ...

Ne umursadığını belli et ne de ondan korktuğunu . Zaten umursaman için de korkman için de sebep yok .

Arkadaşım bi tecavüz etmediği kalmış onun için de yat kalk şükret yerinde olsam damarına basmam kuzu kuzu derse girer çıkarım.,

kesinlikle bir psikolaga gitmelisin!siddet gormus olmana ve bunun gibi seyler yasamis olamana ragmen boyle dusuncelere sahpsen profesyonel birdestek almalisin.yasadigimiz surece dogrularimizda yanlislarimizda olucak ama hayat gecmise takilarak yasanilanlari hatirlayarak gecmez bunlari asabilmek icinde bazen kendi kendimize yetemeyebiliriz bu nedenle destege ihtiyacimiz olabiliyor tatlim...

sallamıcaksn cnm ıcın yansada ona belli etmıceksın ozaman sen kazanırsın guven bana

kesınlıkle katılıyorum en guzel ıntıkam yoksaymak..için yanacak zor atlatacaksın bu yasadıklarını bunu bılerek ve bunu kendıne soyleyerek telkın edeceksın kendını canım...ılahi adalet var elbet sana yasattıkları cıkar ondan..

seninle uğraşması seni hala aklından çıkaramadığını gösteriyor. bu durumda onu görmezden gelip önemsemiyor gibi görünmen en büyük ceza olur zaten. tabi kendine yediremeyip tehlikeli olmaya başlarsa o zman onu şikayet et. zaten şiddete eğilimli biriymiş tehlikeli olabilir...

Bi insanin en cok canini yakan sey onu umursamadigini gostermektir cnm .hersyden once psikolojik yardim almalisin bnce. Ikincisi onun karsisin da ykilmis bir halde durmamalisin dimdik durmalisin yoksa her firsatta canini sikar

canım bence sınıfı bırak okulu bile degistirmelisin anlattıklarından belli bu adammış şerefsiz ve okudugumda ben bu adamın yapraklarından korktum öncelikle dikkat et sana zarar vermesin ve takma artık kafana yokmus gibi davran umursamadığını ve en yakınsama da psikolojik destek al allaha emanet ol arkadaşım

canım geçmiş olsun liseye mi gidiyosun bilmiyorum ama rehberlik öğretmeni veya kendine yakın olan bir öğretmeninle bu durumu konuşup ilk başta sınıfını değiştirmen şart...daha sonrada derslerine adapte ol ve onu mutsuz etmek gibi bir hayalin olduğu sürece canın yanar onunla ilgili hiçbir hayal kurma iyi veya kötü hayatına bak daha yolun çok uzun daha fazlada rahatsız ederse ailenle paylaş ortalıkta neler oluyor sen önlemini al merak etme daha kimleri seversin kimlere olur üzülme:34:

Maalesef üniversite sınıf değiştirme gibi lüksüm yom:5:

kesinlikle bir psikolaga gitmelisin!siddet gormus olmana ve bunun gibi seyler yasamis olamana ragmen boyle dusuncelere sahpsen profesyonel birdestek almalisin.yasadigimiz surece dogrularimizda yanlislarimizda olucak ama hayat gecmise takilarak yasanilanlari hatirlayarak gecmez bunlari asabilmek icinde bazen kendi kendimize yetemeyebiliriz bu nedenle destege ihtiyacimiz olabiliyor tatlim...

Haklısınız ama psikolojik yardım alacak param yok ünide öğrenciyim elimden birşey gelmiyor burda yardım dilenmekten başka

sallamıcaksn cnm ıcın yansada ona belli etmıceksın ozaman sen kazanırsın guven bana

Deniyorum ama bazen kendime engel olamayıp son kez içimde kalanları söylemek istiyorum 1 ay öncr bunu denedim ama haklıyken haksız duruma düştüm ben başkasını buldum dedi bir sürü kız var peşimde dedi sen çirkinsin dedi git birini tavlasana tavlayabiliyosan dedi namusuma laf etti ben kendimi kaybettim bu laflara ve ona köpekler gibi yalvardım barışmak için olmaz dedi ben ikinci olmayada razıyım bile dedim gurursuzluğun dibine vurdum kendimi kaybedip 1 hafta ne istese yaptım ama bana hep işkence etti sen eğlenilecek kızsın dedi en sonunda sessizce çıktım onun hayatından aradı açmadım bi kaç gün sonra beni avm de gördü konusmak istedi ben istemedim bütün ısrarlarına rağmen reddettim biliyorum bana şimdi salak gurursuz diyosunuz ama haklısınız onu o kadar sevmişimki geleceğimde hep o vardı hayallerimde.. Şimdi onu başkasıyla görmeye dayanamaz yüreğim aynı sınıftayız psikolojik destek alamayada param yok böyle forumlardn yardım almaya çalışıyorum bende:50:

Back
X