• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sesini duymak isterim?

Adam abaza, telefondan karı kız peşinde koşan birisi.

Telefondan seni aradığında ne kadar süreliğine konuşuyorsunuz? 2 saat falan mı mesela? Seni aramadigi akşamlar bikac kez şansını dene bakalım, telefonunun meşgul olduğunu göreceksin ya da cevap vermeyecek. Çünkü telde değilse face'de ya da başka yerde birileriyle sohbet ediyor olacak.

Sohbetlerinizin içeriği ne? Seninle ileride bulusmaktan görüşmekten bahsediyor mu? Amacı sadece bir kadınla konuşarak zevk almak, belki konuyu cinselliğe getirebileceği umudu. Ki ben konuşma iceriklerinizin tamamen kültürel sanatsal olduğunu pek zannetmiyorum, cinsel içerikli konuşmalar var bence. Ve ileride belki gercekten sevişiriz düşüncesi var adamda.

Sen sohbetlerinize farklı manalar yuklemissin ama onun senin gibi konuştuğu en az birkaç kişi var bence.
canım kesinlikle cinsel kouşma yoktu evet saatlerce konuşurduk sinirden çıldırıyorum ne yapmamı tavsiye edersin

canım kesinlikle cinsel kouşma yoktu evet saatlerce konuşurduk sinirden çıldırıyorum ne yapmamı tavsiye edersin

Çok net sordun söyleyeyim ondan sana bir yol olmaz silmekle iyi etmişsin.

Ama aklımdan da çıkaramıyorum dersen sen onu ara bakalım normalde seninle konuştuğu saatlerde telefonunu mesgul bulunca sogursun zaten.

Çok net sordun söyleyeyim ondan sana bir yol olmaz silmekle iyi etmişsin.

Ama aklımdan da çıkaramıyorum dersen sen onu ara bakalım normalde seninle konuştuğu saatlerde telefonunu mesgul bulunca sogursun zaten.
olmaz değil mi bence de ilerde belki sevişiriz diye düşündü belli.37 yaşına gelmiş adam yazık günah.benim nasıl biri olduğumu az çok anlamıştır yazıklar olsun gitsin eskort tutsun kendine gerizekalı.ama hala aramaya devam ediyor ısrarla ceva vermicem hiçbir şekilde iletişim kurmicam o tiple.

olmaz değil mi bence de ilerde belki sevişiriz diye düşündü belli.37 yaşına gelmiş adam yazık günah.benim nasıl biri olduğumu az çok anlamıştır yazıklar olsun gitsin eskort tutsun kendine gerizekalı.ama hala aramaya devam ediyor ısrarla ceva vermicem hiçbir şekilde iletişim kurmicam o tiple.
Hah bekledigim düşünce ve tavir.Bu erkekler konusunda en kötüsünü düşünüp ona göre hareket et herzaman.Gelirse gelir
.Boyle kararsız adımlar sergiledi mi hayır yok o erkekte.Aklina seni koysa böyle kararsız adımlar sergilemez.Bayanlar hisseder.Gelirse gelir.Sen artık birşey yapma.Gelirse de kabul etme.Ugrasacaksa uğraşsın .Böylesine bu asamada it gibi davranacaksın.Ozaman kıymetin olur.

Hah bekledigim düşünce ve tavir.Bu erkekler konusunda en kötüsünü düşünüp ona göre hareket et herzaman.Gelirse gelir
.Boyle kararsız adımlar sergiledi mi hayır yok o erkekte.Aklina seni koysa böyle kararsız adımlar sergilemez.Bayanlar hisseder.Gelirse gelir.Sen artık birşey yapma.Gelirse de kabul etme.Ugrasacaksa uğraşsın .Böylesine bu asamada it gibi davranacaksın.Ozaman kıymetin olur.
kesinlikle katılıyorum çok mantıklı bir yorum olmuş it gibi davranacaksın zaten aklındaysam kaybetmek istemezse gelir değil mi? çabalar değil mi? ama faceden sildim her yerden sildim o ne olacak? bunları da gözü görmez değil mi sevdiyse? ahh ahhh.sizin şu cümlenizi destur edineceğim "en kötüsünü düşün"

Benim nasıl biri olduğunu anlamıştır az-cok deme.Anlsmamis gibi davranıyorlar.Net.Adam gibi olmayınca bunlar oluyor

kesinlikle katılıyorum çok mantıklı bir yorum olmuş it gibi davranacaksın zaten aklındaysam kaybetmek istemezse gelir değil mi? çabalar değil mi? ama faceden sildim her yerden sildim o ne olacak? bunları da gözü görmez değil mi sevdiyse? ahh ahhh.sizin şu cümlenizi destur edineceğim "en kötüsünü düşün"
Boşver neyaparsa yapsın.Bu riski almak zorundasın.Gelmezse gelmez adam olup gelmedikten sonra ne önemi var.

Simdi geçen yaz kısa bir görüştüğüm vardı
Kararsız olunca kendisi ayrildim.Ben de hevesli gorunmustum biraz.Aradan bir-kac ay geçti simdi pesimde yüz vermiyorum gözümden düştü cunku.Adam değil.Niye yucelttim diye pişmanım.

. SEn bunu yucelttikce kendini birşey sanacak.Diger kizlar da böyle yapıyorsa o havaya girmesin de ben mi gireyim..Birak çakılsın.Havasini al.Bir parmağına da sen bas.

Boşver neyaparsa yapsın.Bu riski almak zorundasın.Gelmezse gelmez adam olup gelmedikten sonra ne önemi var.

Kararsız olunca kendisi ayrildim.Ben de hevesli gorunmustum biraz.Aradan bir-kac ay geçti simdi pesimde yüz vermiyorum gözümden düştü cunku.Adam değil.Niye yucelttim diye pişmanım.

. SEn bunu yucelttikce kendini birşey sanacak.Diger kizlar da böyle yapıyorsa o havaya girmesin de ben mi gireyim..Birak çakılsın.Havasini al.Bir parmağına da sen bas.
:D :D aynen bir parmağı da ben basacam :D
peki dün mesaj attı sesini duymak isterim diye buna ne diyorsunuz??

faceden silmekle iyi yaptım mı sizce?

:KK70: :KK70: aynen bir parmağı da ben basacam :KK70:
peki dün mesaj attı sesini duymak isterim diye buna ne diyorsunuz??
Aç isteren soğuk ve havalı konus.Yelkenleri indirme hiç.Istemiyorum de.Biz farkliyiz de .Açıklama daha fazla önemsemiyormuş gibi konuş önemseme de gerçekten.Bir daha görüşmeyelim bu son konuşmamız olsun de..Daha sonra istiyorsa gelir..Gelmezse de gelmez önemsemeyen adamı ne yapacaksın

Zamanla unutursun.Ben de birsüre sonra unuttum o kisa iliskiyi.Zaten anlik bir hrvesmis .Adam degil birkere.iyy.Nasil bir yoklukla gorusmusum.Simdi yazıyor bazen kısa cvplar veriyor bazen cvp vermiyorum.Gercekten de umrumda degil.Sogumusum
IKi ay nedir Allasen.Biz yüreğimizi dağlayan uzun ilişkilerimizi unuttuk.

faceden silmekle iyi yaptım mı sizce?
Iyi yapmışsın aslinda.Havasini almışsın.Kendine bile soylemeden
Actiginda da istemiyorum diyeceksin örtüşecek.Bu adam olgun akıllı adam olsa bu davranışları sergilemezdin zaten.Kendi gibi davranırsan anlar ancak.

ah ah onları dayaptım inanın tepki alamadım sinirlendim facede aktif oluyor çoğu zman bana da mesaj atmıyor.benim de gözüm hep ona takılıyordu. ne zaman girmiş ne paylamış falan ama n dedim bunla mı uğraşacam sildim :KK43: yüzyüze görüşmedik hiç

Hep ilk adimi ondan beklemissiniz. Adam da sizden bisey gormeyince geri adim atmistir. Belki o da emin degil sizin ona olan duygularinizdan. Birde sen ara bakalim ne olacak?

Face den silme, engelleme cok ergence. Ben olsam sen adim atmadan geri adim atmazdim sana.

İki ay ne idüğü belirsiz bir görüşme.
Elin adamı niye arasın sohbet etsin ki sizinle boş boş hemde iki ay.
900 lü sohbet hattımısınız siz?
Bu kişinin sizinle ciddi olduğunu düşünmüyorum, can sıkıntısını gideriyor belliki
Bende katılıyorum evli olabilir cerezlik eglence gibi konuşmuş olabilir sizinle iyi yapmışsın silmekle tanışmak istese yakın incelenmiş görüşelim derdi. Niyeti belli ararsa cevap verme:KK12::KK12:

gerçekten şu özgüveni kendinizde bulup bu kadar mantıksız davranmayı nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum.

adma sizin köpeğiniz değil. hep size yazacak hali yok. kaldı ki siz hiç yazmıyormuşsunuz hep o yazıyormuş. ahahah ben olsam ben sizi engellerdim.

Back
X