• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seslere olan takıntım beni bitirecek :(

biz kucukken anneminde boyle takintilari vardi hep garipserdim, mesala yururken topuk sesime cok kizardi bende nasil yuruyecegimi bilemezdim ,kardesim hasta oldugunda surekli arka arkaya oksurdu ona illet olurdu oksurme diye bagirdi ,yemek yememize ,dis fircalamamiza ,cekirdek yememize ve buna benzer cogu seye kizardi tabi bizde ne yapacagimizi bilemezdik.Annem kadar olmasada bende yeni yeni surekli ritmik olarak yapilan seylere sinir oluyorum esimin burnu akar silmez ceker ceker sonra dayanamam gider mendil veririm,yanimda cekirdek yendimi bende yerim yoksa cikartilan o sese dayanmak mumkun degil,hele yanimda biri ayagini sallarsa yaninda oturmam kalkarim .Ben mumkun oldukca seslere dayanmaaya calisiyorum ,o seslere ne kadar dikkat edersen okadar hassas oluyorsun acikcasi annem gibi olmak istemiyorum cocuklarima yazi yaa

hangimizde yokki benimkiler saysay bitmez.
mesela ayaklarını kaldırmadan tosur tosur yüreyene ayarr olurum :27:
birisi karşımda geğirirse cinnet geçiririm :52:
pipetli içecek içerken hüppppppppp die ses çıkartırlarsa o bardağı kafalarında kırmak isterim :41::41:
toplum içinde elle yemek yiyeni çatal bıçakla servis edesim gelir :56:
yaşlılar hariç bilerek şapurşupur yemek yiyene gıcık olurum uyarırım.
sessizliğin sesi diye bişey var o ürpertir beni
saatin senkronize tiktak sesini duymamak için kafamı oyalarım
otomatik oda spreyine alışana kadar geceleri kaç kez kapattım hatırlamıyorum tam dalıyorum pısttt anammm :35::35:
hmm sonracıgımaa şıpşıpşıp damlayan muslukkkk depresyon sebebi :36:
sokakta gece yarısı kavga eden kediler :47:
horlayan erkek;önce yastıgı cekerim rahatsız olmasın dıye susmuyosa durterım,uyanmıyosa sarsarıım e hale devam ediyosa yastıkla bogarım çıtı çıkmaz o derece yani :27:
elektrik süpürgesinden çıkan ses;her actıgımda eve heran biri gircek gibime geliyor :26:
yatak gıcırtısı,kapı gıcırtısı
çekirge cırıltısı sivrisinek vızıltıısııı
en önemlisini unuttum gökgürültüsüüüüüüüüü :18::18::18:
ne manyak çıktım ben yaaa var dahada aklıma gelmiyor :)))))))

ben de bunun kötü koku versiyonuyum,ağır kokulara tahammül edemiyorum.Önce başım ağrıyor,sonra başımı bir sıcaklık kaplıyor,sinirim tavan yapıyor.

öyle takıntılarım yok çok şükür.
ama kızım doğduktan sonra onu uyuttuğumda aman uyanmasın diye sessiz davranmaya çalıştığımda farkettim ki her yer gürültü doluymuş meğer.
adım atarken dizimin kırılırken çıkardığı ses, ayağımı halıya koyarken çıkan ezilme sesi, nefes sesi vs vs. dedim deliriyorum herhalde.
halbuki kızım gürültüde de uyur, ben manyadım :1::27:

şakur şukur çiğnenen sakız,çekirdek sesi benide rahatsız ediyor ama kötü görüntü ve koku daha fazla takıntı yapıyor bende.mesela karşım kürdanla diş karıştırılması sonrada ellerinle kürdanla dişlerinden çıkan parçaları ellerinle almaları birde diş çürük ve işkembe gibi kokuyorsa.burun karıştırılması elinle yuvarlanıp rastgele atılması.ve dayanılmaz baş ağrılarıma neden olan ayak kokusu hiç dayanamam ayak kokusuna.kalmış yıkanmaktan erinip birikmiş ter kokusuna.ben genelde kokulara ve gözüme üğrenç gelen şeyleri daha çok takıntı yapıyorum.

Dayanamıyorum kızlar, alışamıyorum, katlanamıyorum. Gereksiz çıkan her sese acayip takıntım var. Ağız şapırdatma, herhangi çorba/meşrubatı höpürdetme, çekirdek sesi, sakız sesi, eşyaların gıcırdaması sayamadığım bir çok saçma ses

Bıktım artık var mı benim gibi olan :(

Aynı durum bende de var.Ağız şapırdatan insanlara okadar sinirleniyorum ki o an parçalayasım geliyor ya da dudak kıpırdatarak bi şey okuyanlar. dayanamıyorum duymayayım diyorum ama olmuyor aynı durum kız kardeşimde de var. İkimiz birlikte yaşıyoruz ve yemek yerken çıt çıkarmıyoruz.Ama halk içinde öyle değil birisi kulağıma sessizce bi şey mırıldandığında bile uyuz oluyorum

herkesin türlü türlü sıkıntıları var ama cidden çok rahatsızlık veriyor karşıdakine. Ne var azıcık dikkat etse herkes ama gelde anlat:25:

Back
X