SESSİZ KALDIKÇA TEPENE ÇIKARLAR, YAŞANMIŞ ÖRNEK!!

Aslında sorunun büyüğü benim annem eşim için..
Sevmiyor, sevmesin umurumda değil de, her fırsatta annen şöyle annen böyle..
Anneni sevmiyorum aklıma geliyor sinirim bozuluyor ben de senin sinirini bozuyorum diyor bana.
Zaten gidip gelmiyor annemlere, o sıkıntı değil gitmesin ben de istemiyorum ama insan görüşmediği bir insanı çok sever, bayılırmış gibi bu kadar ağzına dolar mı?
Sevmiyorsun, görüşmüyorsun umurunda da olmasın, ne düşünüyorsun kadını o zaman?????
annen ne yaptı ki bu kadar ?

baban pasif olmasaymis esimin gerizekali gereksiz babasi annesi ablasida boylediler babam bi guxel sopayla morartti heryanini mahkeme oldu gelmediler bile babamin makemesi hakim bey de babami hakli gordu o gunden sonra hem bana paspas oldular hemde babama baba agac gibidir cinar agaci gercektende suan 5 aydir gorusturmuyorum ne esimi nede kendim Allahindan bulsunlar sende sessiz kalma sakiiiinnn ha
Bugün üzgün değil sinirliyim, ama üzgün olduğum zamanlarda babama çok kızıyorum zaten..
Bir baba olarak bana sahip çıktığını gösterseydi, damadı üzerinde bir otoritesi olsaydı, ne eşim ne kv ve kp böyle davranamazlardı..

Bugün üzgün değil sinirliyim, ama üzgün olduğum zamanlarda babama çok kızıyorum zaten..
Bir baba olarak bana sahip çıktığını gösterseydi, damadı üzerinde bir otoritesi olsaydı, ne eşim ne kv ve kp böyle davranamazlardı..
babanı suçlama bence yapı meselesi kavgacı bir adam olması çokta iyi bişey degil

Amin inşallah çok teşekkür ederim.. Ben de öyle düşünüyorum zira haftada bir 15 günde 1 kayınvalide tarafından aranıp ayar verilmesinden çok sıkıldım..

Evet canım tepkini göster artık sana bulasamayacagini bilsin. Hatta kv ye bunu de şöyle. 15 günde bir arayıp ayar vermenden bıktım, ben altan aldık üste çıkıyorsun. Yeter demenin vakti geldi de geçmiş. Dersin bunları canım.

annen ne yaptı ki bu kadar ?
Dediğim gibi babam sahip çıktığını gösteremediği için maddi ve manevi olarak annem öne çıktı..
Onlara göre de bu suç oldu annen herşeye niye karışıyor, yanında kocası varken bir kadın böyle öne çıkamaz.
Bu cümleler dönüşe dönüşe annen çok fena, annen çok konuşuyor, annen her şeye karışıyor falan oldu..

Ne aptal insanlar var yahu. Kp e noluyo da giyinmene karışmaya kalkıyo. Eşin birşey demiyorsa ona noluyo. İyi niyetle enayilik arasındaki ince çizgiyi farkedin. Kendinizi ezdirmeyin. Zaten kötü gelin damgasını yemişsiniz bir kere. Veyansın edin bakın nasıl keyifleneceksiniz. :KK55::KK55:

Dediğim gibi babam sahip çıktığını gösteremediği için maddi ve manevi olarak annem öne çıktı..
Onlara göre de bu suç oldu annen herşeye niye karışıyor, yanında kocası varken bir kadın böyle öne çıkamaz.
Bu cümleler dönüşe dönüşe annen çok fena, annen çok konuşuyor, annen her şeye karışıyor falan oldu..
babanı suçlama derim Allah sabır versin

babanı suçlama bence yapı meselesi kavgacı bir adam olması çokta iyi bişey degil
Kavgacı biri olsaydı demiyorum ama bir adamın eşinin babasından biraz korkusu olmalı bence, benimki korkmadığı gibi, bir de dalga geçiyor..

Ne aptal insanlar var yahu. Kp e noluyo da giyinmene karışmaya kalkıyo. Eşin birşey demiyorsa ona noluyo. İyi niyetle enayilik arasındaki ince çizgiyi farkedin. Kendinizi ezdirmeyin. Zaten kötü gelin damgasını yemişsiniz bir kere. Veyansın edin bakın nasıl keyifleneceksiniz. :KK55::KK55:
aslında dogru söylüyorsunda birazda yapı meselesi bende azcık ucundan kıyısından başladım geçenlerde eşim gülerek sende az degilsin valla diyor ne yapayım demi yani azcıkta deliliğe vurcan

aynen oyle bak esimin ailesi felen gorustugumuz zaman gelirlerdi kayinpeder atar tutardi babam gelirdi hemen kalkip dugmesini duzeltip hepsi elini operdi annesi babasi hepsi babam yavsamayin diye hep onlari yerden yere vurdu niye arkamda oldugunu herzaman gosterdi guclu oldugunu onlari 5 dakikada harcaya bilecegini gosterdi esim suan annem senin annendir babam pasa babamdir senin baban yani diyor. Ama annemde erkek gibi kadindir eee bende oyle ezilmeyen deli biriyim gorumcemide dovdum valla siddete siddetle karsiyim yani hahaha

aynen oyle bak esimin ailesi felen gorustugumuz zaman gelirlerdi kayinpeder atar tutardi babam gelirdi hemen kalkip dugmesini duzeltip hepsi elini operdi annesi babasi hepsi babam yavsamayin diye hep onlari yerden yere vurdu niye arkamda oldugunu herzaman gosterdi guclu oldugunu onlari 5 dakikada harcaya bilecegini gosterdi esim suan annem senin annendir babam pasa babamdir senin baban yani diyor. Ama annemde erkek gibi kadindir eee bende oyle ezilmeyen deli biriyim gorumcemide dovdum valla siddete siddetle karsiyim yani hahaha
babanın davranışlarıda normal degil bence kırılma ama

Bravo walla, böyle bir insan olamadım hiç bir zaman..
Benim annem de erkek gibidir zaten öyle olduğu için eşimin ailesinin işine gelmedi,karalama kampanyası içine girdiler..

Aslında sorunun büyüğü benim annem eşim için..
Sevmiyor, sevmesin umurumda değil de, her fırsatta annen şöyle annen böyle..
Anneni sevmiyorum aklıma geliyor sinirim bozuluyor ben de senin sinirini bozuyorum diyor bana.
Zaten gidip gelmiyor annemlere, o sıkıntı değil gitmesin ben de istemiyorum ama insan görüşmediği bir insanı çok sever, bayılırmış gibi bu kadar ağzına dolar mı?
Sevmiyorsun, görüşmüyorsun umurunda da olmasın, ne düşünüyorsun kadını o zaman?????

Niçin sende eşin olacağa söylemiyorsun ? " bende sen ne kadar benim annemden sevmiyorsan inanki bende senin annene bayılmıyorum hatta iki misli sevmiyorum nefret ediyorum ve yinede sinirlerimi bozacaklarını bile bile gitmek zorunda kalıyor ve sevmediğim ailene katlanmak zorunda kalıyorum buda beni stresinse sokuyor ,annene bundan sonra bende gitmek istemiyorum !

eşin kızkardeşini dövdügün için bi şey demedi mi görümcen kaç yaşında bizim eski gelinimiz kızkardeşimi dövermiş o zamanlar 5 6 yaşındaydı çocuk yeni yeni söylüyor :(

babanın davranışlarıda normal degil bence kırılma ama
ama mecburdu oyle deme ya:D herkes bunlari kotuluyordu yani ne olduklarini babam biliyordu ama esimi herkes cok begendigi icin babam goz yumdu sevdigim icin ama hala der o benim kucuk kizim ailenle gorustugun an yanima alirim kizimida torunumuda der esimde baba der kizini uzmekten korkan en cok benimdir der cok iyi anlasirlar masAllah:D esimde kavgacidir ama babma karsi degil saygi iste

ama mecburdu oyle deme ya:KK70: herkes bunlari kotuluyordu yani ne olduklarini babam biliyordu ama esimi herkes cok begendigi icin babam goz yumdu sevdigim icin ama hala der o benim kucuk kizim ailenle gorustugun an yanima alirim kizimida torunumuda der esimde baba der kizini uzmekten korkan en cok benimdir der cok iyi anlasirlar masAllah:KK70: esimde kavgacidir ama babma karsi degil saygi iste
toptan kavgacılar galiba yapacak bişey yok o zaman

ama mecburdu oyle deme ya:KK70: herkes bunlari kotuluyordu yani ne olduklarini babam biliyordu ama esimi herkes cok begendigi icin babam goz yumdu sevdigim icin ama hala der o benim kucuk kizim ailenle gorustugun an yanima alirim kizimida torunumuda der esimde baba der kizini uzmekten korkan en cok benimdir der cok iyi anlasirlar masAllah:KK70: esimde kavgacidir ama babma karsi degil saygi iste
baban anne ne karsı nasıldır merak ettim ?

Back
X