- 23 Ocak 2016
- 10
- 2
- 1
- Konu Sahibi Sessizkimsesiz
-
Teşekkür ederim yorumunuz için. Tembel olduğumu söyleyemem çünkü hafta içleri hep işimdeyim. Tatil günlerimden bahsetmek istemiştim ...Kimsenin lafina kulak asma ne yap ne et okulunu bitir.
Sizde tembellik sezdim biraz 24 saat uyudugunuzu soylemissiniz.
Esinizide seviyorsunuz ikiniz icin iyi bir gelecek kurmak icin cabalayin.
Sizde okulu birireceginize dair hayaller kurun.
Ilk onceliginiz okul olsun baska carenizde yok bitirmek zorundasiniz.
Mesleginizi elinize alinca ne kadar rahat edeceginizi dusunun.
Kendinize hep olumlu telkinler verin.
Çok teşekkür ederim o kadar çok sevindim ki cevabınıza pazatesi ilk işim olacak. Tekrar teşekkürlerEvet yararlanabiliyorsun hatta ben gecen hafta buraya pskiyatrim ile ilgili konu açmıştım bende burda ogrendim devlet hastanesinelerinde piskolog varmış.. ben bulunduğum ilçeye bagli belediyenin aile yardim merkezine gitmeye karar verdim ucretsiz terapi danismanlik vs yapiyorlar..
Diş hekimliği. Biz de alttan ders alma yok direk sene tekrarı var.Türkiye şartlarında garanti is olan meslek bölüm hangisi merak ettim. Ayrıca siz uzattikca daha bitmedi mi soruları boğar çok mu alttan dersiniz var ki?
Okuldan sordum ama bizim üniversitede sadece sgk kaydı olmamak şartıyla bakıyorlarmış. Bir arkadaş yardımcı oldu devlette varmış. İlginiz için teşekkür ederim çok sağolun...Her üniversitenin kendine ait bir sosyal-medikal birimi oluyor genelde. Ücretsiz gidebileceğiniz bir psikolog da vardır orada %99. Mutlaka araştırın. Haliniz yoksa verin bana özelden üninizin adını, ben bakar size dönerim. Bitirin mutlaka okulunuzu. Tek engeliniz psikolojiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?