Sessizce biten 1.5 yıllık ilişkim...

lilybeth

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
1.401
2.069
48
39
Hanımlar merhaba!
Yaklaşık 1.5 seneden beri süren gel gitli bir ilişkim var.
Sevgilim son dönemlerde ilgisizleşmişti .bende iyice üstüne gidip bunaltmak istemedim akışına bıraktım!
Normalde ilgisiz biri değildi duygusal bir yapısı vardı
Neyse bu adam beni 15 gündür aramıyor aramızda tartışma vs olmamasına rağmen bende inat ettim aramıyorum !
Ne olursa olsun bu kadar uzun süre konuşmamayı kaldıramam !bu büyük saygısızlık olarak geliyor bana
Karantina sonrası tatil planları yapıyorduk büyük bir sorunumuz yoktu
Kendi şahsi ve ailevi problemlerinden dolayı piskolojisi bozuktu hep destek olmaya çalıştım anlayışlı oldum !
Şimdi siz olsanız ne yapardınız sessiz mi kalırdınız yoksa içinizdekileri döküp engellermiydiniz ?1.5 sene sonra böyle ayrılması çok üzdü beni ne yapacağımı bilemiyorum!!!

Çok garip bi ayrılık şekli fakat sizde hiç sormamissiniz galiba ne sıkıntısı olduğunu
İlgisizleşmişti ama böyle de değildi
15 gün ne demek ?
Ailevi kendi sorunları var herseyini biliyorum anlatır
Ama çok kırıldım bu sefer birşey sormak istemiyorum artık

Ya bu erkeklerin de ailevi sorunları hiç bitmiyor, ailevi sorunlarım var diye hep bi naz niyaz
Di mi ya. Biz sanki ağaç kovuğundan çıkmışız. Dert yok tasa yok gam yok (!) Hayat bize güzel zaten. Bir tek onların derdi var.

Böyle ayrılık mı olur. Bunun adı düpedüz öküzlük afedersiniz. Bu kadar kolay mı insanların zamanını umutlarını alıp tek kelime etmeden bırakıp gitmek.

içinizdekileri dökmezseniz hep içinizde kalacak söyleyin ve siz bitirin sözlü olarak. En azından içiniz soğur biraz

Di mi ya. Biz sanki ağaç kovuğundan çıkmışız. Dert yok tasa yok gam yok (!) Hayat bize güzel zaten. Bir tek onların derdi var.
Kendi sorunları da var burdan anlatmak istemiyorum ama ne olursa olsun bu Yaptığını haklı çıkarmaz!

Böyle ayrılık mı olur. Bunun adı düpedüz öküzlük afedersiniz. Bu kadar kolay mı insanların zamanını umutlarını alıp tek kelime etmeden bırakıp gitmek.

içinizdekileri dökmezseniz hep içinizde kalacak söyleyin ve siz bitirin sözlü olarak. En azından içiniz soğur biraz
Bu kadar kolaymış demek ki
Patlıcam zaten de bakalım tutuyorum kendimi sinirim bozulacak çünkü

Bence yazmayın.Bu durumlarda geri dönüyorlar kuyruklarını kıstırıp.Sonra affeder misiniz size kalmış artık.Ama lütfen sosyal medyaya boy boy fotoğraflar atıp yaşıyorum mesajı vermeyin derim.Sevgiler...
Affetmek istemiyorum artık yoruldum
Yok birşey paylaşmıyorum

Sanırım siz de bunaltmamak adına ona ilgisiz davranmışsiniz bence onun cephesinden de siz umursamıyor görünüyor olabilirsiniz yüzyüze konuşmak en iyi yol gibi

Sanırım siz de bunaltmamak adına ona ilgisiz davranmışsiniz bence onun cephesinden de siz umursamıyor görünüyor olabilirsiniz yüzyüze konuşmak en iyi yol gibi
Yok canım ya o biliyor onu ne kadar sevdiğimi
Hatta ondan iyice şımardı arsızlaştı
En sonunda da işte bunu da yaptı bana

Kendi sorunları da var burdan anlatmak istemiyorum ama ne olursa olsun bu Yaptığını haklı çıkarmaz!
Ailevi sorunlarım var diye boşlayan biri hayatındaki insana net hakaret ediyor. 1.5 yıl ilişkiden sona hala dış kapının mandalı muamelesi görmek net talihsizlik.

Aile meselesinden etkilenmesi için insanın biraz içli olması lazım adamlarda o da yok ama ne zaman kaçmaya çalışsa ailevi problemim var. Eskiden ben yiyordum bir de bunu ya yazık problemliymiş diyordum üzülüyordum 🤣 neyse ki maymun gözünü açtı, yani açmıştır inşallah 🤣

Biz erkekleri çok zeki ve her şeyi anlıyor sanıyoruz inanın açıkça soylemedikce hiç bir şeyi farketmiyorlar belki sevmediğinizi bile dusunuyordur

Hanımlar merhaba!
Yaklaşık 1.5 seneden beri süren gel gitli bir ilişkim var.
Sevgilim son dönemlerde ilgisizleşmişti .bende iyice üstüne gidip bunaltmak istemedim akışına bıraktım!
Normalde ilgisiz biri değildi duygusal bir yapısı vardı
Neyse bu adam beni 15 gündür aramıyor aramızda tartışma vs olmamasına rağmen bende inat ettim aramıyorum !
Ne olursa olsun bu kadar uzun süre konuşmamayı kaldıramam !bu büyük saygısızlık olarak geliyor bana
Karantina sonrası tatil planları yapıyorduk büyük bir sorunumuz yoktu
Kendi şahsi ve ailevi problemlerinden dolayı piskolojisi bozuktu hep destek olmaya çalıştım anlayışlı oldum !
Şimdi siz olsanız ne yapardınız sessiz mi kalırdınız yoksa içinizdekileri döküp engellermiydiniz ?1.5 sene sonra böyle ayrılması çok üzdü beni ne yapacağımı bilemiyorum!!!
En son biraz tartisma ya da anlasmazlik cikmis olmali ki aranizda siz de ona yazmamissiniz. Ya da surekli siz yazmaktan aramaktan bıktınız. 15 gün gercekten uzun bir süre ve onsuz kalmayi basarabilmissiniz. Siz arayin ve niye aramadigini aciklamasini isteyin. Aciklamasi sizi tatmin etmezse ben olsam bırakırdım. Belirsizlik huzursuzluktur. Kendinizi huzursuz etmeyin.

• Beğen
Reactions: 986
Back
X