- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim suçum çok anlayışlı oldum adam beni cepte görmüş sanırımAilevi sorunlarım var diye boşlayan biri hayatındaki insana net hakaret ediyor. 1.5 yıl ilişkiden sona hala dış kapının mandalı muamelesi görmek net talihsizlik.
bu erkekler son zamanlarda niye böyleler anlamış değilim sanırım farklı kan arıyorlar sal gitsin ablacımHanımlar merhaba!
Yaklaşık 1.5 seneden beri süren gel gitli bir ilişkim var.
Sevgilim son dönemlerde ilgisizleşmişti .bende iyice üstüne gidip bunaltmak istemedim akışına bıraktım!
Normalde ilgisiz biri değildi duygusal bir yapısı vardı
Neyse bu adam beni 15 gündür aramıyor aramızda tartışma vs olmamasına rağmen bende inat ettim aramıyorum !
Ne olursa olsun bu kadar uzun süre konuşmamayı kaldıramam !bu büyük saygısızlık olarak geliyor bana
Karantina sonrası tatil planları yapıyorduk büyük bir sorunumuz yoktu
Kendi şahsi ve ailevi problemlerinden dolayı piskolojisi bozuktu hep destek olmaya çalıştım anlayışlı oldum !
Şimdi siz olsanız ne yapardınız sessiz mi kalırdınız yoksa içinizdekileri döküp engellermiydiniz ?1.5 sene sonra böyle ayrılması çok üzdü beni ne yapacağımı bilemiyorum!!!
Yok hep ben arıyorum diye bir durum yoktuEn son biraz tartisma ya da anlasmazlik cikmis olmali ki aranizda siz de ona yazmamissiniz. Ya da surekli siz yazmaktan aramaktan bıktınız. 15 gün gercekten uzun bir süre ve onsuz kalmayi basarabilmissiniz. Siz arayin ve niye aramadigini aciklamasini isteyin. Aciklamasi sizi tatmin etmezse ben olsam bırakırdım. Belirsizlik huzursuzluktur. Kendinizi huzursuz etmeyin.
GüvenememŞu yaptığından sonra bir daha güvenebilecekmisiniz ona ? Mesaj atarsa ayrılmak istediğinizi söyleyin bence ilk siz yazmayın
Bulsun o zaman farklı bir kanbu erkekler son zamanlarda niye böyleler anlamış değilim sanırım farklı kan arıyorlar sal gitsin ablacım
Seven bir insan inan ne ailesini takar nede başka bir şeyi bende aynı şeyleri yaşadım ve cevremdede tanik oldum ya baskasindan hoslanmaya baslamistir yada farkli hayat yasamak istiyordur o sebi istemiyorsa sende isteme ben kendimi kucuk duruma dusurum dersimi aldim aramadim sormadim sonra akillandi kopek oldu sende onu umursama biz erkeksizde yapabiliriz kadinlar erkeklere muhtac degil onlar istedigi icin degil biz istedigimiz icin bizimle olmalilar lutfen kendini uzme ve cevrendeki guzellikleri gor kendini tani ve zaman ayır ❤Hanımlar merhaba!
Yaklaşık 1.5 seneden beri süren gel gitli bir ilişkim var.
Sevgilim son dönemlerde ilgisizleşmişti .bende iyice üstüne gidip bunaltmak istemedim akışına bıraktım!
Normalde ilgisiz biri değildi duygusal bir yapısı vardı
Neyse bu adam beni 15 gündür aramıyor aramızda tartışma vs olmamasına rağmen bende inat ettim aramıyorum !
Ne olursa olsun bu kadar uzun süre konuşmamayı kaldıramam !bu büyük saygısızlık olarak geliyor bana
Karantina sonrası tatil planları yapıyorduk büyük bir sorunumuz yoktu
Kendi şahsi ve ailevi problemlerinden dolayı piskolojisi bozuktu hep destek olmaya çalıştım anlayışlı oldum !
Şimdi siz olsanız ne yapardınız sessiz mi kalırdınız yoksa içinizdekileri döküp engellermiydiniz ?1.5 sene sonra böyle ayrılması çok üzdü beni ne yapacağımı bilemiyorum!!!
şuan tam olarak bunu yaşamam pekiBenim bir ilişkimde böyle konuşmadan bitmişti. En son ben sevgiliyiz sanıyordum sonra meğer o başka sevgili yapmış biz ayrılmışız. Benim sindirmem biraz zaman aldı çünkü tarzı kalleşçeydi. O zaman yaşım da küçüktü çok üzülmüştüm , bence yazmayın ve hatta silin. Belliki o sizden gitmiş çoktan
1 kere tartışmıştık çok fenaAma sizin de canınıza tak ettiğine göre demek ki ortada bi dengesizlik, anormal bi durum zaten varmış. Bence en doğrusu konuşmak.
Seven bir insan inan ne ailesini takar nede başka bir şeyi bende aynı şeyleri yaşadım ve cevremdede tanik oldum ya baskasindan hoslanmaya baslamistir yada farkli hayat yasamak istiyordur o seni istemiyorsa sende isteme ben kendimi kucuk duruma düşürdüm dersimi aldim daha sonra aramadim sormadim sonra akillandi kopek oldu sende onu umursama biz erkeksizde yapabiliriz kadinlar erkeklere muhtac degil onlar istedigi icin degil biz istedigimiz icin bizimle olmalilar lutfen kendini uzme ve cevrendeki guzellikleri gor kendini tani ve zaman ayır ❤
Kimse hayatında gördüğü kişiye 15 gün bi napıyosun demeden durmaz, durmamalı. Kimse de haketmez arkadaşım böyle muameleyi. Hiç üzülme onun için. Ama eğer aklımda kalır diyorsan 15 gün yeterli bi süre. Adam akıllı konuş. Bakalım ne diyecek1 kere tartışmıştık çok fena
20 gün sonra falan geri döndü
İstemedim başta ama sonra yumuşadım
Ara ara ilgisizleyordu ama böyle bu kadar sessiz hiç kalmamıştı
Seven insan mücadele eder tabiSeven bir insan inan ne ailesini takar nede başka bir şeyi bende aynı şeyleri yaşadım ve cevremdede tanik oldum ya baskasindan hoslanmaya baslamistir yada farkli hayat yasamak istiyordur o sebi istemiyorsa sende isteme ben kendimi kucuk duruma dusurum dersimi aldim aramadim sormadim sonra akillandi kopek oldu sende onu umursama biz erkeksizde yapabiliriz kadinlar erkeklere muhtac degil onlar istedigi icin degil biz istedigimiz icin bizimle olmalilar lutfen kendini uzme ve cevrendeki guzellikleri gor kendini tani ve zaman ayır ❤
Alışmış kudurmuştan beterdir diye bir laf vardır.Bir kere yapmış affetmişsiniz.İkinci yaptığınıda affederseniz.Nasıl olsa affeder diye umursamayacak1 kere tartışmıştık çok fena
20 gün sonra falan geri döndü
İstemedim başta ama sonra yumuşadım
Ara ara ilgisizleyordu ama böyle bu kadar sessiz hiç kalmamıştı
15 günü bırak 2 gün olmazKimse hayatında gördüğü kişiye 15 gün bi napıyosun demeden durmaz, durmamalı. Kimse de haketmez arkadaşım böyle muameleyi. Hiç üzülme onun için. Ama eğer aklımda kalır diyorsan 15 gün yeterli bi süre. Adam akıllı konuş. Bakalım ne diyecek
Seven bir insan inan ne ailesini takar nede başka bir şeyi bende aynı şeyleri yaşadım ve cevremdede tanik oldum ya baskasindan hoslanmaya baslamistir yada farkli hayat yasamak istiyordur o sebi istemiyorsa sende isteme ben kendimi kucuk duruma dusurum dersimi aldim aramadim sormadim sonra akillandi kopek oldu sende onu umursama biz erkeksizde yapabiliriz kadinlar erkeklere muhtac degil onlar istedigi icin degil biz istedigimiz icin bizimle olmalilar lutfen kendini uzme ve cevrendeki guzellikleri gor kendini tani ve zaman ayır ❤
Sen kosan olma birak o kossun boyle durumlar için kafa dağıtma taktiklerimi sana söliyim önce bir kahve yap balkonda iç gökyüzünü izle nefes aldığını hisset daha sonra kalk bir maske yap şeker limon bal çok iyi geliyor yüze :)) sonra evde olsan bile makyaj yap muzik ac sac şeklini değiştir birine göstermek için değil kendin için güzelliğinin farkına varSeven insan mücadele eder tabi
Kaybetmekten korkar
1 gün haber alamazsa çıldırır
Biliyorum bunları
Bizde öyleydik
Ama bitmiş demek ki
Yazmayı düşünmüyorum tutuyorum kendimi zaten değmez yazsam ne olucak
O zaman tartışmıştık ama ben haksızdım o yüzden alttan aldım dönünceAlışmış kudurmuştan beterdir diye bir laf vardır.Bir kere yapmış affetmişsiniz.İkinci yaptığınıda affederseniz.Nasıl olsa affeder diye umursamayacak
Ama meraktan için içini yiyordur. Gurur yapiyorsun evet herkesin gurur yaptigi seyler farklidir ama bu gurur değil bir seyleri neticeye kavusturmamaktir. Kaybetmekten korkuyor musun? Aramama sebebin bu olabilir mi?Yok hep ben arıyorum diye bir durum yoktu
Oda arardı bende arardım
Birşey olmadı anlaşmazlık ama son konuştuğumuzda mutsuz geldi sesi
Kısa konuşmuştuk zaten
En son ben aramıştım evet o yüzden aramak istemiyorum