- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Çok haklısın ne deyim15 günü bırak 2 gün olmaz
Konuşmak istemiyorum çok kırgınım
Unutmaya bakıcam
1.5 sene iyi kötü birşeyler paylaştık
Böyle korkakça gitmesini hazmedemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısın ne deyim15 günü bırak 2 gün olmaz
Konuşmak istemiyorum çok kırgınım
Unutmaya bakıcam
1.5 sene iyi kötü birşeyler paylaştık
Böyle korkakça gitmesini hazmedemiyorum
Yok engellemem engellemekte tepki bence15 gün konusmamak benim için her yerden engellenmesi için yeterli bir süre.
Eger yapacak açıklaması,söyleyecek sözü varsa ve beni kaybetmek istemiyorsa zaten ulaşacak bir yol bulur, gönlümü almaya çalışır.
Yoksa da yok yani...
Bence bir adım atma. Ya da ayrılık mektubu yaz yolla:)
Gururdan ,kırgınlıktanAma meraktan için içini yiyordur. Gurur yapiyorsun evet herkesin gurur yaptigi seyler farklidir ama bu gurur değil bir seyleri neticeye kavusturmamaktir. Kaybetmekten korkuyor musun? Aramama sebebin bu olabilir mi?
Yani işte tabi büyük hakaret benim içinSessizce bitmemiş bence güldür güldür bitmiş de siz diliyle ayrılalım demediği için sessiz olduğunu düşünmüşsünüz
Ne destek olacam be 15 gun onsuz gecirdiysem önümüzdeki yılları başkalarıyla geçirebilirim sorun olmaz
Tamam yapıcam bunları :)Sen kosan olma birak o kossun boyle durumlar için kafa dağıtma taktiklerimi sana söliyim önce bir kahve yap balkonda iç gökyüzünü izle nefes aldığını hisset daha sonra kalk bir maske yap şeker limon bal çok iyi geliyor yüze :)) sonra evde olsan bile makyaj yap muzik ac sac şeklini değiştir birine göstermek için değil kendin için güzelliğinin farkına var
Sadece şaşırdım bu kadar kolay vazgeçmesineÇok haklısın ne deyimdemek ki adam değilmiş, sevin şimdi gördün bunu. Bitse de insan böyle sessiz gidiyorsa vefa duygusundan yoksundur.
Öyle kotu bir zaman gecirmistimki bir ara sevgilim bana çok hata yaptı ben 1 ay hiç bir şey yemedim sadece yattım ama o gülüp eğlendi ve o 1 aydan sonra kimsenin beni benden çok düşünmediğini anladım evet uzuluceksin uzulicez ama birakalimdaonlar daha çok üzülsünTamam yapıcam bunları :)
Yok yerlerde falan değilim hayatıma devam ediyorum da işte buruldum böyle ne bilim
Var birşey zaten bende öyle düşünüyorum daEn son benim erkek arkadaşımda beni 15 gün aramadı, öyle durduk yere. Hatta burda konu açmıştım birçoğu başkası var dedi. 15 gün sonra arayıp çok sıkıntılı bi dönemde olduğunu, nasıl davranacağını bilmediğini ama asla ayrılmak istemediğini beni kaybetmek istemediği söyledi, bende inandım. Geçenlerde ögrendim ki başkası varmış. Ve sıkıntılarını biliyordum, gerçekten sıkıntılı bi dönemdeydi o yüzden inandım ve bekliyordum. O yüzden öğrendim ki, bi erkek durduk yere iletişime geçmiyorsa başkasıyla geçiyordur bu kadar net
Ya onda bir sorun olmussa. Hauatin binbir türlü hali var ortak arkadaşınız falan yok mu ? Ona sor baktin hicbiseyi yok. Kafanda bitir. Dediğin gibi sevmiyorsa sen niye sevesin. Demesi kolay eger kendini telkinlersen yapmasi da kolay olur zararin neresinden dönsen kardırGururdan ,kırgınlıktan
Kaybetmekten tabiki korkuyorum seviyorum çünkü ama o beni sevmiyorsa bu ilişkinin bir anlamı yok
O yüzden unutmaya çalışıcam
Hayırlısı olsun tatlım ama sen arama. İnan ben o beni aradığında cevap verdiğime bile pişmanım, resmen beni ayakta uyuttu üstelik kötülediği bi kızlaymış. Beni rahatsız ediyor dediği bi kız, karaktersizligini sen düşün. Seninki de öyle bişeydir, üstüne düşme, yerinde olsam önüme bakardım. Ne gibi sorunu olabilir ki bi insanın durduk yere sevdiği insandan uzaklaştıran. Hiç üzülme boşver, onların karaktersizliği buVar birşey zaten bende öyle düşünüyorum da
Bakalım
Ortak arkadasımız yok da onun arkadaşlarını tanıyorumYa onda bir sorun olmussa. Hauatin binbir türlü hali var ortak arkadaşınız falan yok mu ? Ona sor baktin hicbiseyi yok. Kafanda bitir. Dediğin gibi sevmiyorsa sen niye sevesin. Demesi kolay eger kendini telkinlersen yapmasi da kolay olur zararin neresinden dönsen kardır
Sessiz kal içinde bitir diyorsun yani değil mi ?İlişkiyi detaylı bilmediğim için kesin yorum yapmam doğru olmayabilir ama emosyonel bağınız çoktan kopmuş gibi duruyor. Sebeplerini bilemiyorum ancak emosyonel bağı kopmuş bir ilişkinin yeniden toparlanması epey zor. İçinizde kalırsa sizi rahatsız edebilir, yüzüne söyleseniz daha büyük tartışma, kavga ya da sinir bozukluğu/gerginlik olabilir. Terapilerde boş sandalye tekniği kullanılıyor bunun için ama siz kendiniz ona söyleyemediklerinizi yazıya dökerek rahatlayabilirsiniz. Bağın koptuğu bir ilişkide yüz yüze bitmiş ilişkiyi tartışmanın bir yere varmayacağını ve kimseye de iyi gelmeyeceğini düşünüyorum. Anlık rahatlama sağlasa da ileride daha büyük stres kaynağı olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bende istemezdimBen senelerin hatırına yüz yüze konuşur ayrılırım. Böyle bitmesini istemem. İçimde kalmasını da istemem söyleyeceğimi yüzüne söylerim. Böyle saçma sapan bir şekilde bitmeisni istemezdim sanırım
Iste o su an bitirmemis ona firsat vermeden ara ve iyimisin diye sor cevaba gore ayrilmak istedigini söyle. O senden önce söylerse bende bu yuzden aramıştım zaten hadi bye de ve telefonu kapa. Sonra telefonunu engelle. Kafandaki acabalardan da kurtulOrtak arkadasımız yok da onun arkadaşlarını tanıyorum
Bilmiyorum onlara sormak da sanki onun peşindeymişim gibi olmaz mı
Sorun varsa bile paylaşabilir
Her zaman sorunlar vardı
Bu resmen kendini çekti
15 gün ya az mı
Bu kadar korkakça gitmesi çok koydu
Bence bitirmişIste o su an bitirmemis ona firsat vermeden ara ve iyimisin diye sor cevaba gore ayrilmak istedigini söyle. O senden önce söylerse bende bu yuzden aramıştım zaten hadi bye de ve telefonu kapa. Sonra telefonunu engelle. Kafandaki acabalardan da kurtul