- 25 Mart 2016
- 139
- 62
- 13
- Konu Sahibi duduklutava
-
seni eve süs niyetine mi aldı acaba ? sana çektirsinler çektirsinler ama senin sesin çıkmasın ? çok tuaflarmış.. eşinde anlar hatasını üzülmee
Ben neyaparlarsa susarım zihniyetindelerdi eşimde dahil,çünkü yapım gereği hakikaten öyleyim haksızlığıda uğradım savunamadım kendimi ve onca dolmuşluğun etkisiyle baktım kv halen bana laf çarpıyo alttan alta büyük bi patlama yaşadım bende ileri gittim ama tutamadım kendimi
İşte biriktirmekle hata ediyorsun
Hem ne desek sineye çeker izlenimi veriyorsun
Hemde biriktirdiğin için patlaman daha büyük oluyo
İstemediğine hayır diyebilseydin bu iş büyümeden onlarda senin huyunu suyunu öğrenmiş olurdu
Hayırlısı artık..
O zaman iyi olmuşOldu oldu kv epey tırstı benden bana bakışları konuşmaları değişti :) koktuyo gibi sanki deli yönümü gördü :) işte hayır desemde kaale almadıkları sünepe gelin gibiydim gözlerinde yani beni benimsemediler ama ben kendimi gösterdim artık korkun benden ohh bee dünya varmış gözüme gönlüme ışık geldi özgüvenim yeniden geldi
Hırladım evet dişlerimi gösterdim valla dayanamadım :) ayy ilk başladığımda mıy mıy konuştum sonra baktım üzerime geliyo bi bağırmaya başladım kalakaldı yerinde benden beklemiyodu çünküOhh agzina saglik. Sessiz diye cikmislar tepene, hırlayinca neye ugradiklarini sasirmislar. Aynen boyle devam et herkes kendine gelsin
O zaman iyi olmuş
Bundan sonra herşeye sus pus bi gelin gibi görmezler
Umarım eşinde yeni yuvasının idrakine varır
Bi kavgada gemileri yakmaz, senin annen eşine haksızlık yapsa o kaç kez susarmış ki ?
Senin hatrın diye diye bu hale geldim zaten deseydinSenin hatrına susardım diyor ama inanmıyorum siyaset yapıyo bana işin ucundaki kendi annesi sonuçta,bende eşimin hatrına sustum ama bi yere kadar valla taş olsa benim yerimde çatlardı ya çok bile dayandım eşimin hatrı diye diye
Eltilerinin neler yaptığını geç, çünkü onların neler yaptığı onları ilgilendir, tıpkı senin şu yaptıklarının seni ilgilendirdiği gibi.
Ah bu radde gelene kadar parça parça atsaydınız ya içinizdekileri, öfkeyle kalkan zararla oturur. Baştan sona haklı da olsanız, olayların gelişini hazırlamazsanız, böyle suçlu ilan edilirsiniz işte :/
Neyse bir bakıma da içinizde kalmadığı çok iyi olmuş. Akıl - Ruh sağlığı var ya, 100 kocaya bedel.
Geri adım atarsan eşini kazanmak adına, kv 2 katı biner tepene haberin olsun.
Madem ki bu duruma kv tarafından itildin, eşine karşı hırçınlık yapmak yerine kurbanı oyna da onu duygusal yönden manipüle etmeye çalış.
Yani böyle bi tavsiye vereceğim de aklıma gelmezdi ya...
İyi yapmışsın ama bari bundan sonra biriktirme anında ver tepkini hazır mesafe girmişkenUmursamıyorumki onları eşimin kavgadan sonra beni onların yaptıklarından beterini yapmakla suçladı halbuki ben bana yaşattıklarının sözlerinin hesabını sordum bir bir hatırlattım ona artık haddini bilmesi gerekiyordu yoksa içime ata ata az kaldı tırlatıcaktım,eşimle şuan iyiyiz ama zamana bıraktım bakalım
Umursamıyorumki onları eşimin kavgadan sonra beni onların yaptıklarından beterini yapmakla suçladı halbuki ben bana yaşattıklarının sözlerinin hesabını sordum bir bir hatırlattım ona artık haddini bilmesi gerekiyordu yoksa içime ata ata az kaldı tırlatıcaktım,eşimle şuan iyiyiz ama zamana bıraktım bakalım
Eltiler daha alasını yapmış, memlekettekiler bile duyar cinstenmişŞimdi daha iyi anladım, yani eşiniz kendi yaptıklarını görmeden, bir de üstüne sizi daha da eziklemeye çalıştı.
Eh yani (benzetmemi mazur görürsen) uysal atın çiftesi pek olur derler, o hesaba dönmüş sizinki.
Sabır da taşıyor bir yerden sonra işte...
Eltiler daha alasını yapmış, memlekettekiler bile duyar cinstenmiş
Ama eşi konu sahibine demiş ki 'sen yengemlerden daha beterini yaptın'
Oysa konu sahibi eltilerimin yaptıkları daha beterdi 7 düvel duydu diyo, yani eşim bana haksızlık eidyo onca zaman sustum bi kere konuştum kötü oldum gözünde diyo
Şimdi daha iyi anladım, yani eşiniz kendi yaptıklarını görmeden, bir de üstüne sizi daha da eziklemeye çalıştı.
Eh yani (benzetmemi mazur görürsen) uysal atın çiftesi pek olur derler, o hesaba dönmüş sizinki.
Sabır da taşıyor bir yerden sonra işte...
Bu aile içi gelinlerin, yengelerin bilmem nelerin birbirleri ile kıyaslanması adetten midir nedir?
Ne kadar rencide edici bir tutum ve söz.
Neyse artık olan olmuş, inceldiği yerden kopmuş konu sahibesi. Hayırlısı olsun, artık eşinizle ilişkinizin gidişi ne yöne, zaman gösterecek... Kendinizden daha fazla taviz vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?