Sessizlik!!

nurseymaa

Herkes kendi kişisel komasında..
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2018
429
929
53
Herkese iyi geceler. Hemen konuma giriyorum. 8 aylik evliyim esim en ufak seye küssün ve ya ben kuseyim hakli veya haksiz olsun hemen yastigi kapar gider odada uyur. Ve bunu evlendigimiz ilk haftadan itibaren yapmaya basladi ne kadar konussam da huylu huyundan vazgecmiyor. Bayram nedeniyle izmire kayinvalidemin yazligina gittik hem tatil hem bayram. Eve döndüğümüz gün kayinvalidem ve gorumcem aradilar pes pese odaya gecti fisir fisir calis diyorum calismiyor ben napayim gibi serzeniste bulunuyor ikisinede benden dolayi (ben suan calismiyorum farkli ilden geldim ankaraya) bende bunu duydum hic tartismaya girmedim soylemedim bile duydugumu. çünkü hep hakli ve bagirip cagiriyor beni tartismada itekleyip duruyor. Suan ben pek konusmuyorum o da gecip ne oldu demiyor o da küs aramizda bi sesizlik var 2 3 gündür. Simdi de yastigini aldi kapiyi da kapatti. Hayir düşünüyorum acaba niye küstü diye calismiyorum diye belki de tavir yapiyordur. Is ariyorum lisans mezunuyum sak diye bulmami bekliyor valla bilmiyorum hic iyi gitmiyor hayirlisi olsun. Okuyanlara tesekkur ederim. Anlatmak istedim kimsem olmadigi icin..

Dinimizce mecbur sana bakmaya. Kafaniza takmayin zaten is ariyormussunuz. Herseyin bir zamani vardir.
Esinizin yaptigi hic hos degil. Yataklari ayirmakla herseyin hallolacagini saniyor heralde..

Canim ya hiç iyi gitmiyor sözü bana çok tanidik bir duygu geldi. Üzuñtunu hissettim. Işin zor. Böyle bir mecburiyetin yok zaten. Ama kusen ve yatak ayiran erkekle inan ki çok zor. Kesin konusma yapmalisin onunla bu durum kronikleşmeden. Sonrasinda duzeltmek çok zor. Oyle alisirsa oyle devam eder.
Allah yardimcin olsun..

Ciddi bir konuşma yap canım. Çocuk gibi davranıyor. Daha yeni evlisiniz cicim ayları olması gerek.Yolunda gitmiyor bazı şeyler falan de.

Is bulamamak ayrı bir stres iken birde eşinizin bu şekilde tavır alması üzücü.
Maddi açıdan sıkıntılarinız mı varki calışmamanız aile dışına kadar dert olmuş?

ilk haftadan ne yaşadınızki küsüp yatak ayırmış. o zaman tepki göstermediysen şimdi önüne geçmen çok zor. belkide annesi ve ablasının emriyle küsüyodur. belliki kendi aklını kullanamıo onların aklıyla hareket ediyo.ne kadar saçma ve çocukça küsmek.

Back
X