- 10 Ekim 2015
- 82
- 1
- 1
- Konu Sahibi yagmur yureklim
Her ikiside var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dert anlatma.Görünce selam, oturunca kelam etHerkese derdimi anlatamiyorum kimseye guvenilmiyo
Herkese derdimi anlatamiyorum kimseye guvenilmiyo
Kitap okumaya firsatim yok iki cocukla
Ya bide birsey soyleyecegim zaman dusunuyorum acaba soylesem mi soylersem birsey derlermi hakkimda ne dusunurler diye dusunuyorum sonra vazgecip konusmuyorum konustugumdada iki kelimeyi bir araya getiremiyorum yanlis cumleler kurmakdan korkuyorum agzimdan komik laf cikacakmis gibi oluyorum o yuzden susuyorum
Senin gibisi daha iyi aslındaYa bide birsey soyleyecegim zaman dusunuyorum acaba soylesem mi soylersem birsey derlermi hakkimda ne dusunurler diye dusunuyorum sonra vazgecip konusmuyorum konustugumdada iki kelimeyi bir araya getiremiyorum yanlis cumleler kurmakdan korkuyorum agzimdan komik laf cikacakmis gibi oluyorum o yuzden susuyorum
hahahaAhh ah ben de sussam..
kitap oku-gazete oku-dergi karıştır-ne bilim film izle falan illa bi şekilde bi şeyler hakkında fikrin olmaya başlar ve ister istemez konuşursun yani..Slm arkadaslar ben sessizligimden cok rahatsizim konuskankan olmak istiyorum ama olmuyor fikirlerinizi alabilirmiyim