sessizlikte uyuyamamak

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
96
Balıkesir
kızlar burda yazılanlara göre çok dert değil biliyorum ama şu son bi kaç haftadır geceleri sessizlikte uyuyamamaya başladım. Bende şöyle bi durumda var ne zaman sabit bir ses olsa uykum gelir uyuyamadıgım zamanlarda kurutma makınesını acıp oyle uyurum bağımlımıyım ne küçük yaştan beri özellikle saç kurutma makınesıyle iç içeyim ısıtıcı fanların cıkardıgı sesler vs bu sesler rahatlatıyo benı fakat dedıgım gıbı su son bı kac haftadır gecelerı ses olmadan uyuyamıyorum bılgısayarımı acık bırakıyorum ornegın bılgısayarın fanından gelen sesle uyuyorum bılmyorum benden baskasında boyle bı durum varmı hepsıde zararlı bılgısayar sac kurutma makınesı falan hep radyasyon saçıyor gece yatıyorum sabaha kadar bılgısayar acık uyuyorum benım sormak ıstedıgım boyle zararsız sabit bi ses çıkaran elektrıkle falan çalışmayan bişeyler biliyomusunuz belkı sacma gelebılır bu durum sıze ama artık bole esyaların zararlarından korkmaya basladım bnm gbı olan varmı acaba aranızda merak ediyorum :)

çok ilginççç. bende ses oldumu asla uyuyamam hatta saatın sesınden bile rahatsız olup pilleri çıkarttığım olur. Bebekten sesli ortamda mı uyutmuşlar sürekli belkı o yuzden olabilir?

çok ilginç ama bende ses te uyuyabilirim rahatlıkla yorgunsam eğer bi de. evet zararlı onlar ama çok ses çıkaran pilli saatler var onlardan alabilirsin.

Hehe, çok tuhaf valla ya şaşırdım. Hayır tamam sesli ortamda daha iyi uyuman olabilir de, fandan gelen seslere duyduğun cazibe çok değişik güldüm valla
Ben de, 1 çıt sesi çıksın uyanırım , bir çıt sesi bile olmayacak :/ Benim de tam tersi.

bende ses olmadan uyuyamam.ses olmadan ders çalışamam.
ders çalışırken uyurken evde ses çıkarak bi ortam yoksa tv yi açarım
sessiz ortamda okuduklarımı anlamam.
üniversitede herkes kütüphaneye giderdi ders çalışmak için ben televizyon odasında çalışırdım
yalnız değilsin

özellikle tercih etmem ama ses, ışık, kalabalık benim uyumama etki etmez. her koşulda uyurum ama en çok müzik kanalı açıp uyumayı severim :) çok da acayip değiliz bence yaw

yalnız olmadıgıma sevindim

daha neler var canım ya çmaşır makinesı sesı elektrıklı supurge falan annem temızlık yapar benım uykum gelir

benim eşimde hem ses hem görüntü olcak uyurken yatak odamızda oturma odasından çok tv aparatı var hatta..
sabaha açık olur işin ilginçi eşim uyurken uyku arasında uyuyuamasamda kanalı degiştirsem yada kapatsam tvyi uyanır hemen neden degiştin yada kapattın der:) istersen pille çalısan bi radyo al slov müzık kanalı aç onun sesinde uyuyabilirsin biz elektırıkler gidince öyle yapıyoruz:)

daha neler var canım ya çmaşır makinesı sesı elektrıklı supurge falan annem temızlık yapar benım uykum gelir

Hahaha çok hoşuma gitti ya. Derin uyuyan biri misin peki ?
Ben resmen gözümü dinlendiriyormuşum gibi uyuyanlardanım da. Çok hafif

Kendimi gördüm bi an :) bende de aynısı var özellikle bilgisayar sabaha kadar açık kalır senin gibi ses olmayınca uykum gelmiyor çok saçma bi durum ama napalım :)

eşinin durumuda ilginçmiş canım ya uyku arasında kanal degıstırdıgını bıle fark edıyor canım bana sabit bi ses lazım ya tv radyo falan fayda etmıyor tek duz bı ses gerek

Kendimi gördüm bi an :) bende de aynısı var özellikle bilgisayar sabaha kadar açık kalır senin gibi ses olmayınca uykum gelmiyor çok saçma bi durum ama napalım :)

bende yalnız oldugumu dusunurdum canım etrafımda kımsede yok boyle bı durum cok tuhaf gelıyo onlarada ama dedıgın gıbı napalım boyleyız

bir arkadaşımın kulağı sürekli çınlıyormuş, hastalık yani

netten ses programları var, bu çınlamayı baskılaması için.

sabaha kadar kuş-böcek sesleri içinde uyurdu onu açıp. bi de şömine çıtırtısı sesi vardı onu çok sevmiştim

benim bildiğim bunu bebeklere yapıyorlar o söylediğin sesler rahim içi seslere benzediği için tabi senin yaşında ilginç bir durum bir psikoloğa danış bence

inanmıyorum buna bayıldım, doğal terapi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…