çok ilginççç. bende ses oldumu asla uyuyamam hatta saatın sesınden bile rahatsız olup pilleri çıkarttığım olur. Bebekten sesli ortamda mı uyutmuşlar sürekli belkı o yuzden olabilir?
bende ses olmadan uyuyamam.ses olmadan ders çalışamam.
ders çalışırken uyurken evde ses çıkarak bi ortam yoksa tv yi açarım
sessiz ortamda okuduklarımı anlamam.
üniversitede herkes kütüphaneye giderdi ders çalışmak için ben televizyon odasında çalışırdım
yalnız değilsin
Hehe, çok tuhaf valla ya şaşırdım. Hayır tamam sesli ortamda daha iyi uyuman olabilir de, fandan gelen seslere duyduğun cazibe çok değişik güldüm valla
Ben de, 1 çıt sesi çıksın uyanırım , bir çıt sesi bile olmayacak :/ Benim de tam tersi.
çok ilginç ama bende ses te uyuyabilirim rahatlıkla yorgunsam eğer bi de. evet zararlı onlar ama çok ses çıkaran pilli saatler var onlardan alabilirsin.
özellikle tercih etmem ama ses, ışık, kalabalık benim uyumama etki etmez. her koşulda uyurum ama en çok müzik kanalı açıp uyumayı severim :) çok da acayip değiliz bence yaw
daha neler var canım ya çmaşır makinesı sesı elektrıklı supurge falan annem temızlık yapar benım uykum gelir
benim eşimde hem ses hem görüntü olcak uyurken yatak odamızda oturma odasından çok tv aparatı var hatta..
sabaha açık olur işin ilginçi eşim uyurken uyku arasında uyuyuamasamda kanalı degiştirsem yada kapatsam tvyi uyanır hemen neden degiştin yada kapattın der:) istersen pille çalısan bi radyo al slov müzık kanalı aç onun sesinde uyuyabilirsin biz elektırıkler gidince öyle yapıyoruz:)
Hahaha çok hoşuma gitti ya. Derin uyuyan biri misin peki ?
Ben resmen gözümü dinlendiriyormuşum gibi uyuyanlardanım da. Çok hafif
Kendimi gördüm bi an :) bende de aynısı var özellikle bilgisayar sabaha kadar açık kalır senin gibi ses olmayınca uykum gelmiyor çok saçma bi durum ama napalım :)
bir arkadaşımın kulağı sürekli çınlıyormuş, hastalık yani
netten ses programları var, bu çınlamayı baskılaması için.
sabaha kadar kuş-böcek sesleri içinde uyurdu onu açıp. bi de şömine çıtırtısı sesi vardı onu çok sevmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?